Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkinin, bu kadar paraya endeksli olduğunu düşünemiyordunuz. Ciddiye almayıp karşılıklı olarak çöpe attığınız küçük problemler, şu dar günlerde çöpten çıkartılıp tek, tek masaya konuyor.

Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak. Onlara sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz.

Yaşadığınız problemler büyük, ama geçici. Çünkü durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu çabanız size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak.

Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz. Ama bu ilişkilere bir tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz. Hangi sıkıntılı taşı kaldırsanız, altından ekonomik problemler çıkıyor. Bu sizi iyice bunalttığı gibi, rahatlatıyor da. Elinizden bu anlamda daha fazla bir şey gelemeyeceğini biliyor ve kendinizi suçlayamıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir telefon, sesinizi yükseltmenize, herkesin sizinle ilgilenmesine neden olacak.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:49-10:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz girişimlerde bulunmak yerine dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Gecikmeler olabilir. Saat 10:35 Ay, Kova burcunda seyrine başladığında, etrafınızla iletişim bulunabilir, dostlarınızla irtibata geçebilir, kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenir ve uygulamaya dönük faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Doğal liderlik özellikleriniz ve girişim kabiliyetiniz ön plana çıkar. Yakınlarınızla olan iletişimde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar hoş değişiklikler olacağı gibi harekete geçiren aktif sosyal faaliyetlerin de işaretçisidir. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Partnerinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar birlikte seyahate gitmeyi düşünebilirler. Bazı önemli konular üzerinde birileriyle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Saat 12:16 Ay-Uranüs görünümü, para kazanmak amaçlı girişim ve yeniliklerin işaretçisidir. İnsanları etkileme gücünüz yükselir. Saat 13:47 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, hem kendinizi güçlü ifade etmenizi hem de inandığınız bir yolda ilerlemenizi sağlayan bir kuvvettir. Ancak bir tavsiyede bulunayım. Sadece bildiğiniz çevrede değil, farklı ortamlara da giriniz. İnsanlarla tanışınız ve yeteneklerinizi gösteriniz. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelirini artırmak adına adım atmaya bugün başlamalısın, şans senden yana. Yatırımlarının karşılığını alabilirsin.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarla ilgili konuların sizlere yeni kararlar aldırabileceği bir gün olabilir. Karar alma aşamasından daha fazla sizleri harekete geçme aşaması zorlayacak gibi gözüküyor.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantıklı ve kararlı tavırlarınızla herkesi etkileyeceksiniz. Zengin çevrelerle iletişiminiz güçleniyor.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz gün boyu çok hareketli. Geçmişten gelen ertelenmiş işlerle uğraşabilirsiniz. İşleri kısa yoldan yapmadan etik konulara dikkat etmek önemli. Kavga, geçmişle hesaplaşma, öfkeli davranışlardan kaçının. Yürüyüş enerjinizi dengelemeye yardımcı olur.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati size valiz hazırlatır. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aniden bir seyahat planı yaparsınız.Arabanızı yenilemeye niyet edersiniz. Yaşadığınız yakın çevredeki insanlarla iletişiminiz artar. Özgür ruhunuzun ön plana çıktığı bir gün. Entelektüel konulara ilginiz artar. Kurslara veya eğitimlere katılmak sizin için oldukça anlam taşır.

17 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

17 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 00" R
Ay
İkizler
00° 23' 38" R
Merkür
Koç
22° 41' 38"
Venüs
Boğa
11° 43' 34"
Mars
Koç
06° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 58"
Satürn
Balık
17° 18' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 56"
Neptün
Balık
29° 09' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 22"
Lilith
Başak
24° 18' 13"
True Node
Koç
15° 17' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>