Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Duygusal aktiviteleriniz ön plana çıkacak ve sevgilinize bugün kendinizi tamamıyla açacaksınız.

İş hayatınızda bazı gerginlikler yaşayacağınız bir gündesiniz. Amirinizden maaşınızla ilgili olumsuz bir haber alabilirsiniz ve bu durum sinirlerinizi yıpratabilir.

Son günlerde yaptığınız aşırı harcamalar neticesinde önümüzdeki günlerde bir takım sıkıntılar yaşamanız söz konusu olabilir. Biraz dikkatli olmalısınız.

Sevgilinizin üstüne aşırı düşüyorsunuz ve bu sizde zihinsel bir yorgunluk yaratıyor. Böyle devam ederseniz sizinle birlikte ilişkiniz de çok yıpranacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü oldukça zinde huzurlu fiziksel olarak ta çekiciliğinizin dorukta olduğu güzel enerjilerle dolu bir günü müjdeliyor sizlere. İşle ilgili problem yaşayan ve beklediği cevabı alamamaktan şikayet eden Yengeç'ler olumlu haberler alabilir ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konularda da şans sizden yana. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir!

28 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:00  itibariyle gerçekleşecek Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisinde  Salı  günümüz başlıyor. Bu enerji, günlük tempoda, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor. Saat 16:37-21:47 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyüktür. Saat 21:47 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altında, karamsar hatta bazen gereğinde fazla baskıcı davranan bir partnere tahammül etmeyiz. İnsanlarla ilişkilerimizde hem duygularımıza değer verilmesini hem de dikkate alınmayı önemseriz. Saat 22:44 Ay-Venüs görünümü, maddi konular üzerinde tekrar düşünmeniz yönünde önemlidir.  Venüs geri hareket dönemindeyiz. Durumunuzu göze almadan, kimseye kefil olmamalı, alacaklarınız konusunda hassas davranmalı, sırf birileri zor durumda diye kendinizi risk altına alacak faaliyetlerden uzak durmalısınız. Huzurlu  bir gün geçirmenizi  diliyorum. Gönlümüzde mutluluk daim olsun. Kalben sevgilerimle,

28 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişikler yaşamak istemediğiniz içi, karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz. Olumsuzluklar karşısında da, ketum tavırla takınıyorsunuz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli anlaşma veya düzenlemelerin üzerinden geçilmesi ve hangi alanlarda değişiklikler yapılması gerekiyorsa, bir an önce yapılması gerekiyor olabilir. Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay fikir alışverişlerine açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Akşamüstü saatlerine kadar yenilikçi düşünebilir, yeni şeyler denemek isteyebilir, yabancı kaynakları araştırabilir, dış bağlantılı işlere ağırlık verebilir veya yabancılarla ilişkilerimizi güçlendirebiliriz. Eğitim, turizm, felsefe, inanç başlığı altında anılan konularda da olumlu olanakları değerlendirebileceğiz. Tavsiyelere açığız. Ancak, akşamüstü saatlerinden itibaren boşluğa girecek olan Ay 22.00'a kadar belirsizliklere veya kararsızlıklara neden olabilir. 22.00 sonrası ise, yaz akşamlarından faydalanmamızı sağlayacak keyifli saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir. Gün içinde yapacağınız planlama işlerinizi yoluna koymanız için iyi bir başlangıç olabilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Öğleden sonraarkadaşlarınızla birlikte daha keyifli konulara yönlenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Hevesli yapacağınız şeyler gündeminize gelebilir.

28 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizde baskı yaratan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

28 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kişisel yeteneklerinize odaklanarak çalışmalarınızda başarı gösterebilir, aile hayatınızda görüşmeler yapabilir, alım satım ve finansal işlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinize güveninizin yüksek olduğu bir zamandasınız.

28 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma ortamlarınızda ne kadar özgür ve paylaşımcı olursanız sizden o kadar fazla üretim sağlanabilir. Bugün esnekliğiniz ve rahat hareketlerinizalanlarınızı daha da hareketlendirecek.

28 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün günlük yapılması gereken angarya bir takım işleri halletmek, düzenlemek için harika bir gün. Fatura ödeyebilir, yaşamınızda eksik, yarım bıraktığınız konuları tamamlayabilirsiniz. İş yerinde fazla mesai yapmanız gerekebilir, işinizi yaparken aceleci davranmayın, panik olmayın

28 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

28 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 50" R
Ay
Oğlak
11° 14' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 32"
Venüs
Koç
29° 43' 00"
Mars
Balık
28° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 52"
Satürn
Balık
16° 28' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 60"
Lilith
Başak
23° 13' 20"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>