Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde farklı beklentiler içine girebilir ve bir kısmını mutlak ihtiyaç gibi görebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve yakından tanık olunan yeni yaşamlar, sizi bu anlam da yeni kararlara da götürebilir. Uzaklardan gelecek sevindirici haberler var. Bu haberlerin bir gurup içinde kutlamaları olacak. Akraba ilişkilerinizde sıradan, basit olarak gördüğünüz çekişmeler, şu sıralar büyüyebilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:41 Cuma günümüz, Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı yansıması altında başlıyoruz. Neptün yönetiminde olan Ay, büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından son derece yararlıdır. İçinde bulunduğunuz sistemin bir parçası olarak, bir yanımızla düzene bağlıyız. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü iç huzuru ve maddi güvencenin bir insanın hayatında ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Birlik, beraberlik, sevgi ve şefkatle örülü bir dünya özlemi duyuyoruz. Desteğe ihtiyacımız olsa da, kimseye eğilip bükülmek gibi niyetimiz yok. Bir şekilde başaracağımızı biliyoruz. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, iç dünyamızın derinliklerindeki yalnızlığı bize hatırlatıcı. Ancak var gücümüzle ayakta durmamız gerektiğinin farkındayız. Belki birileri bu halimizi görse şaşırabilir. Evet elde olmadan duygusallaşıyoruz. Farklı bir dünyada yaşama arzumuz büyüyor, sınırlardan uzak bir hayatı özlüyoruz. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklar, arkadaşlıklar bugün ön planda olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda ettiğini göreceksin.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Titizliğiniz ve çalışma hayatındaki takdire şayan hizmetinizle sosyal çevreninizin aranılan ve en çok ihtiyaç duyulan kişisi olacaksınız. Kendinizle ilgili bazı yönlerinizi sorguladığınız ve yapamadığımız bazı şeylerin sebeplerini bulmak isteyeceğiniz bu anlamda duygularınızın üzerine gideceğiniz bir enerji de mevcut. Kimse mükemmel olmak zorunda değildir fakat siz kendinizi buna adadığınız için yaşamınızdaki bazı güzellikleri kaçırarak yaşıyorsunuz. Detaycılığınızla mükemmeli ararken büyük resmi kaçırmayın derim. Bu yaşam hepimize verilmiş bir armağan, dolayısıyla biraz kendinizi ödüllendirmeli bazen geri çekilip hayatı geriden izlemeyi öğrenmelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin iletişim ve düşünce yapınız üzerine vurgu yapıyor. Bu alanlarda bir takım değişiklikler içinde olabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizde sevgi dolu ve uyumlu bir zaman geçirebilmeniz de mümkün. Eviniz için harcama yapacaksanız abartıya kaçmadığınızdan emin olmalısınız.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça huzurlu ve heyecanlı bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Bu halinizhayatınızda başarılı girişimler de bulunarak olumlu sonuçlar elde etmenize de faydalı olacaktır. Dostlarınızdan gelecek destek ve başarılı olmanız adına hiçbir karşılık beklemeden verecekleri destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Aşk hayatınızda sıkıntılı süreçlerden geçiyorsanız kararlar almadan önce ilişkinizin ilk gününden bugüne kadar yaşadıklarınızı düşünmeniz ve bundan sonra kararlar almanız uygun olacaktır.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması eğitimle ilgili konularda atmanız gereken adımları hatırlatırken, düşünce şeklinizi farklı, sıradışı yönde değiştirebilirsiniz ancak bunu yaparken bilgi ve deneyim anlamında altyapınızın sağlamlığından emin olmalısınız.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, eğitim, yayıncılık, radyo ve televizyon alanlarında işleriniz hızlanacak. Çevrenizdeki insanların hayatında önemli açılımlar oluşabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim ev konusunda yatırım yapma kararınızı hızlandırır. Bu dönemde aklınıza yatan projelere dahil olmaktan kaçınmayın. Uluslararası alanda ilişkileriniz pozitif yönde gelişme gösterir. Evde dekorasyon değişikliği yapmak için belirli bir harcama yapmayı gözden çıkarırsınız.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatıyla ilgili konular, günün ana temaları olacaklardır. Bu, mutlaka bir sorunla karşılaşacağınız anlamına gelmemektedir. Evde yapılabilecek düzenlemeler veya ilişkilerin derinleştirilmesi ile ilgili planlara odaklanabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 08" R
Ay
Oğlak
16° 48' 54"
Merkür
Koç
16° 40' 23"
Venüs
Boğa
00° 13' 48"
Mars
Balık
29° 14' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 41"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 06"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>