Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son derece önemsediğiniz bir arkadaşınızın, sizin sevgilinizle yıldızının barışmaması sizi üzüyor. Onun öngörülerine, sezgilerine, değer yargılarına kıymet veriyorsunuz. Aşkın bunların da üzerinde bir tercih olduğunu kabul etmelisiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, parayı harcayacağını yer keyfinizse, sekteye uğruyor. Bir anda savruk biri olabiliyorsunuz. Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor.

Tanımadığınız ve gözünüze hoş gelmeyen birinin, yakın bir arkadaşınızla ne alıp veremediği olabileceğini merak ediyor ve çözemediğiniz bu tartışmaya müdahil olmaya niyetleniyorsunuz. Bu niyetiniz dostunuzu zor duruma sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan bugünlerde gerçekleşebilir. Bugün alacağınız telefonları iyi değerlendirmeli ve önemli bir fırsata ilk adımı atacağınızı görebilmelisiniz.. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınızın, sizin ilginizle kendini daha iyi hissetmesi sizi duygulandıracak.

1 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:56-17:33 arasında Ay-Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek. Partnerinizle eğer bir sorununuz varsa, sürpriz bir durum yaşamamak için temkinli konuşmakta yarar var.  Alışverişlerde paranıza, limitleri aşmamaya dikkat ediniz. Saat 15:00 Güneş-Neptün görünümü,  hayallerinizi gerçekleştirmek için yola çıkmanın işaretçidir. Sizi şifalandırıcıdır. Sağlam ve güçlü dostlar aracılığıyla ilerlemenizde destekleyicidir. Kafanızın içindeki soru işaretleri gidermeniz adına size ışık olabilir. En güzelini düşleyen kişiler böyle bir enerji sayesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilirler. Sorunları olanlar bu şifalı enerji ile manevi anlamda güç kazanırlar. Saat 17:33 itibariyle Ay-Balık burcu ilerleyişinde, sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak isteriz. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Saat 21:16 Ay-Venüs görünümü gerek sosyal ilişkilerde  gerekse iç huzurumuz anlamında kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Keyifli bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

1 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Kombinasyon burcunuz Boğadaki Venüs'ün verdiği şanstan bol bol yararlanmalısınız. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

1 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bu görüşme diğerleriyle kıyaslandığında sizin ne kadar daha iyi bir konumda olduğunuzu anlamanızı sağlayabilir. Son dakikada meydana gelen fiziksel değişiklikler sizi memnun etmeyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerini, sosyal planları, yeni öğrenilecek bilgileri, hümanist tavırları ön plana çıkartan bir gündeyiz. Akşam saatlerinden itibaren hedeflerimize ulaşma konusunda kararlı şekilde ilerleyebiliriz. Tecrübeli veya yaşça büyük kişilerle iletişim artabilir. Geceye doğru saatlerde ise, farklı şeyler deneyebilir, yenilikçi bir ruh halinde olabiliriz. Sıradan şeyler ilgimizi çekmeyecektir. Bugün Boğa burcuna geçiş yapan Venüs ise, estetik, güzellik, sanat, yaratıcı işler, zevke düşkünlük, keyif veren aktiviteler ya da ilişkilerde sadakat, istikrar, güven ve kalıcılık temalarının önümüzdeki günlerde ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Mayıs 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal yönden bağlayan, bir ölçüde huzursuz eden koşullar olabilir. Beraberliklerinizde daha esnek kalmaya bakın.

1 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallerinizde olsa bile biraz uzaklaşmalısınız bulunduğunuz ortamdan.

1 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay ile öncelikle bireysel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir zaman sözkonusu iken, ilişkileriniz vehayatınızdaki diyaloglarınızda bir nevi güven testinden geçiyor olacak, size gerçekte hak ettiğiniz değeri vermeyen herkesden uzaklaşıyor olacaksınız. İş hayatınızdaki görüşmelerinize olumlu enerji gönderen bu zaman, ilişkiler konusunda sabırlı olmanızı önerirken, elinize geçecek bir para olacak.

1 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrelerde gözler sizin üzerinizde olacak. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızı güçlendirebilir, onlarla bir arada olmaktan 3 hafta boyunca güzel etkiler alabilirsiniz.

1 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar günü, yönetici gezegeniniz olan Ay boşlukta kalacağından dolayı özellikle hayatınızın krizli alanlarında ilerleme sağlamanız zorlaşacaktır. Maddi ödemeler ve yükümlülüklerinizle ilgili aktivitelerinizi yarına ertelemeniz gerekebilir. Bugünün teması sizin için negatif gözüken ilişkilerinizi düze çıkarmak ve onlarla normalleşmiş bir ilişki düzeyi yakalamak olabilir. Genel olarak ise; Ay bugün 04:56'da boşluğa girecek ve sonra 16:54'te Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Ay Balık burcundayken duygusallıkta artış görülür. Sezgisel yanımız ağırlık kazanır. Empati kurmak ve merhamet göstermek kolaylaşır. İnsanların zayıf ve yaralanabilir tarafları daha çok açığa çıkar, karşınızdakine anlayış ve şefkat göstermek arzusu öne çıkar. İnsanların yumuşak taraflarını ortaya çıkaracak bir tutumla ve iyi niyetli tavırlarla ilişkilerinizde kazançlı çıkabilirsiniz. Sevgi göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak, loş ışıkla ve yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, spiritüel çalışmalar yapmak, günün karmaşasından kaçmak arzusu ile elinize bir kadeh şarap alıp, televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat. Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz. Güçlük içinde olan yardıma muhtaç kişilere elinizi uzatabilirsiniz. Ay Balık burcundayken yaratıcı sanatçı tarafınız güçlü olur. Fotoğraf çekmek, renkleri kullanarak tasarım yapmak, dekorasyon öğeleri veya aksesuar kullanarak başarılı bir görünüm elde etmek mümkündür. Su ile rahatlatıcı anlar yaşanabilir. Deniz kıyısında olmak, banyo yapmak veya spa gibi mekanlara gidip bakım yaptırmak size iyi gelebilir. Ayaklarınıza özen göstermek pedikür veya refleksoloji ile bakım ve masaj yaptırmak tam Ay/Balık temasına uygun aktivitelerdir. Güneş Uranüs arasındaki destekleyici açı ile çevrenizdeki dünyayla ve insanlarla olan ilişkileriniz de ilginç yaratıcı sıra dışı konular öne çıkabilir. Bu durum siz de aydınlanma ve kalıcı farkındalıklar yaratacaktır. Çevrenizde ilginç ve değişik insanlar görebilirsiniz. Onların orijinal, yenilikçi tutum ve bakış açıları sizi de etkileyecektir. Merakınız ve yeni şeylere olan ilginiz artabilir. Çevresel koşullarınıza bir reform yapmak için de güzel bir zamandır.

1 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz, yine gelecek üzerine yoğunlaşabilir. Ufkunuzu açmaya çalışabilir, çeşitli faaliyetlerle bakış açınızı genişletecek bilgilere ulaşmaya çalışabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız, günün ana konularından olabilir.

1 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>