Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin başlangıcındaki tatlı gerginlikler sizi yarı mutlu ediyor. Geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler hissediyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz, kararlarınızı geciktirmemelisiniz.

İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, sizi günübirlik stres yaşamaktan koruyacak. Yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz çok doğal.

Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz. Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı olacak.

Daha dingin bir tempo içine girmenizde yarar olacak. Son günlerdeki hareketlilikler sizi yıpratmış görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler. Yine de bir projeniz gerçekleşecek gibi gözüküyor. Bugün güzel başlangıçlara açık. Bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüz, iki kıymetli gezegen geçiş etkinliğinde başlıyor. Her ikisini de şimdi birlikte gözden geçirerek, dönemin neler içerdiğini daha iyi anlayabiliriz.20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İster çalışıyor olun ister evde yaşamını sürdüren kişi olun burada önemli olan kendinizden, ortamınızdan, seçimlerinizden, yaşadıklarınızdan memnun muyum sorusunu kendinize sormanızdır. Eğer mevcut işinizden memnunsanız  bu dönemde hırslı bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Düzenlenmesi gerekenler canınızı sıksa da, üstesinden gelmeniz gerekir.  Ancak koşturma bazen çevrenizde bulunan kişilerle aranızda sorunlara neden olabilir. Gerginlik yükselebilir. Detaylı işlerden pek hoşlanmazsınız. Çabuk sonuç almak istersiniz. İşinizden memnun değilseniz,değiştirmeyi düşünürsünüz. Başka planlarınız varsa bunları yürürlüğe koymayı arzularsınız. Eğer çalışmaya karar vermiş iseniz, serbest saatleri olan işleri tercih edebilirsiniz. Ancak ben derim ki, her ne yapmak istiyorsanız mutlaka iyi düşününüz. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreçte sert, taviz vermez ve  başkaları üzerinde etkin olmaya çalışabilirsiniz. İster istemez hakimiyetçi pozlar takınırsınız. Yerini ve zamanını bilmediğinizde bir takım sorunlar yaşanabilir. Evet bu iki geçiş,  yeni kararlar vermek hem yolunuzu ve hem de ne yapmak istediğinizi belirlemeniz için sizi bir hayli itekleyecek. İlişkilerde sabırsızlık, bazen ani ve fevri çıkışlarda bulunmak mümkün. Benim tavsiyem,konusunda özellikle oturup yeteneklerinizi, becerilerinizi bir düşünün. Eğer yetersizseniz, o zaman sabırlı bir şekilde eksiklerinizi gözden geçiriniz. Bir an önce amacıma varayım diye olur olmaz kararlar vermeyiniz. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Bugün, hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız. Zorlayıcı koşullar nedeniyle, alışkanlıklarınızdan taviz vermek durumunda kalabilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda otorite konumuna gelebilir, gücü elinize geçirebilir veya fikirlerine danışılacak kişi pozisyonunu alabilirsiniz. Her ne olursa olsun, alçakgönüllülüğünüzü elden bırakmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli başlayan gününüz işinizle ilgili gecikmelerden dolayı gerilime dönüşebilir. Dişlerinizle ilgili ağrılar varsa önemsemezlik yapmayın.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için hareketli ve enerjisi yüksek bir gün olmasına rağmen, yaptığınız girişimlerde hemen bir sonuç beklemek yerine, zamana yaymayı ve olaylar karşısında teslimiyet göstermeyi tercih edin. Özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili yeni adımlar atmayın ve önemli konuları bugün konuşmayı tercih etmeyin.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir üstünüz veya otorite konumundaki bir kişi, sorumluluklarınızı herşeyin önüne koymanızı sağlayabilir. Bu durum nedeniyle yorulmanız mümkünse de, ihmal ettiğiniz veya erteleyip durduğunuz işleri halledip sırtınızdaki yüklerden kurtulacaksınız.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 29" R
Ay
Koç
09° 33' 57"
Merkür
Koç
19° 48' 25"
Venüs
Boğa
07° 25' 60"
Mars
Koç
03° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 47"
Satürn
Balık
17° 01' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 50"
Neptün
Balık
29° 03' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 59"
Lilith
Başak
23° 55' 01"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>