Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çaresizlikleri sorun gibi görmeye başlamamalısınız. Sevgilinizin işi gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel sorunu olmaya aday gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız. Daha hareketli alanlara kaydırmak istediğiniz birikiminiz, güvensizlikler yaşamanıza neden oluyor.

Bazı durumlarda ise merakınızı bastırmanız gerekiyor. Çoğu zaman bunun yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda bir muhakeme karmaşası yaşayacaksınız. Önümüzdeki günlerde heyecanlanıp hareketleneceğiniz bir haberiniz olabilir. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı yok etmeye çalışıyor.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz, saat 05:59  Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği altında başlayacak. Bu çevrenize karşı güzellik, şefkat, hoşgörü hisleriyle yanaşmanızda ışıklandırıcıdır. İlişkinizi düzene koymanızda yardımcı olur. Sizi üzen, rahatsız eden meseleleri çözüme kavuşturmanızda destek olur. Saat 14:09 Venüs-Neptün olumlu görünümü aşk hayatımızla alakalı konular üzerinde hassas düşünmemiz anlamına geliyor.  Ayrıca ailemizle, sevdiklerimizle kucaklaşmamızda yardımcı olur. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşum desteğiyle, yaşamınızla alakalı konularda ve  aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde olumlu yönde düşünebilirsiniz. Gelişmeler umut verici olabilir. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumu kişinin hemhem toplumsal alandaki büyüme ve gelişme anlamındaki özgüven duygusunun işaretçisi. Sorumluluk almayı kabul eden, başarıyı hedefleyen, kendine değer veren kişiler için, açılan bir yolun işaretçisi. Hayatın anlamını yeniden keşfetmek adına inanç verici bir kuvvet olarak görüyorum. Tabii ki yaşamda zorluklar var, mücadele var, engeller var. Ancak insan maddi ve manevi anlamda güçlenmek için bunları kabul etmek durumunda. Çünkü kolay olan her şey çabuk unutulur, zor olanı elde eden kişi bunun kıymetini de iyi bilir. Bu kavuşum, canla başla mücadeleni sürdür, işine sahip çık, toplumsal alanda yükselmeyi hedefle diyerek cesaretlendiriyor. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve sosyal hayatınız sayesinde tüm yaşantınızı elinizde tutmayı başaracaksınız. Sanki tüm dünya etrafınızda dönecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Bu hafta kariyeriniz oldukça yüksek seyrediyor.. Maddi durumunuz mükemmel olmasına rağmen, .Paranızı harcarken dikkatli olun ve küçük detaylardan uzaklaşmayın.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız. Gelecekte sizinlebirliği yapmak isteyen kişiler olabilir. Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Araştırmaya dayalı çalışmalarınız için verimli bir gündesiniz. Uzun zamandır üstünde çalıştığınız işlerinizde sonuçlandırabilirsiniz. Eğitim alanında olumlu haberler alabilirsiniz. Yurtdışıyla olan çalışmalarınızda yeni girişimler içinse henüz erken olabilir. Daha anlayışlısınız. Gün içinde tatil planlarınızla ilgili gelişmeler gözüküyor.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİSLERİNİZE yada tecrübelerinize güvenen bir yakınınız sizden yardım isteyebilir. Onu kışkırtacak telkinlerde bulunmamaya çalışın...

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 52" R
Ay
Koç
09° 09' 28"
Merkür
Koç
19° 47' 12"
Venüs
Boğa
07° 23' 57"
Mars
Koç
03° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 01' 06"
Uranüs
Boğa
22° 38' 44"
Neptün
Balık
29° 03' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 54"
Lilith
Başak
23° 54' 50"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>