Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız sapasağlam duruyor. Buna rağmen tatlı sert bir ilişki içinde olmanız sizi şaşırtıyor. Karakterlerinizdeki sivrilikler, sizi hırçın ama hep heyecanlı garip bir ikili yapıyor.

İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir. Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız.

Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz. Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, bir iki insanı hiç etkileyemiyor.

Bugünlerde maddi anlamda bir depresyon yaşayabilirsiniz. Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size çok pahalıya mal olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz biraz umutsuzluk içinde olabilir. Sizi üzmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili bir kırgınlık yaşayacaksınız. Tartışmalı, yorucu geceler sizi bitkin bir sabaha uyandırıyor. Arkadaş çevrenizdeki çözümsüz tartışma merakı, size artık biraz itici geliyor gibi.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:20 Ay-Yay burcunda geçişine başlayacak. Yeni haftaya bu enerjinin etkisi altında adım atıyoruz. Dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da, veya özel hayatınızla ilgili yaşanabilecek belirsizliklerin canınızı sıkma ihtimalini gösteriyor. Tedbir anlamında insani ilişkilerde daha dikkatli olmamızda yarar var. Bir de sağlam olmayan, güven vermeyen konularda karar almayalım. Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm,hayatınızla ilgili konularda prensiplerinize uygun ve istediğiniz şekilde çalışma arzunuzu işaret ediyor. İş ilişkilerini fazlasıyla önemsiyorsunuz. Size karşı tavır alınmasından, birilerinin örnek olarak gösterilmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz. Bu yüzden de bazen hassas tepkilerde bulunuyorsunuz. Bu görünüm sizi, farklı yöntemlerle çalışma, yenilikte bulunma, kimsede olmayanı ortaya koyma anlamında fayda sağlayabilir. Böylece parasal açıdan arzu ettiğiniz çıkışı gerçekleştirebilirsiniz. Alınganlık yok tamam mı? Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç sizin istediğiniz gibi olacak ve kişisel tatmin ağlayacağınız özel bir çalışmayı ortaya çıkaracaksınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar. Ancak, kendinize güveninizi besleyecek tek kişi sizsiniz. Dünya kadar iltifat sizin kendi kendinize vereceğiniz telkinlerin yerini tutamaz. Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişelendiğiniz konular gündeme gelebilir. Ortak para konularına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün hassas olduğunuz konularda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sizi uğraştıracak durumlardan uzak durum. Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünkü işlerinizden sıkıntı duymuş olacaksınız ki, sürekli kendinizi dışarı atmak ve gezmek istiyorsunuz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden güzellik ve bakım işlerinizi bir sonraki güne ertelemeniz ve ilişkilerde yeni kararlar almamanızın uygun olduğu bir gündesiniz. Hayatınızdaki girişimler için bir sonraki günü tercih etmeniz faydalı olacaktır.

29 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yönünüzü belirleyecek, sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız. Üretkenliğinizi iyi organize etmelisiniz. Hayatın sizi hızlandırdığı ve istediklerinizi karşınıza getirdiği bir dönemdesiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz birteklifi durumu söz konusu olabilir, bayan desteği ile özellikle veya finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu da olabilir. İşinizle-kariyerinizle alakalı bu hafta baya havalısınız, üstlerinizden sürpriz övgüler, davranışlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanızvasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

29 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 28" R
Ay
Koç
09° 03' 21"
Merkür
Koç
19° 46' 54"
Venüs
Boğa
07° 23' 26"
Mars
Koç
03° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 17"
Satürn
Balık
17° 01' 04"
Uranüs
Boğa
22° 38' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 52"
Lilith
Başak
23° 54' 47"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>