Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir, iki günü baş başa geçirmeyi planlayın. Baş başa kalmanız sizlere iyi gelecek. Dış etkilerden, dostça gelen ama yine de yarardan çok zarar getiren eleştirilerden bir süre uzak kalmaya bakın.

Büyütülüp sorun haline getirilmiş doğal çelişkileri, fazla tepkimeci ele almanızın bir yararı yok. Dışında kalmanız gereken konular var. Buna zorlandığınız şeklindeki savunmalarınız, sonuçları değiştirmiyor.

Biraz fazlaca bağımsız bir şekilde aldığınız kararlar, tepki görebilir. Kendinizi haksızlığa uğramış gördüğünüz para ilişkilerinde, önümüzdeki günlerde yüzünüzü güldürecek gelişmeler var.

Problem yaşadığınız konulardaki koşullar tümüyle kendiliğinden gelişmemiş olabilir. Bu koşulların oluşmasında yararı olan insanlar arasında ciddi gözlemler yapmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda abartı bir düşkünlük gözleniyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayı biraz problemli kapadınız. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz yeni yöntemler gerektiriyor. Birinci dereceden sorumlu gösterildiğiniz konularda, önyargılı eleştiriler var.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 11:51 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındadır. Bu nedenle, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Saat 11:51 itibariyle  Başak burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 20:09 Venüs-Uranüs zorlu etkisi,  mesleki konular ve toplumsal anlamdaki başkaldırışın, değişim arzunuzun işaretçisidir. Artık baskılara tahammülünüz yoktur. Sizi aynı ortama, geçmişe ve kendinizden ödün vermeye zorlayan şartlar altında yaşamak istemezsiniz. Sabrınız tükenmiş gibidir. Lütfen olur olmaz çıkışlarda bulunmayınız olur mu? Saat 20:18 itibariyle  Güneş-Ay arasında oluşan ilkdördün,  dış dünyada kendinizi  olumlu şekilde ifade etmek, hayatınızı düzene sokmak ve endişelerinizden arınmak arzunuzun birebir göstergesidir. Bu istekler yüreğinizin içinde öylesine hakimdir ki, hani dokunsalar veya biri bir söz söylemeye kalksa veyahut da bir problem daha üzerinize gelse patlayacak haldesinizdir. Ruhunuz artık ters giden hiçbir duruma sabredecek halde değildir. İlkdördün etkisi altında,  mücadele arzunuzun, yenilenme isteğinizin en yüksek noktaya vardığını düşünüyorum. Yapılması gereken öncelikle hayata olan güvensizliğinizden, geçmişin üzerinizdeki etkisinden, kuruntulu düşünmekten ve kendinize güvensizlikten uzak durunuz. Çünkü bunlar gelişiminiz ve yarınlarınızın önünde duran engeldir. Nitekim bugün hissetmeniz mümkün olan içsel baskıların da nedeni bunlardır. Sakin olunuz ve kaygılarınızı gerçekçi bir şekilde kontrol ederek, çaresiz olmadığınız bilinci içinde hareket ediniz. Yeni haftamızın hepimiz için  mutluluklara vesile olması dileğimle,  

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Bugün Balık'ta ilerleyen Merkür, ufkunuzu genişletirken, oto kontrol konusunda sizi uyarıyor. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir. Eğer, aslen hatalı veya yanlış bulduğunuz noktalar varsa görmezden gelmemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Venüs ve Uranüs arasındaki olumsuz açı, bazı ilişkilerde istikrarsızlıkların, gerilimin, kopuşların veya inişli çıkışlı diyalogların nedeni. Önümüzdeki (üç gün önce başladı)üç gün için artan özgürlük isteği ileride pişman olabileceğimiz adımlar atmamıza neden olabilir. Diğer bir alternatif de, son derece çekici birisinin veya plan ya da işin dikkatimizi dağıtması olasılığı olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler beklenen uzunlukta olmaz genellikle bilginize. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplarda olmaktan hoşlanacağınız zamanlar var. Gelecek beklentileriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Bugün ilerleme hissi ile önünüze çıkan engelleri aşmak isteyeceksiniz. Bugün uğraştığınız işleri daha fazla detaylandırmak isteyebilirsiniz. Teknik konular üzerinde çalışabilirsiniz. Düzenli olmanızda fayda var.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Plansız yapacağınız her şey bugün size vakit kaybettirecek. Duygusal anlamda yıldızınız parlarken mutlu olacağınız konuşmalara vakit ayırın.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmelere iyi tepkiler veremeyebilirsiniz. Kendinizi fazla düşünmeniz diğer insanları anlamanızı zorlaştırabilir. Maddi konularda kafanıza takılanları bugün analiz edebilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitimde, sınavlarda, seyahatlerde ya da yurt dışı gönderilerinizde aksaklıklar, engeller, problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle uçak seyahatleriniz varsa bu aralar sıkça rötarlarla karşılaşabilirsiniz. Tanıtım, reklam, organizasyon, halkla ilişkiler faaliyetleri içinde pek uygun bir süreç değil, aksaklıklar, problemler, engeller, sorunlar söz konusu olabilir. 

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>