Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli kuşkular duyabileceğiniz bir gündesiniz. Sebepsiz bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve bunları sevdiğiniz insana da yansıtacaksınız. Geçmişten kaynaklanacak bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Duygusal olarak kendinizi karamsar hissetmeniz ve içsel bazı çelişkiler yaşamanız sizi huzursuz edebilecektir. Duygularınızı kontrol etmek ve kararlarınızda mantıklı davranmaya çalışmak sizin için önemli olacaktır. Duygusal konularda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

İş yaşamınızda sorunlarınızın üzerine eğileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak yeni alternatifleri değerlendirmekte yanlışlar yapabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Kendinizi içinde bulunduğunuz ortama yabancı hissedeceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Maddi konularda ailenizi yada evinizi ilgilendiren konularda masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı küçük sorunlar yaşayabilirsiniz ve harcamalarınızda dikkatli olmalısınız.

Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün sorumluluklarınızı ihmal etmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde size gösterilmeye çalışılan özenden çok daha fazlasını hak ediyorsunuz. Yaşam deneyimleriniz, bu özeni ancak kendi çabalarınızla elde edebileceğinizi gösterecek. Sosyal ve kültürel konulara ilginizin artabileceği bir dönem. Tek başınıza pek çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür geri hareketini göz önüne alınca, ilişki veortaklığınızla ilgili konularda sağlamlık önemlidir. Nasıl beraberliğimiz var, bu beraberlikte merkez aldığımız nokta nedir? İlişkinin kalitesi, özü, geleceği hakkında bir düşünmemiz gerekiyor. Karşımızdakine ne veriyoruz ve neler bekliyoruz? Bunların yeniden ele alınması vaktidir. Maddi güvenceyi önemseyeceğiz. Ancak sadece bu nedenle yapılan bir evlilik de olmaz. Zamanla tatminsiz oluruz. Bu süreçte sorunlar olduğu halde alışkanlık diye bir ilişkiyi sürdürmek de doğru olmaz. Ortaklık dar gününde, mutlu gününde el ele olabilmektir. Bunları, bu süreçte mutlaka önemsemeliyiz. 20 Nisan (Saat 20:37)-3 Mayıs (Saat 19:33) Merkür-Koç burcuna geriliyor. Bu dönemde günlük hayatınız veya çalışma koşullarınızın düzensizliği, aşırı hareketli yaşamak sağlığınız konusunda zorlayıcı olabilir. İletişimde hatalar, sabırsızlık, aceleci kararlar yüzünden verimli çalışamayabilirsiniz. İş ortamında veya günlük hayatta ilişkilere dikkat ediniz. Bazen sinirli tepkilerde bulunmanız veya size karşı bulunulması mümkündür. Bunlar sağlığınızı risk altına alabilir. Sakin ve aklı başında ilerlemekte yarar var. Güzel bir gün dileğimle,

20 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapabileceğin güzel işler var. Sana engel olmak isteyen kişilere karşı tavrın gayet net biçimde olacak.

20 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkilerinizde bazı davranışlar gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Kariyerinizde ki çözümsüz sorunları aile ilişkilerinize daha fazla yansıtmayın.

20 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz sizin gelişiminiz için önemli olabilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Evdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda ipuçlarını bilmece gibi yan yana koymayı başarıyorsunuz. Ayrıca hiçbir konuyu ertelemek gibi bir girişimde bulunmuyorsunuz. Başarınız yüksek olacak.

20 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca insanlara mesafeli, uzak, soğuk ve kibirli bir enerji yayabilirsiniz, bu sebeple mümkün olduğunca ılımı, anlayışlı ve sakin davranmanız gereken, kendinizden emin ve sorumluluklarınızın son derece bilincinde olduğunuz bir gündesiniz. 17.40 sonrasındagörüşmeleri ve özel yaşamınızda çok daha rahat ve uyumlu olabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız ancak iletişim konusunda problemlere açık bir zamandan geçtiğiniz için, patavatsızlık kabul edilebilecek şekilde fikirlerinizi söylemekten ve karşınızdaki kişileri kırabilecek cümlelerden imtina etmelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden konuştuğunuz, görüştüğünüz, yarım kalan işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Bu alanlarda yeni başlangıçlardansa, tamamlanması gereken işlerin üzerine düşmelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız. Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz.Ailenizden bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Böylelikle onları da kırıp incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız. Plüton'un geri hareketi nedeniyle sosyal ve haberleşme alanlarınızda öngördüğünüz ve planladığınız değişim ve dönüşüm hareketlerinizi uygulamak için Eylül ayını beklemelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu haftanın ilk günlerinde, duygularınızın yoğunlaşması nedeniyle duygusal hayatınızda sükunet isteyebilir, belirsizlikleri ve sizi huzursuz eden sıkıntıları gidermeye çalışabilirsiniz. Tüm dikkatinizi yaşadığınız ilişki üzerine odaklamanız mümkündür. Partneriniz veya eşinizle, ortak yaşamınızdaki bazı önemli noktaları kesinliğe kavuşturmak isteyebilirsiniz. ANCAK, günlük işlerinizin yoğunluğu, bunları gerçekleştirmek için gerekli olan konuşmaları yapmanızı bir parça güçleştirebilir. Hafta ortasında bazı seyahat fırsatlarının doğması mümkün görünüyor. Eğer bunları değerlendirirseniz, dinleneceğiniz ve keyif alacağınız bir yolculuk yapabilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 24"
Ay
Kova
25° 59' 60"
Merkür
Koç
17° 54' 11"
Venüs
Boğa
03° 43' 34"
Mars
Koç
01° 25' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 27"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 26"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 59"
Lilith
Başak
23° 34' 60"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>