Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bütün olayları mantık çerçevesinde inceliyorsunuz. Sevgilinizin duygusal bir yapıya sahip olması aranızda doğacak bir tartışmaya sebep olabilir. Duygularınız ile fikirlerinizi dengelemelisiniz.

İş hayatınız açısından olumsuz bir gün geçireceksiniz. İş çevrenizde yeni birisiyle tanışacaksınız ve ona karşı kötü duygular besleyeceksiniz. Bu konuda politik davranmanız sizin açınızdan yararlı olacaktır.

Bugün bazı taksitlerinizi ödemek harcamalarda bulunmak zorunda kalacaksınız fakat bütçeniz bundan etkilenmeyecek. Harcamalarınızda biraz daha temkinli olursanız para biriktirmek için uygun fırsatlar yakalayabilirisiniz.

Bugün günün genelinde dikkatsiz ve dalgın olacaksınız. Kafanızı toparlamalısınız yoksa bazı önemli fırsatları kaçırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızdaki süregelen karmaşıklık devam edecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı nasıl bir davranış sergilemeniz konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi çoğu zaman karamsar ve yalnız hissedebilirsiniz. Arkadaş ve dostlarınıza gösterdiğiniz aşırı yakınlığı akraba konumundaki insanlara göstermekten kaçınıyor, mesafeli davranışlarınızla yakınlarınızı şaşırtıyorsunuz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veya düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz. Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu,hayatımızla ilgili konular üzerinde gerçekçi bir analize gerek var. Hatta eğer yürümüyorsa, bizi zorluyorsa buna bir çözüm yolu bulmamız gereken günlerdeyiz. Gerçekçi olmak gerekiyor. Birilerini idare edeceğiz diye kendimize yüklenmemek lazım. Çünkü bu sağlığımızı zorlar. Bizi verimsiz bir yaşama sürükler. Kendimize de bir bakmamızda yarar var. Artı ve eksileriyle duruma bakmak vaktidir. Saat 15:06 Ay-Venüs görünümünde, ileriye dönük olarak düşündüğümüz her konuda sağlamlık, maddi ve manevi anlamda güvenlik arzusuyla hareket edeceğiz. İlişkilerimizde de, bu olgulara önem vereceğiz. Saat 16:21 Ay- Chiron görünümü, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir. Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünümü, bizi huzurlu kılabilecek paylaşımların, bağlantıların işaretçisidir. Hem yakın çevremizde bulunan kişilerle hem yeni dostlarımızla paylaşımda bulunabiliriz. Yolculuk, iş, eğitim, sağlıkla alakalı konularda endişelerimiz azalır. Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir. Ki bu kararlar daha sonra pişmanlık uyandırıcı olabilir. O nedenle olabildiği kadar sakin olmakta yarar var. Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevreniz sizi aralarında görmek isteyecekler. Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızın sitemlerini görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün başarınızı paylaşmaktan zevk alan samimi yakınlarınızla birlikte olabilirsiniz. Duygusal ilişkileriniz, çevresel faktörlerle örtüşebileceği bir gün içindesiniz. Olaylara bakış açınız sizi farklı kılıyor.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün için başladığınız işleri bitirmeli ve yalnız çalışmayı tercih etmelisiniz. Bazı konularda ileri atılmadan önce yavaşlamalı ve seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz. Sevdiğiniz kişilere danışmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Ani değişiklik gösteren programlarınız olabilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça sabırlı olmanıza rağmen, bugün sabırsız bir gününüzdesiniz. Yakın çevrenizin etkisinden kurtulamıyor ve onların her söylediğini bir an önce uygulamak istiyorsunuz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık hiç kimseden korkmuyorsunuz. Kaybetmekten de korkmuyorsunuz. Elinizde kalan, zor günlerinizde yanınızda olan kişilerden fazlasını hayatınızda görmek istemiyorsunuz. Önceleri düşündüğünüzde bile zor gelen asla yapamam dediğiniz konuları gündeme alacak ve radikal kararlar vereceksiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda harekete geçeceğiniz noktalarda birtakım engellerle karşılaşmanız mümkün. Öfkenizi çevrenizden çıkarmamaya özen göstermelisiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz.Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz. Özellikle sağlık ve ortopedik kazalara karşı tetikte olmalısınız. Hizmet alanınızda kısıtlanma duygusundan doğan agresiflik neticesinde ruhsal sorunlar yaşamanız da mümkündür. Burç burç yorumları günlük burç yorumları sağlık

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 00" R
Ay
Balık
01° 46' 01"
Merkür
Koç
18° 07' 31"
Venüs
Boğa
04° 13' 32"
Mars
Koç
01° 44' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 09"
Satürn
Balık
16° 48' 09"
Uranüs
Boğa
22° 29' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 20"
Lilith
Başak
23° 37' 41"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>