Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkiniz üzerinde durmanız gereken bir gün olacaktır. Zaman zaman iletişimsel bazda gerilimler yaşasanız da, arabulucu yönünüz olayları sakince yönlendirebilmenizi sağlayabilir.

Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize güvenle hareket etmek meslek yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Maddi anlamda olumlu haberler alabilir ve rahatlayabilirsiniz. Yeni yatırımlara yönelmek veya önemli harcamalarda bulunmanız olası. Planlı hareket etmeye gayret etmeniz gerekiyor.

Yeni teklifler ya da işbirlikleri için ilginç bir gün olabilir. Bugün şartları getirmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Kendinizi mesleki konularda aşırı hırslı ve enerjik hissetmeniz zaman zaman ev yaşamınızda da gerilimler yaşamanıza neden olabilir. Aşırı sorumluluk almaya meyilli olmanız, sağlığınız üzerinde stres yaratacaktır.

23 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 23 Eylül saat 05:29-23 Ekim saat 14:57 tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, fiziksel ve ruhsal anlamda huzur ve uyum arzumuzun işaretçisidir. Bir takım olaylar nedeniyle belli bir güvensizlik, çelişki ve kararsızlık hissedebiliriz.  Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tadımız kaçar. Fiziksel ve ruhsal anlamda, huzur ve ilişkilerde denge gayet kıymetlidir.  Ancak işin ilginç yanı, bunları istememize rağmen, hayata öyle ikilemli bir tavır içinde bakarız ki,  dış dünyadan ziyade kendi içimizdeki çelişkiler bizi zorlayabilir. Bazen oldukça bilinçli davranırken, bir anda bilinçsizce, öylesine tepkilerde bulunabilir, kararlar alabiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tatmin olmayız. Güneş-Terazi geçişinde 4, 7, 8 Ekim tarihindeki görünümler bir hayli önemlidir. 4 Ekim, tarihinde, çevremizdeki insanlarla ilişkimizde, baskılayıcı unsurlar, beklenmedik dengesizlikler rahatsız edici olabilir. En ufak bir probleme sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Dayatmalar, yenilik anlamındaki girişimlerin yavaşlaması, sürekli birilerinin taleplerini karşılama mecburiyeti  sizi yorabilir. Dengesiz olan ne varsa, karşınıza dikilerek sizi düşünmeye zorlayabilir. Sağlığınıza lütfen dikkat ediniz. 7 Ekim  tarihindeki görünüm,  ihtisas yaptığınız alanla ilgilibulma zorluklarının yarattığı gerilimi işaret eder. Aslında serbest çalışmak istersiniz fakat dışarıdaki koşullar nedeniyle bunu da yapmakta zorlanırsınız. İlişkileriyle alakalı problemlerle uğraşabilirsiniz. Karşılıklı restleşmeler, atışmalar, gereksiz sözler sinirinizi bozar. Bu tarih, yeni işe başlayan özellikle stajyer konumundaki kişilerin yaşadıkları zorlukları işaret edebilir. Hangi konuyla ilgili olursa olsun bir şeyi derleyip toparlamak, düzene koyabilmek anlamında sabırlı olmak gerekir. Saat 15:14-24 Eylül saat 06:59 arasındaki  Ay boşluk etkisi altında zamanın iyi düzenlenmesinde yarar var. Sosyal anlamda pek girgin ve sıcak davranmayabiliriz. Arkadaşlarımızın, partnerimizin bize karşı ilgili olmasını arzularız. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamızda veya onlara yardımcı olmamızda yarar var. Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,

23 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, isteklerinizde artış var ve kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranıyorsunuz.. İletişim konusunda istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

23 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor. Yakın çevrenizden kişiler bu alanlarda yanıltıcı olabilirler veya iyi niyetinizi suistimal eden kişiler olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanılma olasılığı yüksek, bilerek veya bilmeyerek yanıltıcı olabilecek kişi sayısı fazla. Aynı etki ülkemizin yıldız haritası açısından da etkili. Dolayısıyla, bizi bekleyen gizli oyunlara karşı ülke olarak bir bütün olarak açık akılla mücadele etmeliyiz. Görünene değil görünenin arkasındakilere odaklanma ve güvenliği ön planda tutma zamanındayız.

23 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hemhem de sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İşten yana destekler ve kazançlarınız olabilir. Ayrıcaçevrenizi genişletme imkanı sağlayacak davetlere katılma ihtimaliniz var. Öte yandan gün içinde arkadaşlarınızla özellikle de kadın arkadaşlarınızla görüşebilir, paylaşımlarınız arttırabilirsiniz.

23 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİÇ ummadığınız kişilerden göreceğiniz yakınlık sizi şaşırtacak. Siz yinede temkinli olun bu sefer her zamanki gibi birden samimi olmayın.

23 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

23 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>