Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Basınç hızla düşüyor. Tornado hızla yaklaşıyor. Hazırlıklı olun. Belki de hayatınızın aşkını yaşayacaksınız. Müthiş bir tempoda, duyguların ayrı arı uçlara savrulup, savrulup döndüğü, bir çok insanın göze alamayacağı kadar sert, yüreğinizin içine masaj yapabilecek kadar yumuşak. Ama bir Tornado işte, büyük ihtimalle geldiği gibi gidici. Böyle bir afete hazır değilseniz bu akşamki arkadaş toplantısına gitmeyin.

Azimlisiniz. Hayatı bir müsabaka ringi gibi görüyorsunuz. Azimkar yanınız bu hayat tanımlamasına biçilmiş bir kaftan gibi oturuyor. Biriyle sıkı çelişkileriniz var. Ama o sizin değil, siz onun ayağı altında dolanıyorsunuz. Onun kulaçladığı sular sizin için biraz derin gibi görünüyor. Hırs yapmayıp geri durmanız akıllıca olacak.

Herkesin endişeleri ve herkesin bu dönem yenilediği, kısmen de ertelediği beklentileri içindesiniz. Yine de kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni bir hamle peşindesiniz. Ona ne kadar ve nasıl ayıracağınızı iyice düşünmeniz gerekir.

Çok sevdiğiniz biri ile onunyaşamı gereği olarak uzun bir zaman ayrı kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış tanımaya kararlı birileri var. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışırken bunun gereksiz olduğunu düşünüp kızgın davranıyorsunuz. Bu da onlarda yanılmamışız gibi bir saplantı yaratıyor. Ama problem karşı tarafta. Bir çaba göstermeye hiç de zorunlu değilsiniz. Bir sağlık sorununuzda aldırmaz görüntü vermenize gerek yok. Sizin ne kadar sağlamcı olduğunuzu bilenleri arkanızdan güldürmeyin.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz, saat 04:39  Ay-Pluto zorlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji, düzenli bir hayat, düzgün bir ilişki arzunuzu yükseltiyor. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, iç dünyamıza çekilerek ilişkimizde aksayan noktaları veya mutlu edici olanları gözden geçirmemizi sağlıyor. Bir yanıyla hevesliyiz diğer taraftan belirsizlik içeren konularda düşünceliyiz. Saat 12:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, huzura kavuşmak istiyoruz. Ayağımıza takılan, bizi yormakta olan, zorlayan ve gerginleştiren ne varsa tespit etmeli ve kurtulmalıyız. Bir şeyler bize meydan okuyor ve biz de çözeceğimiz yerde onlarla olan bağımızı sürdürüyorsak, nasıl rahatlayabiliriz ki. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, toplumsal konumunveya özel anlamda yenilenişi, verilen mücadelenin, yapılan işlerin, girişimlerin başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayıcıdır. Akrepler son yıllarda bir hayli zorlanıyorlar. Ancak edindiğiniz tecrübelerin sizlere o denli faydası var ki, bunları ileride çok daha iyi anlayacaksınız. Bu görünüm mesleki anlamda yeni bir yol, yeni bir ortama girmek anlamına geliyor. Bu eğitim alanında da görülür. Staj, kurs veya bir eğitmen aracılığıyla kendinizi geliştirebilirsiniz. Sonra da bu meslekte yükselirsiniz. Ancak size tavsiyem, yeteneklerinizi değerlendirmenizdir.  Bazen yol uzundur, yolcu yorulur. Ancak hiç kimse, düşmeden kalkmadan yürümeyi öğrenemez. O zaman yılmayacağız. Kaldı ki bu görünüm, zaten değişimlerinalanında görüleceğini, sıkı çalışarak başarıya ulaşabileceğini, yeniliklerden korkmamak gerektiğini işaret ediyor. Size destek veriyor. Farklılığınızı ortaya koymanızı sağlıyor. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz içinde olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz. Soğuyan havalar sizi olumsuz etkiliyor. Sağlam bir bünyeniz olmasına rağmen, bir anda keyfiniz kaçıyor ve halsiz kalıyorsunuz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı diğerlerininkilerin önüne alacağınız, biraz da kendinizi düşünmeye başlayacağınız, ruhsal yenilenme içeren bir haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kabuller ve kişisel gelişim konuları öncelik kazanıyor. Gün içinde sizi yıpratan olayları geride bırakmak ve yük haline gelen sorumluluklarınızı hafifletme yönünde girişimleriniz olacak. Bu konular hakkında bir uzmanla görüşme yapabilirsiniz. Geçmişi düşünüp durmak yerine daha somut adımlar atma zamanı gelmiş gözüküyor.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RUH sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmaları ertelemelisiniz. Maneviyatınız ön planda olacak.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 57"
Ay
Kova
25° 38' 45"
Merkür
Koç
17° 53' 23"
Venüs
Boğa
03° 41' 43"
Mars
Koç
01° 24' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 06"
Satürn
Balık
16° 45' 57"
Uranüs
Boğa
22° 28' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 54"
Lilith
Başak
23° 34' 50"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>