Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek çabaları içinde görünmüyorsunuz. Son zamanlarda aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaşıyorsunuz.

İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. İleriye ertelediğiniz bazı pürüzlerin, şimdilerde çözümlenmesi gerekiyor.

İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir. Daha ortak çabalar içine girmeyi denemelisiniz.

Eleştiriye açık olmanız, bazı zaaflarınızı size gösterebilir. Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz kararlılık, tutuculuk gibi algılanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Görmediğiniz, bilmediğiniz yerler sizi heyecanlandıracak. Eş, dost konularında oturmuş ilişkiler, bugünlerde biraz hassasiyet gerektiriyor. Yaşamınızı bir yönüyle yenileme düşünceleriniz, ihtiyaçtan değil de, özgürlük duygunuzun kışkırtmalarından kaynaklanıyor gibi görünüyor.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  aşkta gayet tutkulu, ancak bir o kadar hakimiyeti sağlama arzumuz gece itibariyle bir hayli yoğun olacak. Saat 12:14 olana dek, çevrenizdeki insanlar ve siz de dahil olmak üzere bildiğiniz gibi hareket etmek istersiniz. O yüzden hem kendimize hem başkalarına karşı ılımlı davranalım. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, para-aile-ilişkimiz söz konusu olduğunda kendimizi denetlemekte zorlandığımızın göstergesidir. Bunlar sizin için bir hayli kıymetlidir ve onlar üzerinde hiç kimsenin hak talep etmesine izin vermezsiniz. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyüktür. Hani sorunlar olsa dahi, tatlılıkla bir şekilde çözüm bulunmaya çalışılmalı diye düşünebilirsiniz. Sizin isteğiniz diğer insanlardan farklı yönlerinizin en azından değer bulması ve buna göre de, ufak meselelerin büyütülmemesidir. Saat 15:24 itibariyle Ay, Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu etki altında dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da, veya özel hayatınızla ilgili konulardaki belirsizlik canınızı sıkabilir.  Çünkü siz görünen düşmanla savaşmanın,  iki yüzlü hareket etmeye çalışan kişiyle  uğraşmaktan daha kolay olduğunu bilirsiniz. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü çevrenizle olan her türlü temasında güçlü görünme arzunuz yükselir.  İşlerinizi hızlı bir biçimde yaparak, ne kadar yetkin biri olduğunuzu insanlara ispat etmeye çalışabilirsiniz. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, parasal meseleler ve hepsinden önemlisi günlük tempoda karşılaştığınız kişilerle ilişkinizde zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma konusunda yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Kendinize daha fazla güvenmenin zamanı artık geldiğini görüyorsunuz. Karşıt evinizde geri giden plüton; size çok şey öğretecektir. Özellikle ilişkilerinizde vericiliğinizin zararınız görmeden, kendinize bir çeki düzen vermelisiniz. Duygusallığınız bırakmak zorunda kalabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir. Ancak, en başta rahatsız edici gibi duran bu gelişmelerin sizin yararınıza sonuçlar doğurma olasılığı yüksektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi verimli kullanmaya bakın. Öğle sonrasında oldukça çalışkan ve heveslisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle de ailenizle ilgili problemleriniz sizi yorabilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde geçici olarak olumsuz etkiler aldığınız için, partnerinize ve ilişkide olduğunuz kişilere karşı daha sabırlı ve sakin davranmanız gereken bugün, finansal konulardaki işlerinizle ilgili de daha fazla mücadele gerekecek.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs'ün yakın çevre alanlarınızda gerilemesiyle birlikte 1 hafta boyunca yakın çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlarla sorunlara açık olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bağlantılarınızda sıkıntılar oluşabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda geçmişte yaşadığınız sıkıntıların benzerleri ile karşılaşabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Şimdi durup düşünmeli ve geçmişte yaşadıklarınızdan kazandığınız olgunlukla hareket etmeli ve rahatsızlıklarınızı ifade etmekten korkmamalısınız. Korkularınızın geçmişte size nasıl zorluklar yaşattığını hatırlayın.. Bu etki ilişkiniz için oldukça olumludur. Birlikteliğiniz kuvvetlenecek ve birbirinize olan sevgi ve güveniniz pekişecektir. Yeter ki hiç kimsenin sizi kendi istediği doğrultuda yönlendirmesine izin vermeyin. Bugün maddi konularda da harcamalarınızı kontrol altında tutmalı kendinizi bir başkası için zor duruma sokacak davranışlarda bulunmamalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>