Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Daha çok platonik duygular yaşamaya eğilimli olacaksınız ve duygularınızı kendinize saklayacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi isteksiz hissedeceğiniz ve ihmalkarlıklar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok eski işlerinizi tamamlamak konusunda çalışacaksınız ve küçük sorunlarla karşılaşabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara güven duymak sizin için kolay olmayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda bazı kısıtlamalar altında kalacağınız ve güvensizlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz genel anlamda karamsar olacaktır ve çeşitli şüpheler duyabilirsiniz. Bugün harcamalarınızda dikkatli davranacaksınız ve sizi sıkacak masraflardan kaçınacaksınız.

Genel anlamda dinlenmeniz ve kendinizi yormamanız gereken bir gündesiniz. Bazı konularda kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ancak bunlar geçici olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gerilimli etkiler altında kalacağınız bir gündesiniz. İçsel gelişmeler önem kazanacaktır ve bilinçaltınızdan kaynaklanacak bazı korkular,kaygılar yaşayabilirsiniz. Sizi kızdıracak gelişmelere karşı hissettiklerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 07:39 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Çarşamba gününe adım atacağız. Bu enerjihayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi  ve yaratıcılık gücü kazandırıyor. Bu sayede işlemeyen, aksaklık çıkartan her ne varsa onu tespit edebilirsiniz. Saat 14:15 Merkür-Mars karşıtlık etkisi, çalışma hayatınızla ilgili konularda bazen gereksiz gerilim, çatışma ve uzlaşmazlıklar sizi yoruyor, geriyor. Fakat iç huzurumuz her şeyden önemli olmalı. Bir yandan haklı olduğumuzu düşünüyoruz ancak diğer yandan ödün veriyoruz. Ben derim ki, sakinlikle durumları ele alınız. Bunlar halledilmeyecek meseleler değil. Kendinizi bu denli üzmeyiniz. Saat 16:08 Ay-Venüs olumlu görünümü size iyi gelecektir. Huzur vericidir. Kuşkularınızı giderir, rahatlatır, şifalandırır. İyi niyet, tutku, ılımlı yaklaşımlar sayesinde sorularınıza cevap bulabilirsiniz. En azından gerginlik sona erer. Saat 18:47 Ay-Jüpiter görünümü sayesinde fikirlerimizi cesur bir şekilde ifade etmemizi sağlayacak. Moralimizi yükseltecektir. Saat 19:46 Ay-Pluto görünümü de sizi destekleyicidir.  Çevrenizdeki insanlar üzerinde etkiniz bir hayli yüksektir. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı  bir gün geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer fırsatları evinizin olumlu havası sayesinde karşınıza çıkacaktır. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir kişinin,birliğinin veya işin düşündüğünüzden daha az güvenilir olduğunun farkına varabilirsiniz. Belli sözler verilmeden bu durumun açığa çıkması aslında sizin yararınıza olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün kendinizi tartışmaların ortasında bulursanız veya belli belirsiz ve hatta nedensiz bir gerilim hissederseniz ne kendinizi ne de gerilimin nedeni olarak gördüğünüz kişileri suçlamayın. Zira, gerçek suçlu Terazi burcunda meydana gelen tam ay tutulmasıdır. Bu durumu bilmek herkesin neden zombiye dönüştüğünü ve bu durumun geçici olduğunu anlamak için yeterli olmalıdır. Bu tutulmanın iyi tarafı, uzun zamandır devam eden bazı sorunlar veya uzayanya da ilişkiler hakkında bir karar alma veya seçim yapma zorunluluğu ya da olanağı getirecek olması. Dolayısıyla, geçmişten gelen ve tüm dikkatleri üzerine toplayan bu problemlerin bir daha geri gelmeyecek şekilde çözümüne çalışmakta fayda var. Detaylı, yüksek önem taşıyan ve uzun versiyon yorumu haftasonu yazımda bulabilirsiniz.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün önemli başlangıçlar söz konusu. Enerjiniz çok yüksek. Yalnız bu enerjinin bir kısmını fiziksel aktiviteyle atmanız gerekebilir. Yoksa hem çevrenizi hem de kendinizi bir hayli yıpratabilirsiniz. Gün içinde iletişimde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı yolculuk planlarınızda aksayabilir. Hemen sert tepkiler göstermeyin.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YARDIMSEVER yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman maddesel kaygılarınız ön plana çıkıyor.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

16 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>