Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek. Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Taraf olmaya zorlandığınız tartışmada görüşlerinizi hassas olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun,

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, etrafımızdaki insanların yanlışlarını, tuhaflıklarını, eksiklerini daha fazla görürüz. Aynı şekilde bize yaklaştıklarını fark ederiz. Bu iyi bir hal değil tabii ki. Ancak bazen de işe yarar. Sözgelimi bugüne dek fark etmediğiniz bir ayrıntıya, duruma rastlarsınız. Bunu düzeltme imkanı yakalarsınız. Çevrenizde bulunan kişilerle iletişimin bazen durgunlaşması, hatta araya soğuk bir mesafe konması geri hareket döneminde rastlanılan bir durumdur. Hemen önyargılı, endişeli düşünmemek lazım. Bırakın zamana, zaman halletsin bu durumu. Bir çevre değişimi, eğitim,girişimi veya akrabalık ilişkileri anlamında yeni bir planınız varsa, bunu tekrar gözden geçirmeniz, sağlıklı ve verimli gelişmesi yönünde olumludur. Bu süreçte, bir yakın akrabanızın sağlığıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Çevrenizde temizlik konusunda titiz davranabilirsiniz. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünüm, bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Peki nasıl düşünürsünüz? Bir yandan hedeflerinizi,  geçmişin gölgeleri altında değerlendirmeye çalışır, diğer taraftan yeni bir sayfadan hayata bakmanın zorlukları altında kısılıp kasılabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Mesleki konularda ilerlemek istiyorsak kendimizi geliştirmek,  ilişkide huzur bulmak istiyorsak seçimlerimizi bir daha gözden geçirmek durumundayız. Eğer bir yol açılmışsa önünüzde neden kendinizle çelişkidesiniz. Yaşadığınız deneyimlerin size kazandırdıklarını iyi tahlil edebilirseniz, hem kendinizi hem de geleceğinizi güvence altına alarak yolunuzda cesaretle ilerleyebilirsiniz. Şu aralar yavaşlamış olabiliriz. Bu durum bizi gerginleştirmemeli. Bu bekleyiş, bir çok şeyin aslını astarını öğrenmenizde faydalı olabilir.  Kendi içimizde yarattığımız korkuların esiri olmak yerine, kendi gerçeğimize sahip çıkarsak doğru iz üzerinde başarılı sonuçlar alabiliriz. Sinirlenmeye, bir şeylerin bizi yoldan çıkarmasına izin vermemeli, bilinçli düşünmeye çalışmalıyız. Eğer hatalarımız varsa, seçimlerimizi tekrar gözden geçirmekte fayda var dostlarım. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, eviniz ve ailenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmenizi sağlıyor. Evet siz bir yandan kazançlı işlere yöneliyorsunuz diğer taraftan yuvanız içinde paylaşımcı, ılımlı, nazik olmak durumundasınız. Bunu gönülden yapmak için çaba sarfedeceksiniz. Her şeygüç değildir. Bunu da unutmayınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda geçmişte yaşadığınız sıkıntıların benzerleri ile karşılaşabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Şimdi durup düşünmeli ve geçmişte yaşadıklarınızdan kazandığınız olgunlukla hareket etmeli ve rahatsızlıklarınızı ifade etmekten korkmamalısınız. Korkularınızın geçmişte size nasıl zorluklar yaşattığını hatırlayın.. Bu etki ilişkiniz için oldukça olumludur. Birlikteliğiniz kuvvetlenecek ve birbirinize olan sevgi ve güveniniz pekişecektir. Yeter ki hiç kimsenin sizi kendi istediği doğrultuda yönlendirmesine izin vermeyin. Bugün maddi konularda da harcamalarınızı kontrol altında tutmalı kendinizi bir başkası için zor duruma sokacak davranışlarda bulunmamalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani gelişmeler veya rastlantısal denebilecek ve sıklıkla olması zor olay veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir. Neyse ki, bu gelişmelerin sonuçları birkaç gün içerisinde normal bir zemine oturabilir. O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ve çocuklarınızla ilgili konular üzerine odaklanabilirsiniz. Etrafınızdakileri aşırı kontrol etmekten kaçının.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATINIZDAKİ bir çok insan hakkında fikirleriniz değişebilir. Önyargılı olmak yerine yaşadıklarınızı iyi tartmanız gerekiyor. Adil davranmalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel güzellik ve bakımınızla ilgilenebileceğiniz, eğitim, seyahatler ve görüşmelerden keyifle ayrılacağınız, ilişkilerinizde olumlu haberler alabileceğiniz ve mutlu bir gün geçireceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs'ün yakın çevre alanlarınızda gerilemesiyle birlikte 1 hafta boyunca yakın çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlarla sorunlara açık olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bağlantılarınızda sıkıntılar oluşabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu süreçte, eşyaları koyduğunuz yerde bulamayabilirsiniz, kaybedebilirsiniz iyi etkisi ise, eskiden kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Bazı şeylere gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 08" R
Ay
Oğlak
12° 13' 06"
Merkür
Koç
16° 33' 51"
Venüs
Koç
29° 48' 27"
Mars
Balık
28° 58' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 23"
Uranüs
Boğa
22° 17' 31"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 49"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>