Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Temponuza ayak uyduramadığı için zaman zaman canınız sıkılıyor ama koşullarınız çok farklı. Onun size göre düşünmesi gereken daha fazla insan var. Bugün ondan bir davet alabilirsiniz.

İş yaşamınızda çok göz dolduruyorsunuz. Bu yüzden herkesin istediği biryolculuğu size teklif edilebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse aynı zamanda kısa bir tatil yapma olanağı da bulabilirsiniz.

Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Siz bu satıştan bir şey beklemiyorsunuz ama sizinle paylaşmayı düşünüyorlar. Bir mülk satın almayı düşünebilirsiniz.

İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret verenlerin görüşlerini dikkate almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bu beklentileriniz karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. Bazı beklentileriniz haksız ve abartılı olabilir. İnsanların verdikleriyle yetinmeyi öğrenmeye çalışmalısınız. Bugün en yakınlarınızdan bile gizleyeceğiniz özel bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme işle ilgili ve çok önemsediğiniz bir kişiyle olabilir.

16 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Mars, yeni tanışmaları, ruhsal karşılaşmaları işaret ettiği gibi sevdiklerinize düşkünlük, hayatı olumlu tarafından ele alarak hedefe varma yönünde etkilidir. Gerek özel gerekse genel ilişkilerde fedakarlık ve özverili tavırlar ön plandadır. Mücadele ruhunuz belki çok etkin olmayabilir. Savaşmak yerine, olanı olduğu haliyle kabullenmeyi tercih edebilirsiniz. Öfkelenseniz bile bunu içinize atmayı veya problemleri çözmek yerine erteleyebilirsiniz. Uzak akrabalarınız, gurbet, özlem, inanç, sevgi, bağlılık gibi kavramlar sizin için gayet kıymetli hale gelir. Ben derim ki, ticarette, parasal konularda, girişimlerde gerçekçi olalım. Eğer bir durum veya ilişki sizi yoruyorsa sorunların üstünü kapatmayalım 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişleri, Güneş ve Ay tutulmalarının da etkili olduğu alanlar nedeniyle tabii kadersel bir öneme sahip. İnsana sorumluluk yüklüyor ve zorluklarla mücadeleyi öğreterek geliştiriyor. Bu dersi almayan kimse yoktur. Sizler için bu süreç çok daha önemli. Çünkü Kuzey düğümün gelişim dersi, en fazla sizi ilgilendirecek. Kişisel ve ilişki hayatınızı dengeye kavuşturmanız gerekiyor. Başkalarına göre kendinizi tanımlama, ihtiyaçlarınızı belirleme yanlış olur. Onlar mutluysa, güvendeyse bende huzur bulurum diyen bir kişiyseniz kendinizi ihmal ediyorsunuz demektir. Siz kendinizi ne kadar tanıyorsunuz ve sizin kendinizle birey olarak barışıklığınız nedir? Bunlar çok önemli. Tabii ki sadece kendini merkeze alıp, ilişkisini önemsemiyorsanız o da yanlış olur. Başkalarına yardımcı olayım, onları yol göstereyim, destek olayım, aman beni sevsinler diyemeyiz. O zaman siz partneriniz,ortağınız veya diğerlerinin sürekli size yüklediği sorumluluklar altında ezilirsiniz. Siz de isteyin, siz de duygularınızdan bahsedin, siz de ihtiyaçlarınızı belirleyin. Ayrıca eşe,ortağına veya diğerlerine göre kararlarınızı verirseniz, kendinize ait neyin sahibi olabilirsiniz? Kimseyi kontrol edemeyiz, bizi de edemezler. Sorumluluklar, güven, yoldaşlık, rehberlik, dayanışma önemlidir. Zor günlerde birbirinize destek olmak hem kendimiz hem ilişkimiz hem de dış dünya ile olan her türlü bağlantımızda kıymet taşır. Bunu yapmayan kişilerle aranızda sorun yaşanabilir. Dikkatli olun. Özgüven duygunuzu önce kendi içinizde oluşturun. Siz kendinize önem verirseniz, başkaları da üstüne düşen sorumluluğu almayı öğrenir. Kendine önem vermeyeni, kimse önemsemez. Bunu unutmayalım.

16 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren mücadele gezegeni Mars, su burcuna geçiyor. Kararlarını yeniliyorsun. Bir süredir yolunda gitmeyen işlerin bugün seni şaşırtacak derecede şanslı olacağın bir yöne dönebilir. Birtakım konular üzerinde kararlılığını fark eden aile üyelerinin desteğini alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, aşk artık kapını çalsın isteyeceksin. Bu durum seni kendini sorgulamaya kadar itebilir. Ancak her şeyin olması gereken zamanda olduğunu kendine hatırlatmalısın. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarının keskin fikirlerine maruz kalabilirsin. Yine devreye sağduyunu ve detaylı bakış açını sokuyorsun. Her ne olursa olsun, kimsenin hayatına müdahale etmesini istemiyorsun. Bu yüzden de onlara ders verici konuşmalar yapabilirsin.

16 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı paylaştığınız kişilerle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Gelip geçici olan durumlar olduğunu düşünerek öfkenizi kontrol etmeli, olayları daha fazla iyimser yönden değerlendirmelisiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

16 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Romantik ve coşkulu bir gün sizleri bekliyor. Sevginizi ifade edin ve duygularınızı özgür bırakın.

16 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs retrosu son buluyor, özellikle aile içi ilişkileri yoluna koyabilirsiniz. Evinizde keyifli ortamlar, mekanlar yaratabilir, dekorasyon işleriyle uğraşabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yanlızlık, melankolik duygular ve hassasiyetler gelişebilir. Uzaktaki akrabalarınızla temas edebilirsiniz. Hayal kurmak, yazı yazmak için koşullar uygun. Varlığına şükrettiğiniz insanlardan gelen destekle rahatlarsınız.

16 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sene sonuna kadar Balık burcuna geçen Mars, uzaklar, eğitimler, yabancılarla ilişkiler, hukuk konularında gündeminizi meşgul edecek. Bu temalarla ilgili süreçlerde umduğunuzdan daha yavaş gelişmelerle karşılaşırsınız. Ayrıca yurt dışında yaşayan bir partner hayatınıza girer. Bu dönemi, romantik açılımlara yelken açmayı deneyerek geçirmelisiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 39" R
Ay
Balık
17° 45' 15"
Merkür
Koç
18° 47' 23"
Venüs
Boğa
05° 35' 40"
Mars
Koç
02° 35' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 46"
Satürn
Balık
16° 53' 48"
Uranüs
Boğa
22° 33' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 03"
Lilith
Başak
23° 45' 05"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>