Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası olabilir. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir.

İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilmeniz, diğerlerinin yaptığı gibi detaylara takılmamanıza bağlı. Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz söz konusu.

Olduğunuz gibi görünmenizde yarar var. Parayı önemsemeniz, eli açık imajınızı zedelemeyecek. Yeterli bilgi sahibi olmadığınız alanlara duyduğunuz ilgi, birikiminiz açısından oldukça riskli gibi.

Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin etkisiyle hatalı adımlar atabilirsiniz. Bir daha geri çekilemeyecek adımlarda, kendi deneyimleriniz tek karar sahibi olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen birisiniz Dostlarınız küçük zaaflarınızı görmezden gelebiliyorlar. Bugünlerde kendinizle fazla ilgili oluşunuz, tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanıza rağmen dikkat çekiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününe, saat 02:27-13:28  Ay-Boşluk etkisi altında adım atıyoruz. Bu saatler, özel hayatınızı ilgilendirebilecek duygusal bir karar için uygun bir zaman değildir. Aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla içselleşir. Kimse bilmez ne çektiğimi diyerek kendi kendimize hesaplaşmalarda bulunuruz. Eğilimimiz öncelikle sevdiklerimizin üzerine titremektir. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Pek kendimizi açık etmeyiz ama birisi hassas bir noktamıza değdi mi, bir de bizi üzdü mü, çok sıkılırız. Genel olarak bir taşınma telaşımız varsa, en iyisi olması için titizleniriz. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, parasal ve duygusal anlamda büyük düşünme vaktidir. Kişi liderlik yeteneklerini öne sürdüğünde kazanmaması için bir sebep yok. Seçkin olanı istemeli ve hayatın size getireceği güzelliklerden, ganimetten umudunuzu kesmemelisiniz. Kabul edelim ki, insan kendine ne kadar güveniyorsa, o denli başarılı olur. Bugün siz de kendiniz için en iyisi isteyin ve dileyin. Bu olumlu ruh hali sizi besleyici ve büyütücü olacaktır. Doğruları veya yanlışları, aksayan noktaları ve düzene kavuşturulması gerekenleri  bugün tespit edelim. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi aşan konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Atılım yapmayı istediğiniz konulara ilgili ilginç gelişmelerin ön şartları kendiliğinden oluşacaktır. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, bir an önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Yeni bir yapılanma içinde olacaksınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafif işlere talip olmanız veya bazı konuları fazla ciddiye almamanız bugün istediğiniz şeylerin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir. Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün para konularında büyük bir hareketlilik gözüküyor. Bazı teknolojik aletlerinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Ancak paranızı harcamadan önce hesabınızı iyi yapın. Bazı alış verişlerinizde lükse kaçma eğilimindesiniz. İşe ait konulara odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. Yeteneklerinizi göstermek isterken abartıya kaçmayın.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLECEK yatırım kararları alabilirsiniz. Eğer aklınızda akrabalarınızdan borç almak gibi bir fikriniz varsa bundan vazgeçmelisiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 12"
Ay
Kova
22° 18' 29"
Merkür
Koç
17° 45' 58"
Venüs
Boğa
03° 24' 16"
Mars
Koç
01° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 47"
Satürn
Balık
16° 44' 44"
Uranüs
Boğa
22° 27' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 07"
Lilith
Başak
23° 33' 15"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>