Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz, artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, ilişkinizden eski tadı almadığınızı düşünüyor ve bu düşüncesini çok belli ediyor. İlişkinizdeki iyi niyetiniz, tek başına çözüm üretemiyor.

Aşırı koşuşturmanız, işin gereğinin dışında, bazı sorunlarınızı unutma çabası olarak da değerlendiriliyor. Birkaç gün içinde önünüzde yeni açılımlar şekillenebilir.

Gelecekle ilgili beklentilerinize yapmayı düşündüğünüz harcamaları bir süre dondurmanız yararlı olabilir. Paranızı iyi kullanma eğilimleri gösteriyorsunuz.

İnsanlara fazladan sorumluluklar yüklememelisiniz. Geçici olarak bir yakınınıza bıraktığınız malınızın, onda kalacağı süreyi çoktan doldurduğunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç sorumlu olmadığınız bir problemin tam ortasındasınız. Bu problemde size yüklenilen sorumluluğu kabullenmeseniz de, meselenin çözümüne kadar problemin bir parçası olacaksınız. Alacağınız bir telefon bütün gününüzü meşgul edebilir. Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz Bugün akşama doğru küçük bir sevinciniz var.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz, saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacak.  İş hayatınızla alakalı konularda veya genel olarak sorumluluklarınız söz konusu olduğunda çabucak tepki verebilir, özgür olmak isteyebilirsiniz. Ancak bunun ayarını iyi yapmanızda fayda var. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzurlu olabilmek adına politik davranmakta yarar var.  Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunda başarılı olmak istersiniz.   Bu saatler arasında, üzerinizde denetim uygulamaya  çalışan kişilerle aranızda bir takım sorunlar yaşanabilir. İnatlaşmalardan kaçınmakta yarar var. Akıllı bir iletişim, size karşı olanları dize getirmeniz anlamında yararlıdır. Saat 20:56 Ay-Akrep burcu seyri, gizliliklerinize verdiğiniz önemin göstergesidir. Aşkta kaybetmek değil kazanan olmayı istersiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde, etrafınızda olan biteni rahatlıkla fark edebilirsiniz. Ancak renk vermez, fikirlerinizi kendinize saklarsınız. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal çekişmeler için uygun bir gün değil. Olayların detayları konusunda aşırılığa kaçmamalı ve kendinize toleranslı olmalısınız. Sosyal aktivitelerinizi canlı tutmak için, gerekli tüm donanıma sahip olsanız bile, gün içinde çevrenizdeki huzursuzluğun size yansımasından şikayetçi olacaksınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde baskı oluşturan ve size hitap etmeyen görev veya sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak, yine de, en anlayışlı, çekici ve sempatik halinizi takınıp hiç kimseyi kızdırmadan konuşmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işlerinizi toparlamak için uygun zamanlar var. Ailevi konularınızla da ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bitmemiş olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Güven eksikliği hissedebilirsiniz. Olası tartışmalara dikkat edin. Kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı balıklarda parlama ve ani öfke olacak. Özellikle burcunun ilk yarısında doğanlar. Yani 29 Şubat-10 Mart arası doğanlar. Diğer balıkların endişe edilecek bir durumu yok. Sevgilinizle uzun bir yolculuğa çıkacaksınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren iletişim gücünüzü daha iyi kullanmalı, duygularınızı içinizde tutmak yerine insanlarla paylaşmayı denemelisiniz. Sizin için son derece pozitif, sevdiklerinizle keyifle geçireceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz yalnızalanlarınızdaki değişikliklerin duygusal olarak sizi zorlamasına izin vermeyin. İş hayatınızda değişik reaksiyonlardan kaçınmalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars sizlere, acele ve hızlı hareket etmenizi sağlayacağından dolayı, dikkatsizlik yüzünden kesikler, sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler meydana gelebilir, dikkat diyelim. Mars, sizlerin sabır katsayınıza da ölçecektir.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 49" R
Ay
Koç
13° 26' 37"
Merkür
Koç
20° 00' 03"
Venüs
Boğa
07° 45' 30"
Mars
Koç
03° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 30"
Satürn
Balık
17° 02' 33"
Uranüs
Boğa
22° 39' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 51"
Lilith
Başak
23° 56' 46"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>