Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz.

Tanık olacağınız bir olayla canınız sıkacak. Bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız. Bu nedenle bir, iki kişiyle ilgili düşünceleriniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

17 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:13 Ay-Satürn görünümü, yakınlarımızla alakalı meseleleri gözden geçirirken yapıcı tarzda hareket etmenin önemli olacağını işaret ediyor. Çünkü bir yandan kendi fikirlerimizi önemseyeceğiz, diğer taraftan başkalarıyla aramızdaki görüş ayrılıklarına karşı dikkatli olmak gerekiyor. Saat 05:14 itibariyle gerçekleşecek Mars-Chiron kavuşumu hayatınızın sıradanlaştığını ve yaşadığınız düzenin size hiç uymadığını düşünmenize yol açabilir. Sanki inancınız sınanıyor gibidir. Bu durum içsel bir baskı yaratarak öfke birikmesine yol açabilir. Ben kimim ve bundan sonrasında beni neler bekliyor diye kendinize sorduğunuzda, kaderin elinde bir oyuncak olduğunuzu düşünürsünüz. Burada yapılması gereken bu içsel baskıların sizi esir almasına izin vermemektir. Saat 09:09-14:16 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Biz kendimizi ifade etmekte birileri de anlamakta zorlanabilir. Özellikle ilişki anlamındaki sorunlar can sıkabilir. Benim tavsiyem elinizde olmayan veya üçüncü şahısların neden olduğu meseleleri soğukkanlı bir şekilde ele almaktır. Saat 14:16 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Saat 21:37 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, siz anlayış göstermeye çalışırken, birileri sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi haklı olduğunu iddia ederse, sinirlenirsiniz. Size göre olması gerekenler var. Adil olmaya çalışıyorsunuz ama karşılığında size de böyle davranılmasını bekliyorsunuz. Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik bir gün. Ertelediğin bir tedavi, spora başlama kararı ya da diyet varsa bugün harekete geçebilirsin.

17 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimleri aktif ve şaşırtıcı olaylar gebe. Telefonlar ve mailler hiç susmayacak, kendinizi iletişimde yanlış anlaşılmalara da hazırlıklı kılın. Trafik de dikkatsizliklere karşı dikkat.

17 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde hareketli zamanlar olabilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ailenizle ilgili durumlardan etkilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konularla ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak sizi zorlayabilir.

17 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

17 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra ise ev ve aile hayatınızla, annenizle daha çok ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanacaksınız. Ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun. İş hayatınızı düzenlemelisiniz.

17 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Salı gününebağlantılarınızla görüşmeler yapabileceğiniz bir enerjiyle başlıyorsunuz. Aynı şekilde eğitimle ilgili atılımlara da uygunsunuz. Ancak sabah saatlerinden itibaren üzerinizde bir ağırlık hissedebilirsiniz. Öğleden sonra saatlerine dek bu durum sürecektir. Daha sonra evinizde huzur ve içsel dengeyi yakalayabileceğiniz bir süreç geçirebileceksiniz. Günün en önemli teması dört gün sürecek olan ve bilhassa sizin yolculuk araçlarıyla bunu deneyimleyebileceğiniz kaza, şiddet ve bundan yara alma ihtimali riskidir.

17 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde bazı konularlar çözümsüz kalabilir. Bunun yaratabileceği stresin harcamalarınızı artırmasını engellemelisiniz; eğlence fırsatlarını değerlendirmek veya sosyalleşmek için çok para harcayabilirsiniz. Güzel bir haber sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 42"
Ay
Kova
20° 15' 12"
Merkür
Koç
17° 41' 30"
Venüs
Boğa
03° 13' 29"
Mars
Koç
01° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 44"
Satürn
Balık
16° 43' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 37"
Lilith
Başak
23° 32' 17"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>