Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zamana duyduğunuz güven, umutlarınızı boş çıkartabilir. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yoluna koymak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınızın ilişki sorunları karmaşık. Saplantılara daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Yakında bir para haberiniz olabilir. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin sıkıntısı yakında. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Çarşı, pazarın cazibesine çok kapılıyorsunuz.

Sizi zaman zaman üzen bazı özelliklerinizi değiştirmekten sürekli kaçınıyorsunuz. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir. Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü maddi konularda ailenize karşı cömert davranmanızı sağlayıcıdır. Sevdikleriniz için yapılan alışverişlerin de göstergesi olabilir. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir. Çünkü tepki göstermeye veya yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Saat 21:42 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır çalışma hayatı içindeysen, emek verip kazandığın parayı değerlendirmeyi düşünebilirsin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız an'ın değerini anlamanız ve geçmişi artık kafanızdan atmanız gereken önemli bir gün. Yaşadığınız koşulları mutlulukla, sevgiyle karşılamalı, yaşamınızda olmayan veya eksik kalan her şeyi sevgiyle anmayı öğrenmelisiniz. Yaşadığımız her şey olması gerektiği için olmuş, hayatımıza girmesi gerektiği için girmiştir. Bu noktada neden o değilde bu oldu? Veya niçin geçmişte bunu yaşamıştım? Diye düşünerek kendinizi üzmemeli, her şeyde bir hayır olduğunu bilerek yolunuza devam etmelisiniz

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından, özellikle ortaklıklardan yarar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Güzel şeyler için alışveriş yapmak da gündeme gelebilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizde biriken isyan duygusunun yarattığı baskıdan bir an evvel kurtulmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde ruhsal sağlığınız ciddi anlamda bozulabilir. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş yapın spor yapın deniz kenarına gidip bir çay için ve içinizde biriken öfke kızgınlık ne varsa haykırın ve atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacakve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz tembellik yapmanın zamanı değil. Kendinizi toparlayın ve işinize sahip çıkın.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak alışverişler, alım satım işleri, harcamalar gündeminize gelirken maddi konularda biraz daha dikktatli, temkinli davranmanız gerekebilir. Bütçe ve hesap işlerinde daha özenli olmanız yerinde olablir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda parasal harcamalarınızı hesaplayabilirsiniz. Hayata bu kadar kontrolcü bir şekilde yaklaşmamayı öğrenmelisiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yurt dışı bağlantılarınızla iletişim kurabilirsiniz. Her türlü konu abartılı bir şekilde önünüze düşer. Siz dolduruşa gelmeden sağ duyunuzla olayları en yalın haliyle yönetmeyi başarırsınız. Beklenti içine girmeden doğal akışta kalmayı deneyin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla beraber vakit geçirmek isteyebilir, bunun için çeşitli programlar yapabilirsiniz. Bu kişiler de sizin yaptığınız programlara uyacak ve davetlerinizi kabul edeceklerdir. Birlikte çeşitli eğlence faaliyetlerinde bulunmanız veya değişik sosyal ortamlar içinde yer almanız mümkündür.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 02' 31" R
Ay
İkizler
17° 27' 55" R
Merkür
Koç
23° 51' 20"
Venüs
Boğa
13° 13' 21"
Mars
Koç
07° 21' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 08"
Satürn
Balık
17° 23' 40"
Uranüs
Boğa
22° 55' 10"
Neptün
Balık
29° 11' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 16"
Lilith
Başak
24° 26' 18"
True Node
Koç
15° 11' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>