Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Sevgilinizle ilişkiniz çıkmaza girmiş durumda. Düşünmek ve kendinizce doğru kararı alabilmek için zamana ihtiyacınız var.

İş ortamınızda beklediğiniz bazı gelişmelerin olmaması sizin için sıkıcı olacaktır. İş yerinizde sabırsız ve gergin bir psikoloji sergileyebilirsiniz.

Maddi konularda beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor. Parasal konularda geçmişte yaptığınız hataları bir türlü düzeltemiyorsunuz.

Bugün bazı konuda ihtiyatsız davranabilirsiniz . Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Bu sevinci ve coşkuyu son kertesine kadar hissedebilmelisiniz. Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ailevi ilişkiler, çalışma hayatınızla ilgili konular, ortaklaşa ilişkiniz olan insanlarla bağlantınız, bireysel girişimlerdeki kararlılığınız ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Özgürce geleceğinizi şekillendirmek isteğiniz yoğun. Ancak bir yandan da tam olarak ne yapacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hangialanı sizin için daha uygun veya hangi alan kazandırıcı olur. Kimlerden destek görebilirsiniz veya kimlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Saat 01:13 itibariyle burcunuzda oluşacak sondördün, kararlılığınızın, güçlenme arzunuzun bir hayli yüksek olduğunu gösterir. Özgürlüğünüzü bir şeyler kısıtlıyor ve sizi baskı altına alıyorsa, buna bir dur deme vakti geldi diye düşünürsünüz. Aileniz veya birileri size engel koymaya çalıştığında onlara tepkiyle yanıt verebilirsiniz. Bu benim hayatım ve izleyeceğim yol ancak beni ilgilendirir diyerek görüşünüzü bildirirsiniz. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projeler üzerinde odaklanmak ve yarınlarımız için hedeflerimizi gözden geçirmek yönünde olumludur. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü, seyahat, görüşme ve parasal konularda dikkatli düşünmemizi sağlıyor. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünüm etkisinde, aşkın bizi ne kadar beslediğini ve büyüttüğünü hissediyoruz. Sözlerimiz ve tavırlarımıza da bu yansıyacaktır. Bu görünüm, aşk hayatımız, çevremizle olan ilişkimizi ılımlı ve derinlikli gözden geçirmemizde yardımcıdır. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortamlarda liderlik etmek isteyebilirsin. Aile bireyleri ile ilişkilerin ön plana çıkarken, kararlar alabilirsin.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizle ile ilgili kafanızı karıştıran soru işaretlerini bir kenara bırakmanız gereken bir gün. Netlik isteyen bir süreçtesiniz, geçmişi iyi analiz edin. Sosyal çevrenizden aldığınız yardımlarla önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.  

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda organizasyonlar yapmanız mümkün. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Bazı olaylar size gerçekleri gösterebilir. Bu duygusal açıdan sizi yorabilir. İşlerinizde otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in bugün Kova'ya geçmesiyle birlikte ev ve ailenizle ilgili konularda çok daha yoğun ve dolu bir gündeminiz olabilir. Evinizle daha çok ilgilenmek, değişiklikler, tadilatlar yapmak isteyebilirsiniz. Anne babanızla ve diğer aile büyükleriyle daha sık birlikte olmak isteyebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir gün. Yaratıcılık ve gösteri sanatlarıyla ilgili işi olanlar olumlu etki altında. Keyifli ortamlar isterken,yoğunluğundan fırsat bulamayabilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar, gizli saklı tutulan olaylarla ve esrarengiz konuların araştırmasına yönelik bir başlangıç yapabilirsiniz.Aşırıya kaçmamak üzere hayatınızın zevk noktalarıyla ilgili özel deneyimler yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bundan sonraki döneminde size yol gösterecek bazı manevi bilgiler edinebilmeniz mümkündür. Evliliğiniz veya aşk ilişkiniz manevi çıkmaza girebilir. Bu altı günlük etki nedeniyle ilişkinizde soğuma emareleri gözlemleyebilirsiniz. Olumsuz durumun geçici olduğunu unutmamalısınız.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hakkınızdaki olumsuz söylentilere aldırış etmeyin. Kendinizi çok zorluyor ve yoruluyorsunuz. Kısa bir tatil iyi gelebilir. Dinlenmek sizin de hakkınız. Bu arada yeni projelerinizi biraz erteleyin.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 22" R
Ay
Balık
20° 40' 41"
Merkür
Koç
18° 55' 07"
Venüs
Boğa
05° 50' 33"
Mars
Koç
02° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 36"
Satürn
Balık
16° 54' 49"
Uranüs
Boğa
22° 34' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 43"
Lilith
Başak
23° 46' 25"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>