Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir gün geçirdiniz. Ama herkes böyle bir sevgili bulsa diyeceğiniz yerde, keşke her gün tatil olsa diyorsunuz. Doğrusu güç bulunur. Onun çevresinde böyle düşünen çok insan var, bilesiniz. Özellikle birisi sizin varlığınızı bir engel gibi görmüyor. İşiniz biraz zor gibi.

Umut bağladığınız biri sizi üzdü. Oysa onun boş vaatleri sizi heyecanlandırmıştı. İşinizdeki bir iki gediği kapatacaktınız. Yeniden planlar yapma gereği doğdu. Haftanın ilk günü hiç beklemediğiniz bir şekilde bu yeni planların içinde yer alabilir. Ama dört elle sarılmadan biraz düşünmelisiniz.

Ummadığınız yerden para desteği gelecek. Fakat size hoş gelmeyecek bir takasa karşılık olacak bu. Bir kapınız daha var. Kapalı değil, ama rahatça çalabilmeniz için geçmişe karşı biraz daha kadirşinas olmanız gerekirdi.

Bir yakınınızda bir sağlık meselesi çıkabilir. İstenmeden maddi destek vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata sıfırdan başladığınızı söylüyorsunuz. Size ilk başlarda büyük destek verenler bunu vefasızlık, kendilerinin inkarı olarak görüyorlar. Hem hayata sıfırdan başlayıp bir yere getirenle, kendisine devredileni geliştiren hayatın aynı karakterleridir. Yani öyle çok özel bir övünç nedeni görmeyin bunu. Bir haberiniz var. Aldığınızda bazı suçlamalarla karşılaşabilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Çarşamba günümüz başlıyor. İlişkilerimizde ciddiyet ve sorumluluk olgularını önemsememiz gereken bir gündeyiz. Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bu tavırlar sizin hassas dünyanızda bir hayli üzücüdür. Onu anlamaya çalışmak bazen ne kadar yoruyor beni diye düşünürsünüz. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs görünümü, eşinizin iş-sağlık veya ailevi problemlerinin sizi rahatsız etmesi anlamına gelebilir veya ilişkinizle ilgili konularda birbirinizin değiştirilmesi mümkün olmayan fikirlerine saygı göstermeniz yararlı olur. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü aşk hayatınız, çocuklarınız, eğitim konularında sizleri son zamanlarda zorlayan, yükünüzü arttıran meseleleri işaret ederken, bunları çözümlemeniz adına da iyi bir analizde bulunmanızı sağlar. Her şeyin gayet iyi farkında olmak, sorumluluklarınızın üstesinden gelmenizde yardımcıdır. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Bazı kişilerin size olan tavırları, canınızı sıkacaktır. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucunda; kafanız oldukça karışık. Toplumsal başarınızın devamı için, çevrenizle uyumunuzu bozmamanız gerekli.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çevreden gelen istek veya taleplere kulak tıkayıp, başkalarının ihtiyaçları ya da planları doğrultusunda hareket etmeyi bırakıp sadece kendinize zaman ayırmalı veya kendinizle ilgili problemleri çözmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yoğun bir gündem içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişiminize dikkatli olmanızda fayda var. Ciddi konular içinize kapanmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz zamanlardasınız. Akşam saatlerinde daha kısıtlayıcı koşullar oluşabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte aldığınız radikal kararların ne kadar doğru olduğunu görmeye başlayacaksınız. Hayatınızdan çıkması gereken bir kaç isim daha var.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda şans sizden yana. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve yapacaklarınızı aşkta, çocuk sorumluluklarında ve sanatsal işlerinizde ortaya koyabilir, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çalışma arkadaşlarınız ya da rakiplerinizin size karşı cephe almış tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek bildiğiniz yolda ilerleyin. Özel yaşamınızda ise evli yengeçler eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan yengeçler sizler ise arkadaşlarınızla bir araya gelin sosyal olun evin huzuru güzeldir fakat tembelliğe bir son vermenin zamanı geldi.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 17" R
Ay
Koç
24° 11' 11" R
Merkür
Koç
20° 33' 35"
Venüs
Boğa
08° 39' 29"
Mars
Koç
04° 30' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 47"
Satürn
Balık
17° 06' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 17"
Neptün
Balık
29° 05' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 15"
Lilith
Başak
24° 01' 38"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>