Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hislerinizin kuvvetiyle sevgi konularına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. İlişkinizde ileriye yönelik hareket etmek isteyebilirisiniz. Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

Güneşin etkisiyle yeniilişkilerine girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde olumlu ilişkiler kurabileceğiniz bir devredesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor.

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkileyebileceği bir gün. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olmanıza yardımcı oluyor.

Yeni riskler almaya yatkınsınız ama dikkat edin sonradan pişman olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltı dinamiklerinizin güçlü olabileceği bugün, içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz. Çevrenizi etkilemekte başarılı olacağınız bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde rahat olacaksınız.

12 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:44 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak  sondördün etkisi altında Pazar gününe uyanıyoruz. Bu görünüm, öncelikle meslek hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili mevzularda etkilidir. Koç burcunda ilerlemekte olan Güneş,  sizi mesleki ve özel yaşamınızla ilgili meseleler üzerinde gerginliğe sürüklemekte. Duygularla düşüncelerin birbiriyle kavgalı olduğu bugün, bulunduğunuz durumun farkında olarak aklı başında davranmaya çalışmanız gayet yararlı olur. Öncü burçlarda oluşan sondördün, kişiyi mücadeleye davet eder.  Ancak neye ve kime karşı? Ben söyleyeyim. Hayata karşı, kendinize karşı. Sanki her problemi veya her adımı bir güne sıkıştırmak istersiniz. Ancak her şeyin bir vakti  vardır.  Bu adımları atmak bazen zaman alır. Onun için durup şöyle aklı başında düşünmek gerekir. Neler eksik, neleri tamamlamak gerekiyor, neler yolunuza taş koyuyor. Bunları gözden geçirmekte yarar vardır. Kesinlikle geçmişte yaşanmış zorlukların etkisi altında kalmayınız. Her karanlığın bir aydınlığı olduğunu unutmayınız. Saat 11:15-20:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  İlişkiniz veyaortaklıklarında, normalde üstünde bile durulmayan meselelerin gözünüzde büyümesine neden olabilir. Oysaki yapılması gereken ilişkiyi kendi içinde rahat bırakmaktır. Saat 20:22 Mars-Neptün arasındaki görünüm her ne kadar  olumlu olsa da, Ay-Boşluk etkisi altında gerçekleştiği için, hedeflerinizi gözden geçirmenizde yarar var. Eğer kafanızda soru işaretleri varsa bunları aydınlatmadan yeni bir karar vermeyelim.  Yurtdışı mı düşünüyorsunuz. O zaman iyice araştırınız. Maddi ve manevi sorunlarınız mı var? Dünyanın sonu gibi değerlendirmeyin ancak önünüze ardınıza da iyi bakın. Saat 20:44 itibariyle Ay-Kova burcunda  seyrine başlayacak.  Gerek yakınlarınız ve gerekse diğer  kişilerle olan her türlü bağlantınızda tarafsız bir şekilde düşünmeye çalışmanız gayet yararlıdır. Bu sayede olayları hassas bir şekilde ele almak yerine, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz mümkün olabilir. Tebessüm yüzünüzde, sevgi yüreğinizde, sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

12 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün.

12 Nisan 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce riskli veya uçuk bulduğunuz bazı planları tereddüt etmeden uygulamış olsanız da, bu sefer, muhtemelen şaibeli veya problem yaşatabileceği olası fikir ya da planlardan uzak durmanız da fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreçtesiniz. Düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde bazı tereddütlerinizi aştığınız anda başarıya daha yaklaşacaksınız.

12 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

12 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

12 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 19' 16" R
Ay
Aslan
14° 54' 09" R
Merkür
Koç
28° 42' 03"
Venüs
Boğa
18° 40' 32"
Mars
Koç
10° 44' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 51"
Satürn
Balık
17° 43' 18"
Uranüs
Boğa
23° 10' 37"
Neptün
Balık
29° 18' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 14"
Lilith
Başak
24° 55' 47"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>