Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda duygusal açıdan çok yoğun günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle bu durumu paylaşmak istiyor ama kendinize güvenmiyorsunuz. Ona bugün kendinizi açmalısınız.

Bugünyerinizde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İş yerinizde çalışma arkadaşlarınızla diyalogunuzun çok kısıtlı olacağı bugün davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Para durumunuzu bu günlerde tekrar gözden geçirmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. İçinizde bastırmadığınız bir harcama dürtüsü var. Buna engel olmalısınız.

Bugünlerde sevmediğiniz bir insandan hoşlanmayacağınız bazı şeyler duyabilirsiniz. Onu dikkate almamaya çalışın. Size zararı dokunmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüzün iyi çalışacağı ve ortaya üretken fikirler koyabileceğiniz bir gündesiniz. Bu şekilde bazı sorunlarınıza çözümler bulabilirsiniz. Ayrıca duygusal yaşamınızda güzel olaylar yaşamaya hazır olun. Yeni heyecanlar olabilir yada sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi çevrenize çok güzel bir şekilde yansıtacaksınız. Ancak harcamalarınızda aşırıya kaçma ve kişisel zevklerinize önem verme eğiliminiz artıyor.

9 Ocak 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 9 Ocak (saat 06:11)- 2 Şubat (saat 04:47) arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Venüs süresince özel ilişkiler, hedeflerimiz, sosyal yaşamımız, aile hayatımız ve güvencemiz son derece önemli. Karşıt burcumuzda ilerleyen ciddi Venüs, doğal olarak bu sıraladığım alanlarda sizlere sorumluluk yüklüyor. Ciddiyet aşılıyor ve ilişkilerde gerçekçi olmamız gerektiğini söylüyor. Venüs Oğlak burcunda aslında zorlayıcı bir konumda. Fakat bu sene dispozitörü Satürn Akrep burcunda olduğu için, olumlu bir görünüm yapıyor. Demek ki, bu yıl ki Venüs Oğlak geçişi bizi pek zorlamayacak. Sadece ilişkilerde karşı tarafla uyumumuzu, alışverişimizi, beklentilerimizi gözden geçirmemizde yarar var. Bunu yaparsak, ilişkilerin temeli güçlenecektir. Yok, her iki taraf da, kendini düşünürse, sonuç pek olumlu olmaz. Şimdi bu dönemde, aşk ve uzun süreli ilişkilerimizde güvenceyi önemseyelim. Biz bu beraberlikte karşımızdakine ne veriyoruz, o bize ne veriyor. İyice bir anlayalım. Ben bu anlamda Ay içindeki Venüs görünümlerini size açıklamak istiyorum. Böylece bu geçişin etkilerini daha iyi anlayabiliriz.

9 Ocak 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinizi ve sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişinin eleştirici yönleri canınızı sıkabilir. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Mükemmele kavuşmak zaman alacaktır. Kendinize sorduğunuz sorular çok önemli unutmayın.

9 Ocak 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamında yaşanan değişikliklerle çalışma şartlarınızı yenilemekte. Daha verimli olacağınız bu günlerde yeteneklerinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız. Beraber çalıştığınız kişilerin desteği ile değişik öğretiler ve teknikler size yardımcı olacaktır. İkili ilişkilerin gündeminize girdiği bu günlerde önerilerle daha akılcı yaklaşacaksınız. Menfaatlerinizi doğru saptamalısınız.

9 Ocak 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... Görünüşünüz harika. Ancak ruh halinizi dışa yansıtmak istemediğiniz için konuşmalarınızı özenle seçiyorsunuz.

9 Ocak 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Ocak 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>