Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan daha çok sabit yaklaşımlar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı açık davranacaksınız ve iletişimleriniz son derece uyumlu olacaktır. Daha çok duygusal güvence ihtiyacı içinde olacaksınız ve yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacaksınız. Çevrenize daha ılımlı yaklaşımlar göstereceksiniz ve bazı sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda kendinizi mutlu hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İş yaşamında bazı başarılar kazanabilir ve maddi olarak kazançlar elde edebilirsiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve işlerinizi belli bir düzen doğrultusunda sürdürebileceksiniz. Daha çok uzun vadeli çalışmlara yöneleceksiniz. Gelişmeler karşısında oldukça soğukkanlı yaklaşmayı başaracaksınız. Size yakın biriye görüş alışverişinde bulunabilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Size maddi kazançlar getirici yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün sabırlı tutumlarınızı ve planlamadaki başarınız sizin için önemli olacaktır. Maddi konulardaki fırsatları iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde son zamanlarda ortaya koyduğunuz sert tutumun, bazı ilişki problemlerinde çözüm getireceğini düşünüyorsunuz, ama bu bir yanılsama. Koşulların elverişsizliği nedeniyle ertelemiş olduğunuz bir konu, bugün gündeminizi oluşturabilir. Ama bu konudaki yeterliliğinizle ilgili kaygıları olan birileri var. Onları ikna etme durumunda kalacaksınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında Mars İkizler burcunda ilerleyecek. Miras, hukuk, yatırımlar, ilerisine yönelik düşündüğümüz her şeyin çok dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Çünkü bu süreci yöneten Merkürün geri hareketi, gölgeli günleriyle birlikte 10 Mayıs tarihine kadar etkili. Çıkarlarınızı korumanız ve kollamanız gerekiyor. Uyanık bir akıl, sağlam ve uzun vadeli düşünmek, her konuda olduğu gibi maddi meselelerde de bütün ipuçları, olasılıklar hesap edilmelidir. İş yaptığınız, paylaşımda bulunacağınız, birlikte çalışacağınız kişilere, miras, hisseli paralara, eş veortaklarınıza, güven olgusunu ilerisi adına düşünecek şekilde dikkat ediniz ve ölçüp tartınız. Başkalarından elde edeceğiniz paralarla gecikme ve belirsizlikler meydana gelebilir. Bütün bunları göz önüne alarak bu dönemde dikkatli olmanız, artı ve eksi yönleriyle meseleleri ele almanız yararlıdır. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü, aşk hayatımız, beklentilerimiz, çocuklarımız, yaşamı ele alış biçimimiz, mali konular üzerinde gerçekçi olunması gereken günlerdeyiz. Bazen sınırlarımızı zorlayan alışverişler veya iyi niyetimizi kullanan bazı kişiler tarafından zorlandığımız halde, kıyamayız ve susarız. Ancak bu suskunluğun da bir sınırı var. Bir bakalım etrafımızdaki insanlara, bir inceleyelim bütçemiz şartlarını. Gücümüzü aşan işlerden, ilişkilerden kaçınalım. Bu görünüm, bir ilişkide duygudaşlığın önemini vurguluyor. Birbirimizi anlamanın, zorlukları birlikte aşabilmek için, tarafların ortaklaşa hareket etmeleri gerektiğini vurguluyor. Tek taraflı fedakarlığın sizi zamanla yorabileceğini işaret ediyor. Sorunlar varsa, sürekli affetmek veya yeni başlamış bir ilişki ise, uzun vadeli mi, değil mi diye bakmak mutlaka şart. Bunlara dikkat edersek, bu görünümü başarılı şekilde kullanmış oluruz. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Endişeli ruh halini öğlen aldığın bir haberle atacaksın. Akşam saatlerini sakin geçirmen senin için iyi olabilir.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik ve finansal anlamda partnerinizden ya da ortağınızdan gelen çözüm sizi mutlu edebilecek. Para durumunuzu iyileştirmeye ve tekrar açılmamaya özen gösterin.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınıza daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her geçen gün beklentilerinizi arttırıyor ve olumsuzluklarla karşılaştığınızda boşu boşuna kendinizi üzüyorsunuz. Başarabileceğiniz size uygun işlere yönelmelisiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Duygularınız son derece olumlu. Dikkatinizi yönelttiğiniz konularla ilgili faaliyete geçebilir, konuyla ilgili dostlarınızı ve arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Fikirlerinizi rahat bir biçimde kabul ettirebileceğiniz bir dönemdesiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem aşk hem deilişkilerinizin bozulma ihtimali olabilir. Aşırı iyimserlikle hareket etmeyin, riskli işlerden kaçının. Enerjinizi daha çok maddi alanlara yönelteceksiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün boyunca teknolojik muhabbetlere açık olacaksınız. Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz. Ailenizden bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Gece saatlerinde akışta kalmanız gereken düşük enerjiler deneyimleyebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars 5 Haziran tarihine kadar kriz alanınızda ilerleyecektir. Bu alanda motivasyon, hareket enerjisiyle hareket etmek için potansiyeliniz yükselecektir.

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sorumluluklarınıza karşı hoşnutsuzlukla dolu olabilirsiniz. Bunlar, sırtınızda yükmüş gibi gelebilir. Kendinize, sorumluluklarınızdan kaçmamanız gerektiğini ve sadece kendinize değil, insanlara karşı da yükümlü olduğunuzu hatırlatın.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 08"
Ay
Kova
25° 26' 56"
Merkür
Koç
17° 52' 57"
Venüs
Boğa
03° 40' 41"
Mars
Koç
01° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 54"
Satürn
Balık
16° 45' 53"
Uranüs
Boğa
22° 28' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 51"
Lilith
Başak
23° 34' 44"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>