Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle eşinizle olan ilişkinizde romantizmde belirgin bir artış yaşayabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda bir takım zorluklarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Zaman zaman kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminize dikkat edin.

Yeni yatırımlar ve ortaklıklar için güzel bir gündesiniz. Başkalarının parasal ya da diğer kaynaklarından yararlanabilir, destek sağlayabilirsiniz.

İleriye yönelik hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Meslek çevrenizdeki olaylar rahatsız edici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak paylaşımlarınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Bunun yanında burcunuzdaki gezegenler bilinçaltı huzursuzluklarınızı arttırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Bugün, yavaş başlıyor gözükse de öğleden sonra saatlerinde hızlı değişiklikler yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:05 itibariyle etkili olacak Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar gününe merhaba diyoruz. Bu enerji, ciddi niyetli veya arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, özel bir yakınlaşmanın işaretçisidir. Sevmek, huzur bulmak, güven duymak isteriz. Bunu bulduğumuz insanlara, mekanlara, ortamlara çekiliriz. Bizi gerçekten anlayan kişilerle konuşmaktan hoşlanırız. Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, özel hayatımız vekonularında abartılı hareket etmememiz gerektiğini gösteriyor. Bilinçli olmak, tekrar düşünmek yerinde olacaktır. Riskli kararlardan kaçınalım. Saat 11:38 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, kendimize önem vereceğiz. İlişkilerin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Saat 21:04 Ay- Chiron olumlu titreşimi, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Zaten Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa, kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor. Bugün, maddi konularla ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz zaman ne kadar etkileyici ve hatta büyüleyici olduğunuzun farkındasınız. İşte şimdi, özellikle yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya sevgi temalı ilişkilerinizde bu özelliklerinizi göstermenin tam zamanı! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından beklentileriniz konusunda daha sabırlı olun. Evlilik ve ortaklıklar alanında daha dikkatli olmalısınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı nıza çıkacak bir insanı fırsat olarak görüp aşırı güven duyabilirsiniz. Her haliyle sizi etkileyecek bu kişi yanlış yapmanıza neden olabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibarengörüşmeleri, yolculuklar, eğitim süreçleri ve yakın çevre ilişkilerinize odaklanabilirsiniz, ancak iletişim konusunda sakinliğinizi ve ılımlı tavrınızı korumanız gereken, agresif iletişimden uzak durmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Gün içinde arkadaş çevreniz, finansal durumunuz ve motivasyonunuzla ilgili geçici problemler hissedebilir, ilişkilerde iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız devrede olacak. Uzak çevre ilişkilerinizden aşk hayatınıza dair olumlu etkiler alacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için önemli kişiler devreye girebilir. Bir seyahat gündeme gelebilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızda ön planda olmaya özen göstermeniz için destekliyor sizi. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay’la eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilir beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizler ise eski bir aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler vs. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>