Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Özellikle bir süreden beri içinizde tuttuğunuz olaylar yüzünden patlama noktasına gelebilirsiniz. Daha sakin olmalısınız.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Aldığınız bilgileri dikkatle kontrol etmelisiniz, bazı yanıltıcı bilgiler alabilirsiniz.. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Maddi konularda harcamalarınıza fazla dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Ancak planlı bir şekilde masraflarda bulunacaksınız ve sevdiğiniz insanları mutlu etmek için harcamalar yapabilirsiniz.

İki ayrı konuyu düşünebilir yada iki ayrı konu arasında kalabilirsiniz. Bugün seçim yapmanız kolay olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Son derece enerjiksiniz ancak bu enerjinizi sizin için öcelikli alanlara doğru bir şekilde kanalize edebilmeniz çok önemli olacaktır. Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve çevrenizdeki insanlara karşı sert tepkiler gösterebilirsiniz. İletişimlerinizde daha esnek olmalısınız.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacak. İç dünyamızda rahatlamak, ilişkilerde dengeli paylaşımlarda bulunmak ve ruhsal-duygusal anlamda huzura kavuşmak istiyoruz. Ayağımıza takılan, bizi yormakta olan, zorlayan ve gerginleştiren ne varsa tespit etmeli ve kurtulmalıyız. Bir şeyler bize meydan okuyor ve biz de çözeceğimiz yerde onlarla olan bağımızı sürdürüyorsak, nasıl rahatlayabiliriz ki. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, düzenli bir hayat, düzgün bir ilişki arzunuzu yükseltiyor. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, iç dünyanıza çekilerek ilişkiler-hayat-yaşananlar-geçmiş ve gelecek hakkında düşünebilirsiniz. Gelişiminizde size destek olanlar veyahut sizi bir hayli üzen kişileri şimdi yeni bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Kimler geldi kimler geçti ve şimdi durduğum nokta nedir diye iç gözlemde bulunabilirsiniz.  Bunların tümü aslında olumludur. İnsan gelişen varlık ve yaşadıklarımız tesadüf değildir. Bize kattığı nedir bunlara bakmak lazım. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenifırsatları, mevcut işinizle ilgili olanaklar veya maddi şanslar ve parasal artışlar söz konusu olabilir. Dolayısıyla, doğru planlar yapmanız gerekiyor. Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Toplantı ve görüşmelerden fayda sağlayacağınız, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz insanlarla keyifli aktiviteler ve organizasyonlara katılabileceğiniz, kendi ışığınızı en iyi şekilde yansıtabileceğiniz pozitif etkili bir gündesiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 35" R
Ay
Balık
26° 14' 28"
Merkür
Koç
19° 10' 14"
Venüs
Boğa
06° 18' 46"
Mars
Koç
03° 02' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 58"
Satürn
Balık
16° 56' 43"
Uranüs
Boğa
22° 35' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 59"
Lilith
Başak
23° 48' 58"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>