Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı şeyleri zamana bırakmanız gerekiyor. Yeni başlangıçlar için oldukça uygun bir dönem. Yüreğinizde birikmiş bazı kırgınlıklar, sizi zaaflı davranışlara yönlendirebilir.

İsabetli zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alacaksınız. Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenme durumunda kalabilirsiniz.

Tahsilat konularındaki problemler kent dışı yolculuklar yaptırabilir. Yeni kaçınılmaz harcamaların miktarı, aile içinde bu kaçınılmazlığı yeniden tartıştırmanıza neden olacak.

Birtakımbağlantılarınızda bilgilendirildiğiniz ölçülerde iyi ilişkiler içinde değilsiniz. Bugünlerde mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın birtakımsorunlarını çok tepkisiz bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına düşünüp çözümler üretmeye çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz. Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarih aralığında  İkizler burcunda ilerleyecek Güneş geçişini, Merkür geri hareketini göz ardı etmeden yorumlamak gerekiyor. İç gözlem çok önemli. Hangi konuda olursa olsun, net olarak emin olmadığınız işlere kalkışmamakta yarar var. Bazı insanları, olayları kafanıza takabilirsiniz. Aklınız bir hayli hızlı çalışsa da, genelde duygusal iniş ve çıkışlar görülebilir. Benim tavsiyem, girişimde bulunmayı, öne sürmeyi, sergilemeyi, ifade etmeyi istediğiniz işlere, meselelere bir daha bakmanızdır. Rutin işlerinizi, projelerinizi sürdürünüz. Eksiklerini tamamlayınız. Finansal konularda aceleci kararlardan kaçınınız. Sizi huzursuz eden durum, kişi veya mevzuları mantıklı şekilde ele alınız. Saat 20:07 itibariyle burcunuz üzerinde kavuşum yapan Ay ve Venüs, duyarlılık ve hassasiyetinizin gözlerinizin içinden dünyaya yansıması halidir.  Bakışlarınızla sevdiklerinizi süzer, gülümseyerek onları izleyebilirsiniz. Sıcacık bir yuva özlemi, sevdiklerinizle beraber olacağınız bir hayat, çocuklarınız ve güvenliğinizle örülü geçecek sizin için gayet olumludur. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıt etkisi altında, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,  

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal ilişkileriniz ön plana çıkarıyor. İş yaşantınızda sevmediğiniz kişilerle çalıştığınız zaman, motivasyonunuz düşüyor. Bugün bazı konularda düş kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, karşılaşacağınız olumsuz olaylara karşı hazırlıklı olun ve yaratıcılığınızın engellenmesine izin vermeyin.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir. Ya bu konuya konsantre olacaksınız ya da yepyeni planlar geliştireceksiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni şeylere başlama hayali içinde olabilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili değişken koşullar olabilir. Konuşma ve yazışmanın yoğun olduğu zamanlar var. Bedeninize ait konular gündeminizi etkileyebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toplum içindeki yerinizi net ve sert bir ifade ile belirlemeye kararlısınız. Mesleki açıdan hep olumlu düşünüyorsunuz. Emir vermekten hoşlanıyorsunuz. Bu size güven duyanları kırılabilir.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızla ilgili ani fikirler üretebilir, sorunlarınıza çözümler bulabilir, dahice fikirler üreterekyaşamınızda öne çıkabilirsiniz. Finansal işlerinizi kolayca halledebileceğiniz bugün, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde dostlarınız ve partnerinizle sevgi dolu diyaloglar geliştirebilir, iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kadersel ve elinizde olmayan olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünüp plan yapmalısınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle birtakım kararlar almak zorunda kalabileceğiniz hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızdaki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabul edebilirsiniz! Dikkat, sonrası sizin için hiç de iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir, bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>