Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklar bakımından hareketli bir gün. Duygularınızı yapıcı biçimde ifade ettikçe gün rahat geçecektir. Değişiklikler yapmak, çevrenizi geliştirmek istemenize karşın acele ile verebileceğiniz kararlar ve önemli konuları göz ardı etmeniz, sonradan başınızı ağrıtabilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Pazar günümüz  saat 07:33-18:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Bir proje üzerinde çalışıyorsak eksikleriniz var mı diye bir bakınız.  Karşı cinsle ilgili konularda biraz daha temkinli olunuz.Bu zaman dilimi içinde, ya tümüyle olayları kendi kontrolünüz altında tutmak istersiniz veya  akışa bırakırsınız. Aslında yapılması gereken de, ikinci tercihtir. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı  konular üzerinde şöyle bir düşünmemizde yarar var. Saat 16:03 Venüs-Satürn görünümü, ciddi anlamda her türlü kararın ve hedefimizin ele alınmasında, yapacaklarımızı kafamızın içinde oturtmamızda yardımcı oluyor. Hem titiz bir şekilde durumumuzu ele alacağız hem de kişisel anlamda gücümüzü kanıtlamak için neler yapabileceğimizi tespitte bulunacağız. Saat 18:53 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişinde titiz düşünebiliriz. Duygularımız pek sıcak değildir. Durumları ele alırken, fazla analiz edebiliriz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı yapınızı daha belirgin bir hale getirmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, olayların üstesinden gelebilecek yeterli enerjiye sahipsiniz. Kendinizi ispat edecek gerekli çabayı göstermeniz, sizi olumsuz kılabilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendi gücünüzü ortaya koyacak çalışmaları tercih etmeyi yeğleyeceksiniz.

21 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün itibariyle hassasiyetler artıyor. Yarın, ilişkiler açısından daha güzel bir gün. Dolayısıyla bugün(cumartesi) için tartışmalı ortamlara ya da hassas konulara girmemekte fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı girişimlerinizin, sağlığınızla ilgili konuların, ilişkilerinizin veya sizin ön plana aldığınız başlıklar her ne ise onların olumsuz taraflarına odaklanarak zaman kaybedebilirsiniz. Aslında her konunun olumlu tarafını görmek veya size her anlamda iyi hissettiren konulara odaklanmak enerjinizi yükseltmekle kalmayıp sizi motivede edebilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

21 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok halsiz ve yorgun hissediyorsunuz. İşinizin üzerine düştüğünüz gibi aileniz ve partnerinizle de ilgilenseniz hiç bir sorununuz kalmayacak. Parasal açıdan çok rahat bir dönem içerisindesiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

21 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

21 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 34" R
Ay
Oğlak
21° 46' 49"
Merkür
Koç
16° 47' 58"
Venüs
Boğa
00° 41' 01"
Mars
Balık
29° 31' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 50"
Satürn
Balık
16° 33' 10"
Uranüs
Boğa
22° 19' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 40"
Lilith
Başak
23° 18' 33"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>