Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Sevda konusunda biraz silkelenmeniz gerekiyor. Herhalde yine yanlış bir adım atmaktan korkuyorsunuz.

Yeteneklerinizi bu kadar az emek harcayarak başka bir yerde sergileme şansını zor bulursunuz. Geliriniz de hiç azımsanacak gibi değil. Çalışma ortamınızın değerini bilmelisiniz.

Büyük ödemeleriniz var. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. Onları daha ileri tarihlere erteleyebilme olanağınız yok. İşinize sarılıp burada yükselmek durumundasınız.

Vefa duygunuzu biraz daha geliştirmeniz gerekiyor. Yoksa dost ve arkadaş ilişkilerinde itibar kaybına uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok iyi niyetlerle dostluk gösteren birini nedense sürekli itiyorsunuz. Bu kişi sonunda sizinle ilgili yanlış bilgiler aldığına inanacak. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmayacaksınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 05:51 Ay-Pluto karşıtlığı, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Yoksa, hafif tartışmalar yaşanabilir. Saat 16:00 Ay-Güneş görünümü, ailevi konularda kendi duygularınız kadar, birlikte yaşadığınız kişilerin de hislerine önem vermenizi sağlar. Empatide bulunursunuz. Çevrenizle olan ilişkiniz bu saatlerde olumludur. Titiz bir şekilde her şeyi gözden geçirirsiniz. Saat 19:19 Ay-Jüpiter görünümü, hassasiyetimizi yükseltir. Sevdiklerimiz, ailemiz, yuvamız kutsaldır. Samimiyet, huzur bizim için çok değerlidir. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması, biraz da bunlara bağlıdır. Hem kendi arzularımızı önemseriz hem de evimizde dengeli, nazik paylaşımlara önem veririz. Bu anlamda bir problem olursa hemen içimize çekilir, belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 22:44 Venüs-Jüpiter görünümü, maddi-manevi anlamda hoşluk yaratan, rahatlatan, iyi hissettiren bir enerjidir. Kendimizi rahat ve özgür bir kişi olarak görürüz. Elimizdeki her şeyin kıymetini ve şükrünü biliriz. Sevdiklerimizi gözetiriz, kollarız ve onların rahatı için elimizden geleni yaparız. Bu iyi niyetli düşünme bize şans, bereket, sevgi, sağlık şeklinde geri döner. Büyürüz, gelişiriz. Bu görününüm, hoşça geçen saatlerin işaretçisidir. İster ailemiz ister özel paylaşımlar olsun bizi mutlu ve tatmin edicidir. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rutininin dışına çıkmak isteyeceksin. Uzun zamandır gitmek istediğin bir yere seyahat planı yapabilirsin.

15 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var.

15 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanlara zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. İşlerinizi ilerletmek için olumlu gelişmeler olabilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

15 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

15 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı yönlendirmekte biraz zorlanabilirsiniz. Parasal konularda hayat karşınıza güzel seçenekler çıkarabilir. Hayattan alacağınız keyfi artıracak dileklerde bulunacaksınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öz güveninizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Ailenizden aldığınız destek ve cesaretlehayatınızda da büyük başlangıçlara adım atarsınız. Kendinizi kanıtlamak, yıllardır edindiğiniz tecrübeleri kullanmak için artık başlangıç zamanı. Neşe içinde mutluluk veren ortamlarda bulunarak hedeflerinize yönelmek size ayrı bir haz verir.

15 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

15 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>