Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Duygusal konularda ani kararlar almaktan kaçınmalı ve tepkilerinizde esnek olmalısınız.

İş yaşamınızda genel olarak son derece enerjik olacağınız ve sürekli aktivite içinde bulunacağınız bir gündesiniz. Kendinizi sabırsız hissedeceksiniz ve içinizden bir an önce harekete geçmek gelecektir.

Harcamalarınız neticesinde bazı sorunlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir bugün. Bu konuda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Zihinsel aktiviteniz oldukça yüksek ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bir an önce harekete geçmek arzusu duyacaksınız ve sabırsızlık içine girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Alıngan ve huzursuz olabilirsiniz. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu durumda çevrenizdeki insanlara karşı sert tepkiler vermek yerine böyle aksamaların olacağını belirterek yumuşak bir hava yaratabilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu, finansal anlamda durumumuza,hayatımıza, eğitimden tüm yaşantımıza kadar durumumuzu, hedefimizi, yolumuzu sorguladığımız bir gündeyiz. Bizi bir yandan itekleyen diğer yandan durduran şartlar nedeniyle yorgunuz. Hangi konuda olursa olsun, öyle kolayca karar verebilecek durumda değiliz. Ancak bir çok meseleyi gerçekçi şekilde görebilmek, tespitlerde bulunmak mümkün. Saat 15:06 Ay-Venüs görünümünde, geleceğe dönük düşündüğümüz için, hem özel ilişkimizde hem de tercihlerimizde maddi ve manevi yönden tatmin olmak istiyoruz. Birlikte olduğumuz veya olacağımız kişinin bizimle aynı doğrultuda düşünmesi ve hareket etmesinden yanayız. Ayrılık, gayrılık olsun istemeyeceğiz. Saat 16:21 Ay- Chiron olumlu yansıması, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Zaten Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimizde güven, sadakat, huzur olguları bizim için kıymetli olduğunun işaretçisidir. Hem bugünümüz  hem de ilerisi adına düşündüğümüzde bunu bize yaşatabilecek bir partnerin ve beraberliğin özlemi içinde, seçimlerimizi gözden geçireceğiz. Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında net olarak bir şeyleri görebilmek, anlamak pek kolay değildir. Genellikle sağlamlık, kalıcılık gerektiren doğru kararlar almak güç olabilir. Onun içindir ki, sert çıkışlarda bulunmamalı, kendinize yüklenmemelisiniz. Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal olayları gündeme getirecek. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız karmaşanın içsel çatışmalara neden olması, sizi aşan şeyler. Birlikteliğinizde kişisel hırsınızın ön plana çıkmasından, partneriniz rahatsız olabilir. Güçlü bir enerjiniz var ve olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu ilgilendiren işleri, planları veya evrakları düzenlemeniz gerekiyor. Vergi, sigorta, kredi ya da diğer resmi finansal başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir. Gelirlerinizi dengelemeli ve uzun vadeli hedefler koymalısınız. Adım adım kazanabilirsiniz, ama yavaş yavaş unutmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Yaşayacağınız olaylarla ilgili dengede kalabilirsiniz. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşlerinizde iletişim büyük önem kazanabilir. Yazışmalarınıza dikkat edin.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugün aktif ve güçlü görmeniz, zor işlerin üstesinden geleceğinize işaret ediyor. Bu konuda partnerinizin yardımını göreceksiniz. Onun iyilik yapma isteği bir hayli güçleniyor. Sizi daha iyi anlamaya başladı.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yetişkin çocukları olan akreplerin evlerinde tatlı telaşlar yaşanabilir. Çocuğunuz evlilik adımları atabilir. Biraz hüzünlü de olsa evladınızın yanında olacak ve desteğinizi esirgemeyeceksiniz. Düğünler, doğumlar gibi güzel haberler alacağınız ve sürekli olarak koşturup hiç şikayet etmeyeceğiniz bir süreç olacak.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili birtakım girişimlerinizde engeller, para akışının durması ya da başınıza ters bir olayın gelmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve kontrollü davranmalısınız.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz.Acıma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği desteği de göz ardı etmemelisiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda çatışma, engelleme, meydan okuma gibi durumlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Burç burç yorumları çatışma günlük burç yorumları

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>