Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz. Bazı tavırlarla ilişkiyi yokuşa sürmek sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir.

Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız şeyler var. Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak, rahat olmalısınız.

Zaaflı harcamalarınızın sonradan üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonra daha ciddiye almalısınız.

Çekingenlik gösterdiğiniz konularda, farkında olmadan, potansiyel kayıplarınızın altına imza atıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir. Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz.

18 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:38 Ay-Uranüs görünümüyle Perşembe gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji,hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle  alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor.  İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınız takdirde içiniz rahat etmez. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Bu reddedilme gün boyu stres yaşamınıza yol açabilir. Biraz gevşemekte, kendinizi yormamakta yarar var. Saat 08:43 Ay-Satürn görünümü, kendinize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzün yükseldiğini hissedebilirsiniz. Saat 12:59 Ay-Merkür görünümü, duyarlı olduğumuz konularda hassas düşünmeye neden olabilir. Evimizdeki huzur, çalıştığımız yerdeki güven, dostluk, arkadaşlık bizim için bir hayli önemlidir. Huzur verici insanlardan hoşlanırız. Güzel sözler duymak isteriz. Bunların tümü gönlümüzü okşar. Kırılganızdır. İnsanların bize karşı daha dikkatli olmasını isteriz.  Saat 21:38-19 Eylül saat 06:10  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Özel hayatınızı ilgilendirebilecek duygusal bir karar için uygun bir zaman değildir. Aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla içselleşir. Kimse bilmez ne çektiğimi diyerek kendi kendimize hesaplaşmalarda bulunuruz. Eğilimimiz öncelikle sevdiklerimizin üzerine titremektir. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Pek kendimizi açık etmeyiz ama birisi hassas bir noktamıza değdi mi, bir de bizi üzdü mü, çok sıkılırız. Genel olarak bir taşınma telaşımız varsa, en iyisi olması için titizleniriz. Bakmayın gözümüzün yaşına, O bizim insan yanımızdırYüzümüzdeki gülümseme ise,  Düşmana olan cevabımızdır….Dost gönüllerle her dem bir arada olmamız dileğimle,

18 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki hırslarınız size başarı getirecek.. Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Dengelerinizi korumaya çalışın.

18 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var. Zira, atmosfer olayları yönlendirmeniz veya liderlik yapmanız için daha uygun olamazdı. Tüm burçlar için gün geneli: Yapmak istediğiniz çok fazla şey olmasına ya da uzun vadeli hedeflerinizin çokluğuna rağmen rutin olarak yapılması gereken işler tüm bunlar için zaman bırakmıyor olabilir veya bu yönlü isteklerinizi karşınızdaki kişilere anlatma çabanız başarısızlıkla sonuçlanabilir. Ancak, yine de önünüzde bir fırsat ya da olanak doğduysa reddetmek yerine, hazır olana kadar ertelemenin bir yolunu bulmanızda fayda var.

18 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizle birlikte yenilik isteğiniz artıyor. Duygusal ve fiziksel açıdan iyi hissetmenizi sağlayacak girişimlerinizi destekleyici enerjiler içindesiniz. Önceliği kendinize vereceksiniz. Sağlık konularında farkındalığınızı arttıracak girişimleriniz olabilir. İlişkinizde isteklerinizi ve hassasiyetlerinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

18 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖRSEL anlamda kendinizi biraz değiştirmek size çok iyi gelecek. Sonbahara girmişken kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırın.

18 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

18 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 15' 19" R
Ay
Boğa
21° 19' 48" R
Merkür
Koç
22° 07' 13"
Venüs
Boğa
10° 56' 53"
Mars
Koç
05° 56' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 02"
Satürn
Balık
17° 15' 03"
Uranüs
Boğa
22° 48' 44"
Neptün
Balık
29° 08' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 19"
Lilith
Başak
24° 14' 00"
True Node
Koç
15° 20' 14"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>