Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güvensizliğinizi belli ki kendi içinizde halletmeniz gerekiyor. Sevildiğinizden emin olmak istiyorsunuz. Sevgiliniz ise arkadaşlarına, her gün sizi nasıl sevdiğini anlatıyor.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefonunuz var.

Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz halinde bile çok tatminkar olamayacaksınız. Çünkü siz esas sorunu kazancınızla yaşıyorsunuz. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Aslında az sevilme endişesi değil, partnerinize karşı gizli bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Öncelikle bunu kabul etmeniz ve bununla savaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz. Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru, yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Aşk yaşamı : Ayaklarınızı yerden kesen cazibeyle ilgili aldığınız uyarılar sizi kızdırıyor. Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Gelecek düş kırıklıklarının önünü kesmeniz zor değil.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:28 itibariyle  sizin burcunuz üzerinde oluşacak sondördün, yeni haftanın ilk etkili enerjisidir. Kişisel kararlılığınızın, güçlenme arzunuzun bir hayli yüksek olduğunu gösterir. Özgürlüğünüzü bir şeyler kısıtlıyor ve sizi baskı altına alıyorsa, buna bir dur deme vakti geldi diye düşünürsünüz. Aileniz veya birileri size engel koymaya çalıştığında onlara tepkiyle yanıt verebilirsiniz. Bu benim hayatım ve izleyeceğim yol ancak beni ilgilendirir diyerek görüşünüzü bildirirsiniz. Saat 05:42 Merkür-Uranüs arasındaki hırslandırıcı görünüm,hayatımız, sağlığımız, geleceğimiz, hayatımızı düzene koyabilme anlamında gayet ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde düşünmemizi sağlıyor. Aslında gayet hırslıyız ve başarmaya kararlıyız. En azından artık bir şeylerin yerli yerine konulması gerektiğinin biz de bilincindeyiz. Ancak kurallar, olması gerekenler, birilerinin sürekli üzerimizdeki baskısı, istediğimiz şartlara uygun bir işimizin olmayışı bizi bir hayli zorlayabilir. Olması gerekenler ile bizim olmasını istediklerimiz arasında yaşanan bu gerilimi ancak ve ancak sakin bir biçimde düşünürsek atlatabiliriz. Saat 12:28 Ay-Mars kavuşumu, çok güçlü bir enerji etkisidir. Bu saatlerde her konuya hakim olmak, her insan üzerinde etkin olmak istersiniz. Asla geri adım atmak, taviz vermekten yana değilsiniz. Saat 14:20 Ay-Pluto görünümü de sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde etkiniz bir hayli yüksektir. Varsın çetin olsun YOLUMUZ hatta engellerle dolu NE ÇIKAR? Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınız ile istekleriniz arasında neredeyse bir uçurum oluşur. Sosyal hayat, dostluklar, organizasyonlar, eğlence planları aniden gündeme gelen olası aksilikler yüzünden ertelenir ya da iptal edilir. Karşınıza çıkan herkes ve her olay adeta bir stres kaynağıdır.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta başında,hayatınızla bağlantılı ya da birlikteyaptığınız kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinize ve başkalarına ait sırları en iyi şekilde saklamaya çalışmalısınız. Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinizde yüksek konsantrasyon içinde olacaksınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

etkileyici kişilerle görüşebilir ve beklediğiniz yardımı alabilirsiniz. Bu arada uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile haberleşebilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününüzü inançlarınıza göre dualar, ritüeller veya sadece yalnız kalıp dinlenerek, sessizliğin içindeki huzuru bularak geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde yoğun bağlılık ve bir arada olma isteğinin hakim olduğu bugün, 18.00'dan sonra eşinizle daha kolay iletişim kurabilir, sözlerinizin daha etkili olduğunu görebilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde bazı anlaşmazlıklar ve sorunlar oluşabilir. Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir aradayken parasal konuları kafanızda büyütüyorsunuz. Biraz gevşeyin

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla beraber vakit geçirmek isteyebilir, bunun için çeşitli programlar yapabilirsiniz. Bu kişiler de sizin yaptığınız programlara uyacak ve davetlerinizi kabul edeceklerdir. Birlikte çeşitli eğlence faaliyetlerinde bulunmanız veya değişik sosyal ortamlar içinde yer almanız mümkündür.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 01" R
Ay
Aslan
05° 42' 29" R
Merkür
Koç
27° 49' 12"
Venüs
Boğa
17° 45' 22"
Mars
Koç
10° 10' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 16"
Satürn
Balık
17° 40' 06"
Uranüs
Boğa
23° 08' 00"
Neptün
Balık
29° 17' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 55"
Lilith
Başak
24° 50' 49"
True Node
Koç
14° 54' 18"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>