Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirini anlamamaya kararlı tarafların duygusal ilişkisindeki çözümsüzlükler içindesiniz. İlişkinizi bir hata olarak ele almanız için henüz çok erken. İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz ve kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız, kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor. Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmanıza bağlı.

Bugün özel konularda, detaylar her zamankinden daha fazla önem taşıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki enteresan görüşleriniz, size yeni ilişkiler sağlayabilir. Bu düşünceleri etkileyip değiştirebilecek kişilerle ilişkilerinizi iyi mesafel koymanız gerekecek. Bazı gelişmeleri olumlu anlamda yönlendirme çabalarına girecek, yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışacaksınız. Bunun getireceği sonuçlar size duyulan ilgiyi arttıracak.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz astrolojik olarak iki önemli görünüm eşliğinde başlıyor. İlki,  saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığı ilişkimizle alakalı konularda zorlayabilir. Bir yandan şefkat, güven ve  sahiplenilmek istiyoruz. Diğer yandan anlaşmazlıklar nedeniyle sıkıntılıyız. Şöyle bir düşünüyoruz. -Nedir bu hal,  neden anlaşamıyoruz, şu iki günlük dünyada nedir paylaşamadığımız diye iç geçiriyoruz. Bir şeyleri düzeltmeye çalışsak bile, sanki gün geçtikçe daha fazla koptuğumuzu düşünüyoruz. Şöyle diyoruz içimizden. -Diyelim ki sen kazandın bu savaşta. Belki de ben. Peki bunun bize ne faydası var? O zaman bugün her ikiniz de oturup ilişkinizi gözden geçiriniz. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, kafanızı kurcalayan, sizi ikilemde bırakan, hatta bazen çileden çıkartan meseleleri prensipleriniz doğrultusunda ele almak istediğinizin işaretçisidir. Siz kimseye taviz vermekten yana değilsiniz. Amacınız mesleki konularda veya toplumsal ilişkilerde başarılı olmak, önemsenmek. Ancak bu görünüm ailenize, varsa çocuklarınıza, yuvanızla ilgili meselelere, ev yaşamınıza daha fazla zaman ayırmanızı, önemsemenizi sağlayacak. Bu bazen yorucu olabilir. Bir çok meseleyle uğraşmak, fiziksel ve zihinsel anlamda sizi zorladığında kendinize dikkat etmeyi unutmayın. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Kaldırabileceğinizden daha fazlasını yüklenmeyin. Gereksiz lafları, sözleri kafanıza takmayınız. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür geri hareketine başlıyor. Bir süredir, görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Başlattığınız işleri kendiniz tamamlamalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir. Gayretlerinize değmeyecekse, bu kadar sıkıntıyı çekmenize de gerek yok demektir. Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı diğerlerininkinin üzerinde tutmalı ve kendinize odaklanmalısınız. Aksi takdirde, sıkıntılı durumların altından kalkmakta zorlanabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan işlere yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Tamamlanması gereken kişisel uğraşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAMINIZDA yapacağınız ufak tefek değişiklikler size ilaç gibi gelecek. Yeniliğe ihtiyacınız var. Eski hesap kitaplar kapansın artık.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda pozitif fırsatlar elde edeceğiniz, seyahatler, eğitimler ve davalardan fayda görebileceğiniz, partnerinizle sorunlarınızı giderebileceğiniz, özellikle akşam saatlerinde ilişkilerde aşk duygusunun daha yoğun hissedildiği romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde sorunlar ve karşı tarafın sizi yönlendirmesi söz konusu olabilir. Kendinize yönelik hareket ettiğiniz bu dönemde karşı taraftan tepki alabilirsiniz. Kıskançlık gibi etkilere açık olabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklık gerektiren konularda zorlanmalara, kadınlardan beklediğiniz desteklerin gelmemesine, evliyseniz eşinizinsıkıntısına işaret edebilir. Bu hafta eğer bir ortaklık kuracaksanız, lütfen bu kadınlarla olmasın, bu hafta kadınlarlayapmak çok stresli ve zahmetli gözükmekte.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>