Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kuralcı söylemleriniz, sizi bugünlerde ilginç heyecanlardan kurtaramayabilir. Aşkın, kuraldışı olarak daha heyecanlı yaşanabileceği şeklindeki düşüncelere aslında çok da uzak değilsiniz.

Günlük yaşanan problemlerin etkisiylehayatınızı ve para konularını en temel problem olarak görürken, aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bir anlaşmazlığın içindesiniz ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli.

Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler, bu yakınlarda gelebilir. Yakın gelecekte bazı çıkış kapıları görünüyor. Beklemediğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Sevecen ve güven duyan karakterinizin yol açtığı geçici üzüntüler sizi fazla etkilememeli. Dost canlısı, alçakgönüllü birisiniz. Bu konudaki karşı görüşlerle mücadele etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar tamamen kendi çabalarınızla elde etmek zorunda olduğunuz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bu fırsatlar karşısında geçici yılgınlıklarınız olacak. Özel ilgi alanlarınıza yönelme arzularınız, bugünlerde size zengin fırsatlar sunabilir. Fazlasıyla ilgi alanınızda olduğu halde, ilgilenmez göründüğünüz gelişmeler ivme kazanıyor. İlginizi belli etmeniz yararlı olacak.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:42 Ay-Aslan burcu geçişiyle cumartesi günümüz başlıyor.  Parasal ve duygusal konularda büyük düşünme günü. Kişi liderlik yeteneklerini öne sürdüğünde kazanmaması için bir sebep yok. Seçkin olanı istemeli ve hayatın size getireceği güzelliklerden, ganimetten umudunuzu kesmemelisiniz. Kabul edelim ki, insan kendine ne kadar güveniyorsa, o denli başarılı olur. Bu olumlu ruh haliyle güne başlamak  sizi besleyici ve büyütücü olacaktır. Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu görünümünde, önünüzde duran seçenekleri akıllı bir biçimde gözden geçirebilirsiniz. Duygusal konularda taviz vermeye niyetiniz yoktur ancak size doğru ve samimi bir biçimde yanaşan kişi olursa sizinle kontak kurmasına izin verebilirsiniz. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, maddi konulardaki alacak-vereceklerimizi gözden geçirme yönünde olumludur. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, maddi konularda hesabı şaşmamak, bir şeyleri sürekli olarak kafamıza takıp, sanki hiç sevilmiyormuş gibi hissetmemek gerektiğinin işaretçisidir. ilişkimizde eğer yanlış giden bir şeyler varsa, sorumluluklarımız ağır ise, şikayetçi olmak yerine yardım istemeyi de bilmeliyiz. Her şeyi düzeltmeyiz, her insana koşamayız. Bizim de bir dayanma sınırımız olduğunu bilelim. Çalışma hayatında veya günlük yaşamda kendimize özen gösterelim. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, sıkıntılarımızı bir yana bırakıp, şöyle biraz kendimize gelebilmemizde yardımcıdır. Güven duygumuzu yükseltir, çelişkilerden kurtarır. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay para evinizde ilerliyor ve kazançlar konusunda fazla hayale kapılmamanız konusunda sizi uyarıyor. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız. Bugün, isteklerinizde ısrarcı davranacak ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir. Gayretlerinize değmeyecekse, bu kadar sıkıntıyı çekmenize de gerek yok demektir. Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı diğerlerininkinin üzerinde tutmalı ve kendinize odaklanmalısınız. Aksi takdirde, sıkıntılı durumların altından kalkmakta zorlanabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız alışverişlerde daha pahalı ve dikkat çekici şeylere yönelebilirsiniz. Ayrıca başkalarından destek bulabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı duygular ve değişik istekler içine girebilir, kolay öfkelenebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sağlık vealanlarınızda hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. İş sorumlulukları size ruhen ağır gelebilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken birkaç gün sizi bekliyor.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitimde, sınavlarda, seyahatlerde ya da yurt dışı gönderilerinizde aksaklıklar, engeller, problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle uçak seyahatleriniz varsa bu aralar sıkça rötarlarla karşılaşabilirsiniz. Tanıtım, reklam, organizasyon, halkla ilişkiler faaliyetleri içinde pek uygun bir süreç değil, aksaklıklar, problemler, engeller, sorunlar söz konusu olabilir. 

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 10"
Ay
Kova
29° 06' 56"
Merkür
Koç
18° 01' 19"
Venüs
Boğa
03° 59' 47"
Mars
Koç
01° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 32"
Satürn
Balık
16° 47' 12"
Uranüs
Boğa
22° 29' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Başak
23° 36' 27"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:22

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>