Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sakin bir gün geçireceksiniz ve yeniliklerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla daha önceden yaptığınız bazı planları uygulamaya koyabilirsiniz. Duygularınızı samimi olarak ifade etmekte zorlanacaksınız ve daha çok iç dünyanıza döneceksiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Bazı yeni düşünceleriniz varsa bir süre daha ertelemelisiniz.

İş yaşamınızda günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve bu konuların üzerine yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle çeşitli sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız bu gerilimler konuların üzerine konsantre olmanınızı da zorlaştıracaktır. Bugün sizinle ilgili olmayan konulara yardım maksadıyla bile olsa karışmamaya çalışmalısınız. Küçük görünen konular ilerleyen saatlerde önemli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir.

Maddi konularda daha çok hesaplı olmayı tercih edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlarla karşılaşabileceksiniz ancak bu sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

Alacağınız haberler ihtiyatlı yaklaşın sizi yanıltmaya yönelik bazı bilgiler alabilirsiniz. Olaylara ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamınızda planladığınız bir şekilde devam edebileceksiniz ve gelişmeler beklentilerinizle doğru orantılı olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi strese sokacak faaliyetlerden kaçınmalısınız. Detaylar sizin için önem kazanıyor ve çevrenizdeki insanlara eleştirel tutumlar gösterebilirsiniz. Kişisel gayretlerinizde genel olarak bir artış olacaktır ancak girişimde bulunmak için doğru bir günde olmayacaksınız.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 23 Ağustos saat 07:46-23 Eylül saat 05:29 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri,hayatınız başta olmak üzere, ilişki, maddi konuların ileriye dönük bir şekilde gözden geçirdiği, kararlar alındığı bir süreçtir. Gayet kıymetlidir. İnce eleyip sık dokunur. Kimlerle ne gibi ilişkimiz var bunları bilinçli bir şekilde ele almalıyız. Amacımızı belirlemeli, bu amaca göre hayatımızı düzenlemeliyiz. Hedefimiz ile gittiğimiz yol aynı olmalı. Verimli olana yönelmeli, kısır bir döngü içinde dolanıp durmamalıyız. İşimizde mutlu muyuz? Hayatımızdan memnun muyuz? Nasıl dostlara sahibiz? Bunlara bir bakalım. İşlerimizi organize edelim. Becerilerimizi geliştirelim ve kazanalım. Güçlü ve bizi destekleyecek kişilere yönelim. Ivır zıvır işlerle vakit kaybetmeyelim. Yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuya önem verelim. Birilerine endeksli yaşamak yerine, kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. O nedenle yeteneklerinizi mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Şimdi dönemin etkin görünümlerinin siz Akrepler  açısından  nelere işaret olduğuna bir bakalım. Güneş-Başak geçişinin etkin görünümleri: 25, 29 Ağustos ve  3, 8, 11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.  25 Ağustos tarihinde, sosyal çevremiz, arkadaşlıklarımız gözden geçirilecek ve hedeflerimiz belirlenecek. Yazın sona ermesiyleve eğitim hayatı aktif hale gelecek. Bizim de bu döneme hazırlanmamız lazım.  Neler yapmak istediğimizi ve nelerden artık bıktığımızı belirleyeceğiz. Kişisel veya toplumsal anlamda gücümüzü kanıtlamak zamanı. İşte bu bizim kararlılığımıza bağlı. 29 Ağustos Güneş-Neptün karşıtlık etkisi hedeflerinizi, hayattan ne beklediğinizi,  sosyal yaşamınızı mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almanız gerektiğini işaret eder.  Gittiğiniz yol, uyguladığınız yöntemler, birlikte yol aldığınız kişiler, plan ve projeleriniz ne durumda? Bu şekilde ilerleyerek nereye varabilirsiniz? Bunları düşününüz. Somut, belirli bir yön tayininde bulunmak için acele etmeden, bütün olasılıkları mercek altına alınız. Aşk hayatınızla ilgili konularda gerçekçi olunuz. Gönlünüzce bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün parasal nedenlere bağlı bir içsel sıkıntı içindesiniz. Adeta özgürlük sınırlarınızın daraldığını hissediyorsunuz. Gözlemciliğiniz güçlü olmasına karşın, sürekli içinizden yorum yapmanız sizin aleyhinize gelişebilir. Net olmamakla yargılanabilirsiniz Titiz günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Enerjinizi boşa harcamayın.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşler ilerleyecek sorun yok, ancak faydasız görünenveya ilişkilerin sonlandırılması gerekebilir. Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir. Olan biten her şeyi zaman içinde atılmış bir adım olarak görmeye çalışmak daha faydalı olacaktır. İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz. Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir. Sezgilerinize güvenmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin arzu ettiğimiz şekilde davranması, olayların istendiği gibi gitmesi veya keşkelerin olmaması durumunda neler olabileceğini veya neler yapabileceğimizi hayal etmekte zorlanabileceğimiz günler. Dolayısıyla, en azından kendimize düşen kısımları yönetebileceğimizi bilerek, disiplinli olmalı ve kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Moralinizi bozuk hissedebilirsiniz. Bu durumdan kurtulmak için kendinizi kapatmak yerine, arkadaşlarınızı arayarak beraber vakit geçirmeniz iyi gelecektir.

23 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

23 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 19' 15" R
Ay
Yay
26° 23' 16"
Merkür
Koç
16° 15' 21"
Venüs
Koç
28° 19' 49"
Mars
Balık
28° 03' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 09"
Satürn
Balık
16° 22' 55"
Uranüs
Boğa
22° 13' 26"
Neptün
Balık
28° 50' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 10"
Lilith
Başak
23° 05' 51"
True Node
Koç
15° 26' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>