Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize rağmen küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla aranızda sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir ve gerginlikler yaşamanıza yol açabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Alacağınız kararlarda soğukkanlı olamaya çalışmalısınız. Bazı beklentilerinizde gecikmeler olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak yoğunluk yaşayacağınız ve bu yoğunluğun size strese sokacağı bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler ortaya çıkabilir ve bunlara karşı sert tepkiler göstereceksiniz. İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bugün yeni bir konuda girişimde bulunmayın.

Maddi konularda daha çok hesaplı davranmanıza rağmen beklemediğiniz bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak ve masraflara girmenize yol açacaktır.

Beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiksiniz ancak enerjinizi doğru kullanamıyorsunuz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Ani oluşacak bir konu heyecanlanmanıza sebep olabilir. Çevrenizde geçecek bir konuşma sizi üzebilir ve incinebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz,sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz bir gündesiniz.

22 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüz saat 23:49 Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Bu bizi hassaslaştırır,  sıkıntılarımızı kendi içimizde çözümlemeye çalışırız. Hatta içimize atarız. Ailevi-duygusal-iş ve güvenliğinizi ilgilendiren konularda duyarlıyız.  İlişkilerde sizin için en önemli unsur kendinizi güvende hissetmektir. Vicdanen düşünüp sustuğunuz, katlandığınız  ancak hiçbir hayra geçmediğini anladığınız durumlar aklınıza takılır. İç dünyanızda kendinizle, hayatla hesaplaşırsınız. Bazen de bu hesaplaşma sizi bir hayli tedirgin edebilir. Siz bugün sevgiye, her geçen günden daha fazla ihtiyaç duyarsınız. Ay boşluk zamanlarında kişi çok aktif olmayabilir. İşler kendiliğinden yerli yerine otursun ister, zorlamalara gelemez. Eğer yeni bir işe başlayacaksanız ve tecrübeniz yoksa, endişelenebilirsiniz. Ben genel olarak boşluk günlerinde yenilik anlamındaki her şeyin gözden geçirilmesi ve mümkünse ertelenmesi gerektiğini söylerim. Fakat tabii ki bazen, mecbursunuzdur. Adım atmanız gerekiyordur. O zaman tedbiri elden bırakmayın. Rüyalarınız ve sezgileriniz bugün bir hayli güçlenir. İç sesinize kulak vermeyi ihmal etmeyin. Saat 23:49 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, dış dünyanın üzerimizdeki etkisi bir hayli fazladır. Biz de buna karşılık olarak, kendimizi göstermek, ifade etmek yoluyla tepkimizi koyarız. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizi abartmaktan yanasınız. Burcunuzun mantık burcu olduğunuzu biliyorsunuz. Rekabetçi yapınız aşkta da kendini gösteriyor. Sevgilerinizi farklı yaşadığınız için, yanlış anlaşılıyorsunuz. Tutkulu yapınız; sizi farklı ilişkilere sürüklerken, düşünmeniz gereken çok şey var.

22 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler. Karşı karşıya olduğunuz durumların hassasiyetini kavrayarak yaklaşmanız istediğiniz sonuçların oluşmasını sağlayabilir. Sağlığınıza ve sahip olduğunuz şeylere dikkat edin! Tüm burçlar için gün geneli: Gelecek hafta içerisinde zaman zaman bazı alanlarda bulunduğumuz konumu, elimize geçen bilgiyi veya gittiğimiz ya da yönlendirildiğimiz yolu sorgulayabilir, inişte mi çıkışta mı olduğumuzu anlayamayabiliriz. Bu tür durumlarda, bu olayların birer test olabileceğini hatırlamalı, tepki vermek yerine gülüp geçmeli ve olaylar netleşene kadar beklemeliyiz. Ancak, hiçbir konuyu hafife almamamız gerekiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni kültürlere, insanlara ve mekanlara olan merakınızın peşinden gideceksiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, ilginç sohbetler yapabilirsiniz. Bu sohbetlerin uzun vadede çok faydasını göreceksiniz. Öte yandan medya ve reklamcılıkla ilgili çalışmalarınızdan yana olumlu gelişmeler gözüküyor. Bazı çalışmalarınız ses getirebilir.

22 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZLA aklınız arasında kalabileceğiniz bir gün. Siz siz olun bugün için duygularınız yerine aklınızın yolunu seçin.

22 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

22 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>