Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde duygularınıza çok kapılıyorsunuz ve bazı mantıksız hareketler sergiliyorsunuz. Bununla beraber bazen kıskançlık krizine giriyorsunuz ve sevgilinize güvensizliğinizi belli ediyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve işyerinizdeki çalışma azminiz bazı insanlar tarafından kıskanılıyor. Politik davranmalısınız ve olumsuzluklara böylece imkan vermemelisiniz.

Sevgiliniz ve yakınlarınıza yaptığınız harcamaların sonucunda önümüzdeki günlerde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara daha çok eğilmeniz gerekiyor.

Sevgilinizin ihtiyaçlarını yerine getirmiyorsunuz ve onu bu sıralar çok ihmal ettiniz. Bu tutumunuzdan partneriniz çok şikayetçi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylardan veya kişilerden fazlasıyla etkilenmeye açık bir gündesiniz. Bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize karşı hassas ve ani tepkiler verecekseniz. Gün içinde mizacınızda ve davranışlarınızda değişimler tutarsızlıklar olabilir. Ailenizle aranızdaki sorunlar bugün gündeme gelmeyecek. Bu sizde rahatlık yaratabilir.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız, saat 05:16-18:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altında başlayacak. Bu süre içinde,  gündeliktemponuzu ilgilendiren  tüm  hizmetler, çalışma yöntemleriniz  kişisel gayretleriniz, ve ortamınızla alakalı her durum (iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize kadar) stajla alakalı tüm konular, yaşamınızı günlük işleriniz açısından düzene sokmak,  evcil hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda düşünmeden verilecek kararlardan uzak durmamız anlamına gelmektedir. Saat 18:32 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu seyir günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Büyük Öğretmenimiz ATATÜRK olmak üzereKıymetli ÖğretmenlerimizinSadece bir günlerini değil,365 günlerini kutluyoruz...Ellerinden öpüyoruz,,Emeğiniz çoktur üzerimizdeHakkınızı helal ediniz bizlere......Saygılarımızla,,

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim içinde olmanıza rağmen, bazı değer yargılarınızda hala ısrarcı davranmayı kapris haline getirdiniz. Bugün, aşkta aksilikler yaşayabilirsiniz. Eski hatalardan uzak kalmanız gerekiyor. Artık sınırlarınızı iyi belirleyip, ne istediğinizi kesinleştirmelisiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız. Olaylar kendiliğinden rayına oturacak.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi, sağlığınızı veyaarkadaşlarınızı ilgilendiren yeniliklerin hayat bulabileceği on günlük süreçtesiniz. Yeniarkadaşları veya yardımcılar bulabilir, ek işler ya da yeni işler bulabileceğiniz olanakları yakalayabilir ya da sağlığınızı ilgilendiren yeni adımlar(diyete veya spora başlamak) atabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve çalışma konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Üretim ve planlamayla ilgili uğraşlarınızda yoğunluk olabilir. Yeni planlar ve çalışma sistemleri üzerinde çalışabilirsiniz. Çalışma ortamınızda olumlu bir hava gözüküyor. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz sayesinde işin yoruculuğunu hissetmeyebilirsiniz.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Baş başa kalamıyorsunuz bir türlü sevdiğiniz insanla. Bu durum sizde sorun yaratmazken karşı tarafın buna tahammülü kalmamış gibi.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 33" R
Ay
Oğlak
09° 34' 14"
Merkür
Koç
16° 30' 20"
Venüs
Koç
29° 33' 46"
Mars
Balık
28° 49' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 07"
Satürn
Balık
16° 28' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 34"
Lilith
Başak
23° 12' 30"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>