Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Hoşlandığınız ya da sevdiğiniz karşı cinsten birinden teklif alabilir ya da onun da size ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Bugün işlerinizi rahatlıkla yoluna koyabileceksiniz. Bugün bazı özel işleriniz sebebiyleyerinizden erken ayrılmanız söz konusu olabilir.

Parasal konularda herhangi bir gelişme yaşamayacağınız bir gününüzdesiniz. Yapmanız gereken lüzumlu harcamalarınızı yapacak ve para konularında fazla düşünmeyeceksiniz.

Bugün sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Eski bir rahatlığınız bugün nüksedebilir ve keyfinizi kaçırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir.

29 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:16 Ay-Uranüs kavuşumu, mesleki bir değişimin, yeni bir kararın işaretçisidir. Eğer işinizden ne zamandır memnun değilseniz ayırabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber varsa onu alabilirsiniz. Bu yeni bir gelişmedir. Saat 14:33 Ay-Merkür kavuşumu internet yoluyla iletişimin,başvuruları için araştırma yapmanın, bazı kişilerle görüşmek üzere planlamada bulunmanın yararlı olduğunu gösteriyor. Saat 15:08-18:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başlanan işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler karışabilir. Saat 18:48 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, karşımıza çıkan işlerin veya insanların ne kadar sağlam ve güvenilir olduğunu anlamak isteriz. Eğer bundan eminsek o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Ancak tam tersi durumda belli bir mesafeyi korumaya özen gösterebiliriz. Zorlukla oluşturduğumuz değerleri koruma altına alırız. Kendine saygısı olan insanlarla temas etmeye gayret ederiz. Saat 21:17 Merkür-Satürn görünümü, fikirlerimizi insanların beğenmesini isteriz. Sakin ve kontrollü, aklı başında hareket edersiniz sizi dikkate alacaklardır. Saat 21:23 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi sağlam bir temele oturtmak isteğimizi işaret eden bu görünüm, her durumu titizlikle gözden geçirmemizi de sağlıyor. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

29 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini insanlara anlatmakta zorlanabilirsin. Herkesin seni kendiliğinden anlamasını istiyorsun.

29 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde bazı sorunlar ve agresif tutumlardan dolayı zor durumda kalabilirsiniz. Amaçlarınızı gerçekleştirirken sükunetinizi korumanız gerektiğini artık biliyorsunuz. Doğru zamanlama yapmanız çok önemli.

29 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Teknik konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Ticari işlerinizde artış olabilir. İş hayatınızda daha fazla kendinizi ortaya koymak ve görünür olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

29 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili sorunlar yaşasanızda gün içinde alacağınız bir haber neşenizi yerine getirecek. Özel olarak sizi arayıp tebrik edenler olacak. Dik bir tavır sergiliyorsunuz.

29 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerinizde kalıcı sonuçlar almaya yatkınsınız. Yapacağınız bir seyahat işlerinizi hızlandırabilir. İşlerinizde daha iyi sonuçlar elde etmek için bir düzen kurmalısınız.

29 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda umut dolu başlangıçlar için hazırsınız. Bundan sonraki dönemde daha aktif ve daha enerjik bir yapıya bürüneceksiniz. Özellikle teknik, mühendislik konularındaki girişimleriniz ve projeleriniz üzerinden ilerleme sağlayabilirsiniz. Ancak sabırlı davranmalı ve attığınız tohumların yeşerebilmesi için zamana ihtiyaç olduğunu algılamalısınız. Hizmet alanınızda yeni sorumlulukların gündeme geldiğini görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrolü ele almanızın farkındalığına erişebilirsiniz. Genel bir kontrolden geçmekte fayda var.

29 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki yakın ilişkileriniz, önem kazanmaya başlayabilirler. Yakın çevrenizdeki insanlara uyum sağlamanız gerekebilir; bireysel davranmakta ısırarcı olmayın. Şartların getirdiklerine uymanız, sizin adınıza daha yararlı olacaktır.

29 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>