Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında son derece rahat ve aktif olacaksınız. Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilir ve davete katılabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve gelişmeler karşısında rahatsızlık hissedebilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizde çevrenizi olumsuz etkileyebilirsiniz. Yeni girişimleriniz için daha çok sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:04 itibariyle Terazi burcunda ilerlemekte olan Ay etkisiyle yeni haftaya adım atarken, gerek partneriniz ve gerekse ailenizi ilgilendiren konuları kimsenin etkisi altında kalmadan tek başınıza gözden geçirmek istersiniz. Dış seslere kulaklarınızı kapatırsınız. Ay-Terazi burcu günlerinde huzur bulmak,  güzellikleri paylaşmak ihtiyacı genelde yoğundur. Seçici olursunuz ve nezaketle size yaklaşılmasını istersiniz. Saat 07:14 Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez oluşacak. Bu görünüm, kimsenin baskısı altında kalmadan özgürce çalışmak, yükümlülüklerden uzak durmak, başkalarının bizim üzerimizde baskı kurmasına izin vermemek yönünde etkilidir. Düzenli bir işte uzun süre çalışmanın önüne geçebilir. Genel olarak isyankar tavırlarımız,hayatında bize problemler yaşatabilir. Eski, verimsiz, kurallarla sınırlı, disiplinli çalışmayı reddedebiliriz. Her şeyde öne çıkmak, farklılıklarımızı kabul ettirmek niyetinde oluruz. Ancak gelin görün ki, sınırlarınızın farkında olmanızda yarar vardır. Akıllıca davranmayı bilmeliyiz. Eğer sağlıktan,hayatına kadar alanda sıkıntılar yaşamak istemiyorsak, kendimize çeki düzen vermemizde yarar var. Yoksa pek istikrarlı olamayız. Yenilikleri takip edelim ve bunları uygulamak için istekli olalım. Değişime biz gönüllü olalım. Yaşadığımız zorlu deneyimlerle bunları öğrenmek zorunda kalmayalım. Pluto Oğlak burcunda, çevresel konularda yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret eder. Kardeşlerimizle ilişkimizden yakın akrabalarımıza,hayatında karşılaştığımız kişilerden komşularımıza kadar geniş bir alanda farklılıklar meydana gelir. Alıştığınız şartlar, hayata bakış açınız, hatta kendi kendinizi ele alışınız bile değişmeye başlar. Bütün bu yenilikler sizi zorlayıcı olsa da, artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Şartlara göre uyum sağlamanız, farklı fikirlere açık olmanız, insanlar üzerinde baskı uygulamamanız yerinde olur. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm gerek iç dünyamızda gerekse dışarıyla birebir temasımızda pek de huzurlu değiliz. Bir şeyler canımızı sıkıyor, kafamızı karıştırıyor. Fakat ser verip sır vermiyoruz. Kendi içimizde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ancak bu da bizi yoruyor. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü, tercihlerinizi yaparken, parayı ve huzuru önemsediğinizi gösteriyor. Size göre herkes kendini düşünüyor. Siz de kendinizi artık öne almayı, çıkarlarınızın farkında olmayı bilmelisiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere  şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlartekliflerini değerlendirebilirler. Venüs sizi olumlu etkiliyor fakat, kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir. Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir. Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Nzik bir şekilde görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde güzel haberler alabilir, davalar, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işlerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Partnerinizle ve değer verdiğiniz kişilerle olumlu görüşmeler yapabileceğiniz bugün, herhangi bir konuda beklentinizi yükseltmeden, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 49" R
Ay
Balık
21° 47' 20"
Merkür
Koç
18° 58' 06"
Venüs
Boğa
05° 56' 11"
Mars
Koç
02° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 40"
Satürn
Balık
16° 55' 12"
Uranüs
Boğa
22° 34' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 58"
Lilith
Başak
23° 46' 56"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>