Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli. İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz.

Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir. Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı.

Her ortam, her koşul sizin açık sözlülüğünüze katlanamayabilir. Biraz daha mesafeli olmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz. Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle yaşadığınız probleme çözümler getirebilir. Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu maddi konularda fazla aktif hareket etmenize, riskli yatırımlara, çözüm bulmak için bir çok detayı atlamanıza neden olabilir. Kısa sürede hızlı para kazandıracak işler bir hayli dikkatinizi çekebilir. Enerjinizi bir alana odaklamanız halinde başarılı olursunuz. Eğer bir şeye inanmışsanız hemen harekete geçerek onu elde etmek istersiniz. Kredi alımlarında mutlaka faizlere ve geri ödemelere dikkat etmenizi, birkuracaksanız mutlaka enine boyuna araştırmanızı tavsiye ediyorum. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, doğuştan yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi ifade edebiliriz. Sözgelimi sanatsal konular, yöneticilik, halkla ilişkiler alanında birsahibi olabiliriz. İş-ev veya toplum-özel hayat arasındaki dengeyi ayarlamalıyız. Çalıştığımız gibi eğlenmeyi de bilmeliyiz. Bu karşıtlık fikirlerin paylaşımı yönünde olumludur. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatımızı ilgilendiren meseleler yüzünden bazen de parasal konuları kafamıza takabileceğimizi gösteriyor. Gözümüze pek uyku girmemiş olabilir. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, farklı ve özgür hareket etme arzunuza işaret ediyor. Farklı biryaparak para kazanmaktan yanasınız. Sıradan işler yerine, yaratıcı yeteneklerinizi kullanmak istiyorsunuz. Bunun sizi büyütüp geliştireceğinin farkındasınız. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, kazanmak adına hiç kimseye taviz vermekten hoşlanmadığımızı işaret ediyor. Hem mali hem iç dünyamızda taşları yerine oturtmakta zorlanıyoruz. Önümüzdeki gerçeği değil, bizim için olması gerekeni istiyoruz. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında özellikle sabah saatlerinde çalkantılı, hareketli bir gündeminiz olabilir. Ani ve hızlı yapılan harcamalara dikkat etmelisiniz. Aşk ve sevdikleriniz konusunda ise biraz daha realist olmak gerekiyor.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili bazı sorunlar ve ani çıkan ödemelerle ilgili canınızı sıkacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer gücünüz ve imkânınız varsa maddi konularla ilgili ek kaynaklar arama yoluna gidebilir, ikinci bir gelir kapısı edinebilirsiniz. İşinizi severek yaptığınız sürece başarılı olmanız kaçınılmaz olacaktır Bu noktada ihtiyacınız olan tek şey cesaretinizi toplamak olacaktır.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda toparlamanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda destekler alabilirsiniz. İşlerinizle ilgili konuları geliştirebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yaptığınız meslekte mutlaka göstermeye çalışmalı, değişik ortamlarda bulunmaya özen göstermeli, girişken davranmalı, gerekirse kapıları zorlamayı bilmelisiniz. Her konuda mantıklı düşüneceğiniz bu süreçte inatçılıktan ve her şeye ben bilirim havasında yanaşmaktan uzak durmalı; ılımlı ve hoşgörülü tarzda hareket etmeli; görüşlerinizi yapıcı bir biçimde tartışmalısınız. Bugün, farklı arayışlar da gündeme gelebilir. Belirli bir disiplin içinde hareket etmekten uzak durabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gayretlerinizin karşılığını alacaksınız. Uzun zamandır bir ilişki içindeyseniz ve bu ilişki size zarar veriyorsa bitecek rahat bir nefes alarak yeni başlangıçlar yapabileceksiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda abartılı harcamalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda tek yönlü davranmamaya çalışın. İş hayatınızda kendinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati sizin öz değerinize ışık tutacak. Ortak paylaşımlarla ilgili uzun zamandır beklediğiniz olumlu sonuçları elde edersiniz. Ortağınızla yeniden bir yapılanma söz konusu olur. Belki de yeni ortaklıklar için teklif alırsınız. Yurt dışından beklediğiniz ödemelerle ilgili gelişmeler olabilir. Borç verdiğiniz kişiler beklemediğiniz bir anda ödeme yapabilirler.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde birden ortaya çıkan konular sizi yorabileceği gibi sinirlerinizi de yıpratabilir. Kendi duygularınıza kapılamadan mantıkla hareket etmeli, sükunetinizi korumalısınız. Sizi etkin çözüme götürecek tek şey, aklınızı kullanarak yaptığınız hamleler olacaktır.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 28' 18" R
Ay
İkizler
23° 34' 19" R
Merkür
Koç
24° 17' 57"
Venüs
Boğa
13° 46' 11"
Mars
Koç
07° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 26"
Satürn
Balık
17° 25' 42"
Uranüs
Boğa
22° 56' 43"
Neptün
Balık
29° 12' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 41"
Lilith
Başak
24° 29' 15"
True Node
Koç
15° 08' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>