Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı şeyleri zamana bırakmanız gerekiyor. Yeni başlangıçlar için oldukça uygun bir dönem. Yüreğinizde birikmiş bazı kırgınlıklar, sizi zaaflı davranışlara yönlendirebilir.

İsabetli zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alacaksınız. Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenme durumunda kalabilirsiniz.

Tahsilat konularındaki problemler kent dışı yolculuklar yaptırabilir. Yeni kaçınılmaz harcamaların miktarı, aile içinde bu kaçınılmazlığı yeniden tartıştırmanıza neden olacak.

Birtakımbağlantılarınızda bilgilendirildiğiniz ölçülerde iyi ilişkiler içinde değilsiniz. Bugünlerde mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizde yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Bugünlerdeki duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Yaşamınızın her alanındaki ilişkileriniz bu tür beklentiler içinde. Çok yakında özel bir sorununuzda, kısa süre de olsa, çaresizlikler yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi gününe Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Bize kendimizi iyi hissettiren, hayat veren, yaşamı kucaklamamızı sağlayan her şeyi önemseyeceğiz. Çocuklarımız, sevgilimiz v.b duygularımız ön plandadır. Saat 14:39-21:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailenizi, sevdiklerinizi her ne pahasına olursa olsun korumak istersiniz. Sanki her an ters bir şey olacakmış gibi evham yaparsınız. Ancak bu saatlerde lütfen sakin olunuz. Saat 21:48 itibariyle dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili konular sizin için gayet önemli hale gelir. Ay-Yay burcu seyri etkisi altında, ikiyüzlü insanlardan uzak durmaya çalışmakta yarar var. Bir de önünüzü görmeden kararlar vermeyiniz. Huzurlu ve gönlünüzce geçecek bir Cumartesi dileğimle,

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bugün, bulanacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Maddi konularda istediğiniz güvenceyi çevrenizin size sağlamasını istemeniz konusunda haklısınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoşlandığınız şeyleri yaparak para kazanmanın veya kar elde etmenin yollarını bulabilirsiniz. İlgi alanlarınızı genişletmeniz size bazı alanlarda fayda sağlayabilir. Size katkısı olacak kişilere planlarınızdan bahsedebilir ve destek bulabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda çok yoğun olabilirsiniz. Ancak aşırı tutkularla hareket etmek yüzünden mantıklı hareket edemeyebilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin istekleri sizi yorabilir bugün. Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal anlamda boşlukta kalıp bir insanı hayatınıza alabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki insanla sosyal ortamlarınızda bazı anlaşmazlıklara ve tartışmalara açık olabilirsiniz. Bu aralar günlük koşuşturmalarınız sizi fazlasıyla zorluyor. Bir arada olduğunuz insanlara karşı anlayışı elden bırakmamaya çaba gösterin.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bugünde daha çok sefahat yaşama ve size keyif verecek bu tür etkinliklerle vakit geçirmelisiniz.Ay’ın boşlukta olacağı saatlerde yeni bir başlangıçtan ziyade elinizde daha önceden hazır halde olan keyif alanlarının tadını çıkarmalı ve zihninizi basit işlere yormalısınız. Akşam saatlerinde daha somut konular önünüze çıkacaktır.Genel olarak ise; Ay saat 13:40‘ta boşluğa girecek ve 20:49‘da Ay Yay burcuna geçiyor. Ay'ın boşlukta ve Akrep'te kalacağı akşam saatlerine kadar kuşku ve güvensizlik duygularından uzak durmakta yarar var. Kıskançlık ve sahiplenme duygusu ile sevdiklerinizi sık boğaz etmekten ve suçlamaktan kaçınmalısınız. Tutkuları sevgi ve hoşnutsuzluğu derinlemesine hissedebileceğiniz bu süreçte Akrep’in temsil ettiği sakin, soğukkanlı ve kontrollü davranmayı seçmelisiniz. En iyisi bu yüksek gerilim hattını gizemleri çözerek, araştırarak, dedektiflik yaparak veya bununla ilgili oyunlarla, film, dizi ve kitaplarla ilgilenerek atlatmak.Sezgilerin ve algıların güçlü olacağı bu günde konuşmalar sanki birer psikolojik analize bürünür. Duyguların simyasını inceleyebileceğiniz bu günde tensel çekimlere kapılmak yüksek olasılıktır. Cazibe ve çekim alanı yaratan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Gece Ay Yay'a geçtikten sonra daha serbest, neşeli, hareketli olabilir, hayatı daha hafife almaya başlayarak eğlenmeyi ön plana alabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 23" R
Ay
Koç
07° 01' 00"
Merkür
Koç
19° 40' 54"
Venüs
Boğa
07° 13' 10"
Mars
Koç
03° 36' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 25"
Lilith
Başak
23° 53' 52"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>