Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız bugün bir belirsizliğe bürünecek. Bundan kurtulmak için biraz sabretmelisiniz. İlişkinizdeki bu belirsizlik zamanla ortadan kalkacaktır. Duygularınızın sesini dinleyin.

İş hayatınızda bugün beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz. Olumlu bir gelişme olasılığı büyük. Bu duruma fazla sevinmiş gibi gözükmeyip işarkadaşlarınızın sizi kıskanmasını önlemelisiniz.

Parasal durumunuz şu günlerde pek iyi değil. Fakat yakın zamanda bir dostunuzdan yardım alacaksınız. Bu yardım sizi çok memnun edecek.

Sağlık durumunuz bugün bozulabilir. Yiyeceklerinize dikkat etmeli ve ağır yemeklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mantığınızla hareket etmeli, gün içinde gelişen olayları değişik bir bakışaçısıyla değerlendirmelisiniz. Gözünüze basitmiş gibi gelen olayları bugün irdelemelisiniz ve onlardaa değişik anlamlar yüklemelisiniz. Önümüzdeki günlerde bunun çok faydasını görebilirsiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 13:57 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bizim için kıymetli olan değerlerimize bir hayli düşkün oluruz. Şu şöyle olmalı, bu böyle yapılmalı diye kaideler belirleriz. Eğer birileri veya bir nedenle işler yolunda gitmezse sıkılırız. Para ve kazanç sağlayıcı her şeyi önemseriz. Saat 13:57  itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanızı sağlar. Titizlenirsiniz. Çünkü içiniz rahat etmez.  Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bu da sizi biraz yorabilir. Saat 17:14 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, kariyere dönük ve kazanç anlamında işlere yönelerek ilerlemeniz anlamında önem taşır. Şu andaki mevcutilişkilerinizi ve mali konuları olumlu bir bakış açısıyla ve düzenlemeye yönelik ele almanızda yardımcıdır. Heves verir ve değişim için kolları sıvamanızı sağlar. Sizler bu görünümle, hangi ortamda daha mutlu ve verimi olacağınıza karar verebilirsiniz. Takdir edilmediğiniz yerde durmazsınız. Yaptıklarınızın hiçe sayılmasına izin vermezsiniz. Bir işi yaparken, bir yolda ilerlerken, bunun artı ve eksilerini göz ardı etmeden devam etmek için, bu görünüm sizi destekleyicidir. Saat 20:46 Venüs-Uranüs kavuşumu, toplum içinde kendini ifade etmek ve kişisel açıdan doyuma ulaşabileceği bir konum elde etmek isteyen bireyin ani ve dürtüsel olarak kararlar alması anlamına gelir ki, çok iyi düşünmek lazımdır. Bazen hayat bizi anlamsız bir rolün içine hapseder. Kendimizi kısıtlanmış ve bir çember içine hapsolmuş hissederiz. İşte bu duygunun baskısıyla gerginleşiriz ve ne olacaksa olsun diyerek radikal bir karar alırız. Böyle bir noktada düşünülmesi gereken, alacağımız karar ne derece doğrudur, bu isyan bize ne kazandırır veya kaybettirir,  bunu çok iyi düşünmek lazım. Saat 23:48 Ay-Satürn görünümü, yakınlarımızla alakalı meseleleri gözden geçirirken yapıcı tarzda hareket etmenin önemli olacağını işaret ediyor. Çünkü bir yandan kendi fikirlerimizi önemseyeceğiz, diğer taraftan başkalarıyla aramızdaki görüş ayrılıklarına karşı dikkatli olmak gerekiyor. İşlerimizde kolaylıklar, çevremizle olan paylaşımımızda sevgiler bizimle olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün, sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve bu hareket içinde önemli ve enteresan kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüşlere sahip olduğunuz kişilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Geleceğe yönelik dostlukların temelini atabilirsiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız. Karşınızdaki kişilerin hareketleri hoşunuza gitmeyebilir veya sizi sinirlendirebilir, ama tepki vermek için birkaç gün beklemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veyabirlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs'ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borç birikiminiz mutluluğunuzu gölgeliyor. Ancak sabırla çalışmanız bu sıkıntıların üstesinden geleceğinize işaret ediyor. Zodyak tablosu bugün sizleri rahat bırakmayacağa benziyor.

4 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili olası problemlerin bir anda büyüyebileceği, sorunların üzerine gidildiği takdirde pozitif bir sonuç elde edemeyeceğiniz bugün, aile büyükleriniz ve patronlarınızla ilişkilerinizde öfke problemleri yaşayabilirsiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmeler, işlerinize olan yaklaşım biçiminizi veya yöntemlerinizi değiştirmenizi gerektirebilir. Üzerinize yıkılacak bazı görev veya sorumluluklar, sizi tamamen farklı bir insana dönüştürebilir.

4 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 45" R
Ay
Koç
28° 20' 57" R
Merkür
Koç
20° 47' 06"
Venüs
Boğa
09° 00' 25"
Mars
Koç
04° 43' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 11"
Lilith
Başak
24° 03' 31"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>