Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sandığınız gibi geri dönüşü olmayan bir yolda değilsiniz. Sizden küçük de olsa bir adım bekleniyor.

İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız, ama bunun genel bir sıkıntının parçası olduğunu da biliyorsunuz. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor.

Yakınlarınızın geleceğinizi düşünmenizle ilgili öğütleri şu sıralar çok önem taşıyor. Günü kurtarma yöntemi, sonradan kazandığınız bir özellik. Ama sizi hızlı bir maddi çöküntüye götürebilir.

Taviz vermediğiniz konularda biraz gevşeme içine girmeniz halinde, özel bir ilişkiniz rayına oturacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterebileceğiniz eksiklikler, yeni oluşturmayı düşündüğünüz ilişkilerde kötü başlangıçların nedeni olabilir. Daha sabırlı yaklaşımlar içine girmelisiniz. Aile içi ilişkilerde duygusallığınızı abartmamanız gerekiyor. Bu ilişkilerde sizi etki altına alan yaklaşımlar, bu ilişkilerdeki bağınızı biraz daha sıkmaya yönelik.

19 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aslan burcunda ilerleyen Ay'ın Jüpiter ile sabah saatlerinde yaptığı güzel açı sayesinde kariyerinizde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Yeni birteklifi gelebilir. Yöneticinizin sizi takdir ettiği güzel zamanlar yaşayabilirsiniz. 02:03'te Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. 21 Mart'a kadar aşk hayatınızda kendinize güveniniz artıyor. Karşı taraftan sevginize karşılık gördükçe sizin de yüzünüz gülmeye başlıyor. Çocuğunuza destek olmanız gereken bir süreçte olabilirsiniz. 16:50-17:46 aralığında Ay ilerlemesine boşlukta devam edecek. Daha yalnız kalmak, kendinizi dinlemek istediğiniz bir saat diliminde olacaksınız. 17:46'da ise Ay Başak burcuna geçiyor. 18:53'te 0 derecede Başak burcunda dolunay oluşacak. Bulunduğunuz topluluk içerisinde insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu durum eleştiriler almanıza sebep olabilir. Dostlarınıza karşı da agresif olabilirsiniz. Tepkilerinizin dozajına dikkat etmelisiniz. Sevgiler, Astromeri

19 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekçi davranıyorsun!Güneş, bugün burç değiştiriyor ve toprak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Mücadele dolu bir gün seni bekliyor, kazananın belli olmadığı bir gün de olabilir, aklında olsun! Ancak, hızla çözebileceğin konular içini rahatlatacak. Omuzlarındaki yükü kaldıracak bu Dolunay?ın etkisi, yakın planda yapmak istediklerini bir sistematik içine sokmana neden olabilir. Gerçekçi olmak sana yakışacak. İlişkilerini ve yakın dostluklarını değerlendirmene fırsat sağlayacak olaylar yaşayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, yakınından alacağın nasihat aklını başına getirir nitelikte olacak. Bir süredir ertelediğin ödev ya da tezin varsa, bugün yeniden çalışmalarına odaklanabilirsin. Akşam arkadaşlarınla beraber küçük bir kahve molası verebilirsin.

19 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda uzun zamandır cevabını beklediğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Hislerinizin açık olduğu bugünü güzel değerlendirmenizde fayda var.

19 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda elinizden geleni yaptınız. Önemli olan partnerinizin olaylara bakış açısı ve tutumu. Çekilme zamanınız geldi.

19 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kariyer ve finans konularında hareket var. Öğleden sonra gelen haberler sizi sevindirebilir. Baskıcı tutumlardan kaçınıp dengeyi korumak önemli.

19 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay, aşk hayatınızı coşturacak. Sevdiğinizin romantik ve fedakar, tutkulu tavırlarından çok etkilenirsiniz. Sanatsal faaliyetler bohem çevrelerle iletişim hayatın soyut yönünü gözlerinizin önüne serer. Her zaman gerçeklerin peşinden koşmak yetmez. Hayal dünyamızın da zaman zaman sesine kulak vermekte fayda olduğunu kabul edeceğiniz bir gün.

19 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal çevrenizde ortaya çıkacak bir soruna müdahale etmek ve çözüm getirmek için hiç hesapta olmayan bir sorumluluğu yüklenmeniz gerekebilir. Bu sırada, fazla karamsar yaklaşımların işleri sadece daha da karıştıracağını unutmamalısınız.

19 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 16" R
Ay
Balık
12° 55' 53"
Merkür
Koç
18° 34' 55"
Venüs
Boğa
05° 11' 01"
Mars
Koç
02° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 05"
Satürn
Balık
16° 52' 07"
Uranüs
Boğa
22° 32' 31"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 56"
Lilith
Başak
23° 42' 52"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>