Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtın, ruhunuzu harekete geçirin. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun. Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz

İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi. Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun.

Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir.

Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız. Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşım çerçevesinde hareket etmek en doğrusu olacaktır. Sizin çıkarlarınız kadar, başkalarının da arzularını hesaba katmamız iyi olur. Sorunlar varsa eğer, tatlılıkla çözüm bulunabilir. Bir de, ilişkilerde bu saatlerde yenilik anlamında bir karar verilmesi yanlış olur. Saat 23:46 sonrası Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da,veya özel hayatınızla ilgili konulardaki belirsizlik canınızı sıkabilir. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Olayları herkesten farklı algılamanız yüzünden çalışmalarınıza, farklı bir bakış açısı getiriyorsunuz. Takdir edilecek bir kişilik Uzun zamandır yapmayı planladığınız konuşmayı artık yapmalısınız. Çevre ilişkilerinizde oldukça akıllısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhen rahatlamaya çalışmalı ve fiziken sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Kendinize zaman ayırmanız ve vücudunuzdan gelen sinyallere kulak vermeniz diğer görevlerinizden daha önemli bugünlerde. Her konuyu uzun vadeli ele almalı ve kısa vadeli düşünmekten uzak kalmalısınız.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Ailenizle ilgili olaylar sizi zor durumlara sokabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda gizlilik yaşamak istemiyorsunuz ama cesurca itiraflar da işinize gelmiyor. Bugün çevrenize oldukça güvensiz yaklaşıyorsunuz. Tedbiri elden bırakmak istemiyorsunuz. Aşk konusunda sevdiğinize karşı oldukça baskıcısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza ve ev düzeninize karşı yerine getireceğiniz işler karşınıza gelebilir. Davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz yüksek. Bugün çocuğunuzla daha fazla vakit geçireceksiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fiziksel anlamda enerji isteyen aktivitelere ilgi gösterebilirsiniz. Gün içi gezileri ve ilginç, seminerler veya kurslar yaratıcılığınızı göstermenizi sağlayabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>