Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Bir fırsatı değerlendirme konusunda yarı gönüllü, yarı gönülsüzsünüz. Hayattaki tercihleriniz, bir parça da olsa maceracı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınlarınızdan biri sizi biraz uçarı buluyor ve bunu sorun ediyor. Ona, sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir. Bugün sizin sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizi de geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, maddi açıdan sizi şu anda zorlayan şartların işaretçisidir. Plan ve projelerinizi henüz yürürlüğe koyabilmenizin önünde zaman olgusu bir hayli önem taşıyor. Yatırım, borçlanma,ortaklığı, kredi ve özel hayatınızla ilgili konularda keskin kararlar vermeyiniz. Çünkü şimdi vereceğiniz kararlar bir çok detayı gözden kaçırmanıza neden olur ki, sonra pişmanlık yaratır. Göze hoş görünür ancak ileride zorlar. Onun içindir ki, şimdi aklımız başımızda her durumu artı ve eksileriyle gözden geçirme vaktidir. Saat 20:28 Ay-Satürn görünüm etkisi altında, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yay burcunda gerçekleşen dolunay etkisi ile kendinizi bir şeylerden kurtarmak, başkalarına yardım etmek, sizden yardım istenenleri geri çevirmemeye çalışacaksınız. Dünyevi olaylardan uzaklaşarak maneviyatla kendi psikolojiniz ile ve başkalarının bilinçaltı ile yakından ilgilenmeye başlarsınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan durumların doğru yönetilmesi gerekli. Sezgileriniz, motivasyonunuz ve karşıt görüşlerle başa çıkabilme yeteneğiniz sizi manipüle etmeye veya duygu sömürüsü yapmaya çalışan kişilerle baş etmenizi kolaylaştırabilir. Duygusal alışverişler ve aşk hayatında verilecek sözler size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Modunuz yüksek ve dinamiksiniz. Yarım kalan işleri hızlandırabilir ya da tamamlayabilirsiniz. Bu esnada size destek verecek kişiler de olacaktır. Diğerlerinin önerileri ve kendi fikirleriniz her türlü mücadeleden sizi uzaklaştıracaktır. Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler vermenin hayatınıza güzel getirileri olabilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli grupsal aktivitelerde parasal konularda abartmadığınız müddetçe bazıprojeleri size yeşil ışık yakabilir. Aile yaşantınız için yapacaklarınızı hayatınızın merkezine koyabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizden soyutlanmak ve özgür yaşamak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla onları da incitmeden özgürleşmenin yollarını aramalısınız.Teknolojik ev gereçleri alma arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün mümkünse sonradan pişman olmanızın muhtemel olacağı bir karara varmadan önce iyi düşünmeli ve koşulları ölçmelisiniz. Toplumsal olarak sizi öne çıkartabilecek fırsatlara sahipsiniz. Arkadaş ortamlarınıza liderlik edebilirsiniz. Özellikle krizli durumda olan yakınlarınıza fikirlerinizle tavsiye ve destek verebilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>