Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Sevgilinizle ilişkiniz çıkmaza girmiş durumda. Düşünmek ve kendinizce doğru kararı alabilmek için zamana ihtiyacınız var.

İş ortamınızda beklediğiniz bazı gelişmelerin olmaması sizin için sıkıcı olacaktır. İş yerinizde sabırsız ve gergin bir psikoloji sergileyebilirsiniz.

Maddi konularda beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor. Parasal konularda geçmişte yaptığınız hataları bir türlü düzeltemiyorsunuz.

Bugün bazı konuda ihtiyatsız davranabilirsiniz . Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara duygusal ve ani tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak oldukça hassas olacaksınız. Bu sizin kırılmanıza ve öfkelenmenize sebep olabilir. Çevrenizdeki insanlardan ve gelişmelerden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Gün içinde yakın çevrenizdeki insanlarla gereksiz tartışmalara girebilirsiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile örtüşen Mars-Neptün kavuşumu gayet önemlidir. Öncelikle bu oluşumu anlarsak, Yeniayın da nelere işaret olduğunu, nelere dikkat etmemiz gerektiğini daha iyi idrak ederiz. Saat 02:09 itibariyle gerçekleşen bu görünüm, çalışma hayatımız, kişisel anlamdaki girişimlerimiz ve aşk hayatımızla ilgili meselelerin dikkatlice ele alınmasını gerektiriyor. Aşkta güzel sözler duymaya, sevgiyle yol almaya, hayallerimize göre ilerlemeye önem veriyoruz. Ancak yaşadığımız ilişkinin kafamızı kurcalayan noktalarını da gözden kaçıramayız. Ne kadar tutarlı ve ne kadar gerçek diye bakmak lazım. Eğer yeni bir ilişkimiz varsa, öncelikle karşımıza çıkan kişiye bakacağız. İş hayatı nasıl, sorunları var mı, yaklaşımları bizde soru işaretleri uyandırıyor mu, bunların tümü önemli. Eski yaşanmışlıkları unutmadan, yenilikleri aklımız başımızda ele alacağız. Bu görünüm artık boş sözlere değil, gerçekten ayağı yere basan gerçeklere göre,  aşkı kritik etmenin hayal kırıklığı yaşamamak adına önemini vurgulayıcıdır. Yaratıcı tarzda yeteneklerimizi, hobilerimizi geliştirmenin, mistik ve sanatsal çalışmalara yönelmenin de belirteci olarak kıymet taşımaktadır. Bu anlamda olumlu görüyorum. Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, ailemiz vehayatımızla ilgili konularda yenilikçi düşünmemiz, hazırlıklarımızı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Tabii ki aklımızdan geçen bir projemiz, planımız varsa, henüz tam yerli yerine oturmamış ise, bunları tamamlamak için Yeniay, gelişim anlamında gayet olumludur. Ancak Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde gerileme dönemi başlayacak. Ev-iş arasındaki dengenin sağlıklı bir şekilde kurulması için, önümüzdeki bir aylık süreçte aceleyle kararlar vermemek lazım. Eğer bir ev değişimi, ailemizle ilgili konularda bir yenilik düşünüyorsak, bunları tekrar gözden geçirelim ki, doğru bir şekilde ilerlemek mümkün olsun. Aile içinde bir sorun varsa, bunları da tarafsız bir bakış açısıyla ele alalım. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. Bazı konularda ki güvensizliğiniz sizi durgunlaştırıyor. Oysa, gerçeklerle yüzleşmeye başladınız artık.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda yeniliklere açık on günlük süreçtesiniz. Ancak, Merkür'ün geri hareketi bu alanlarda bazı anlaşmazlıkları veya aşırı para harcama türünde eğilimleri de gündeme taşıyabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Bağlandığınız birileri bugün sizden biraz uzak kalabilir. Bunu aniden tepki vererek kötü algılamayın. Karamsar bir gün sayılır sizin için.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için hareketli ve enerjisi yüksek bir gün olmasına rağmen, yaptığınız girişimlerde hemen bir sonuç beklemek yerine, zamana yaymayı ve olaylar karşısında teslimiyet göstermeyi tercih edin. Özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili yeni adımlar atmayın ve önemli konuları bugün konuşmayı tercih etmeyin.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>