Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla paylaşıyorsunuz. Arkadaşlarınız sizin ilişkinizi dair neredeyse her şeyi biliyorlar. Oysa o bu konuda çok ağzı sıkı davranıyor. Sizin tutumunuzu öğrenirse canı sıkılabilir.

İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz. Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize önerilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu hissedeceksiniz. Altından kalkmayı başaracaksınız.

Elinizdeki bir mal hatırı sayılır bir paraya dönüşebilir. Bununla ilgili gelişmeler bugün alacağınız bir haberle başlayabilir. Bu para elinize geçtiğinde çok yakınlarınızla paylaşmayı düşünebilirsiniz.

Ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir gün olabilir. Her şeyi herkese anlatmak zorunda değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok hareketlisiniz. Yaptıklarınız size yetmiyor, daha hareketli bir yaşam düşlüyorsunuz. Gözünüz, çeşitli sosyal etkinliklerde ama yakınınızda size ayak uydurabilecek kimse yok. Enerjinizi daha çok işinize akıtmak zorunda kalıyorsunuz. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. Teklif etmekten kaçınmayın.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Duygularımız gelgitli tarzda olabilir. Bir bakarsınız her şeyi eleştirirsiniz, diğer taraftan rahat davranmaya çalışırsınız. Ancak bazı meseleler kafanızı kurcalar. Böyle hisler duyduğunuzda sakin bir şekilde olan bitene bakınız. Belki de bir şeyleri gözünüzde fazla büyütüyorsunuzdur. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçişi, duygularımızı ciddileştiriyor. İster eşimiz istersek kim olursa olsun öyle çok sıkı fıkı olunmaz. Bize karamsar şekilde yaklaşan veya umursamaz tavırlar gösteren, mesafe koyan kişilerden hoşlanmayız. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, sizin derinlikli bir şekilde ilişkinizi, aşka bakış açınızı ele almamız yönünde iyi bir tesirdir. Çünkü ideallerimiz doğrultusunda ilerleyip ilerlemediğimizi anlamış olacağız. Ayrıca bir test gibi görebiliriz bu enerjiyi. Karşımızdaki kişi, ilişki içinde olduğumuz insanla aramızdaki alışverişin niteliği nedir, gerçekten aynı yerden mi bakıyoruz hayata veya farklı bir yerden bakıp da gördüklerimizi ifade ettiğimizde buna tahammül gösterebilir miyiz? Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşgörülü tarafının ön plana çıktığı, öfkeni kontrol edecek kadar sakin kaldığın bir gün geçiriyorsun.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitmesi gereken bir ilişkiyi nezaketle ve saygı içerisinde bitirebilme gayretini gösterebilmelisiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili sorumluluklar daha fazla gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran durumlarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak çaba gerektirebilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşılarınızla ilgilenebilirsiniz. Değişen durumları iyi yönetmeye çalışmalısınız. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uyumlu tavırlar sergilemeniz çevrenizdeki insanları mutlu ediyor. Sevdiğiniz kişi de bu durumdan oldukça hoşnut. Sizin için birçok fedakarlık yapmaya hazır aşkınız.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı kontrol altına alacak, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Olumlu beklentiler içine girebilir, çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Yaşantınızda bazı değişiklikler yapmayı isteyebilirsiniz. Aslında parasal durumunuzda olumlu gelişmeler meydana geliyor.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkularınızı sevdiğiniz insana göstermek bu hafta sizin için önemli olabilir. Sahiplenilmek çok hoşunuza gidiyor. Partnerinizle geziler ve seyahatlerde bulunabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sanki hayatınızda sizi hipnoz edecek biriyle karşılaşıp aşık olmanıza neden olacak. Bu kişiyle kadersel bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Hayatınız bu beraberlikle bir dönüşüm sürecine girer. Cazibeniz ve tutkunuzla çevrenizdekileri etkileme enerjiniz oldukça yüksek. Bu tutkulu dönemin tadını çıkarın. Ama tabii kendinizi fazla kaptırmamaya dikkat edin.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerin önem kazandığı bir gün, evlilik, ortaklık ve birliktelikler söz konusu olduğunda denge ve uyum, eşitlik, hakkaniyet kavramları önem kazanabilir. Güçlü yaratıcı özelliklerinizi de sergileyebileceğiniz bir gün olabilir.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 29" R
Ay
Koç
04° 15' 59"
Merkür
Koç
19° 32' 54"
Venüs
Boğa
06° 59' 19"
Mars
Koç
03° 28' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 41"
Satürn
Balık
16° 59' 27"
Uranüs
Boğa
22° 37' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 48"
Lilith
Başak
23° 52' 37"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>