Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde bir karamsarlık, bir küskünlük gözleniyor. Bu akşam tanıştırılacağınız birisi bu halinize son verebilir. Ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Kolaybeğenmiyorsunuz. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız

Hesabınızı pek bilemediğinizden hep içerdesiniz. Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Dostlarınız sizi çok seviyor ve önemsiyorlar. Siz de onlara karşı aynı duygular içindesiniz. Fakat içlerinden özellikle birine bunu daha çok belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu zaafı arada bir gösteriyorsunuz. Sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla şaşırtıyorsunuz. Akraba ilişkilerinizde pek vefalı bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 04:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü olumlu bir etkidir. Merkür-Başak burcunda bir işin, bir projenin, bir planlamanın tekrar gözden geçirilmesini sağlar. Saat 06:32-08:53 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Problemleri kulak arkası yapmayı tercih edebilirsiniz. Çünkü mücadele etmeniz halinde bir çıkış yolu bulamayacağını hissedersiniz. Zaten boşluktaki Ay etkisi  altında bir şeyleri yoluna koymak,  hele bu duygusal bir mesele ise  oldukça zordur. Parasal konularda ise dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir.  Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını  sanmıyorum. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü, bir ilişkide kafaca anlaşmanın, farklı bir şeyler paylaşmanın, birlikte olmanın işaretçisidir. Birbirinizin istek ve beklentilerini anlamaya çalışırsınız. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,  

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelişebilecek istenmeyen olaylara karşı her zaman hazırlıklı olmaya çalışıyorsunuz. Sanki, sürekli bir oto savunma içindesiniz ve anında karşı hamlelere başlayabiliyorsunuz. Partneriniz de az da olsa bu durumdan şikayetçi olabilir. Dikkat edin. En yakın dostunuzla yapacağınız uzun süreli sohbetleriniz sizi rahatlatacak, stresinizi alacaktır. dinlemeli kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Ertelemenin faydasını bugün, göreceksiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardım edecek değişiklikler yapabileceğiniz ve bu alanda yeni yollar arayabileceğiniz günlerdesiniz. İşleriniz veya planlarınızla ilgili paylaşmanız bazı ilişki veyabirliklerinizin içeriğini değiştirebilir. Denemediğiniz şeyler denemekten korkmayın. Duygusal davranmak stres yarattığı kadar, maddi anlamda da kısıtlamalara veya zararlara neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenerek onlardan kurtulabilirsiniz. Ticari konularda ön göremediğiniz koşullar gündeme gelebilir. İlişkilerinizi iyi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Fırsatları kaçırdığınızı düşünebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... İşinizde başarınız malum. Ancak aşk hayatınızda tam bir amatörsünüz. İlginizi bunu karşınızdakine gösterin.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa elde edilen gelirleriniz ve harcamalarınız ön plana çıkabilir. Sizi zorlayan olayların aslında işinize yaradığını göreceksiniz. Sosyal ortamlarda önemli konuşmalar gerçekleşebilir

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ortağınız veya partnerinizle düşük enerjili zamanlar geçireceksiniz.Ancak öğlene doğru kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz. Hukuki bir açmaz nedeniyle üzerinizde baskı oluşturulması mümkündür. Bilinçaltında sahip olduğunuz değer ve sezgilerin sosyal hayatınızdaki gereksinimleri karşılayabilecek uyumlanmaya sahip olduğunuzdan dolayı kendinizi güçlü hissedebileceksiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>