Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal karmaşa yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Duygusal konularda ani kararlar almaktan ve sabırsız yaklaşımlardan kaçınmalısınız. Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceksiniz. Bazı küçük sorunlarınızı çözebilir yada sorunlarınızdan bir süre içinde olsa uzaklaşma imkanı bulabilirsiniz. Zihninizi çok iyi kullanmanıza rağmen bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlamda bağlarınız güçlenirken yeni planlar yapma eğilimindesiniz. Ancak bu konuda oldukça temkinli olmalısınız ve ani girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Maddi konularda iki farklı eğilim içine gireceksiniz ve bütçenizi dengelemeye çalışacaksınız. Ancak bugün hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu harcamalar uzun sürede sizi zorlayabilir.

Karşınıza bazı fırsatlar çıkmakla birlikte bunları değerlendirmeniz çok zor olabilir. Detayları gözden kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tedirgin davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerle tartışmaya eğilimlisiniz. Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz, Ay-Başak burcu geçişiyle  başlıyor. Zorluk çıkaran noktalar üzerinde durabiliriz. Detaylara takıldığımız için  bütünü görmekte zorlanabiliriz. Maddi ve manevi anlamda kimlerle ilişkimiz varsa gözlemde bulunalım. İki yüzlü davranabilecek kişilerden elden geldiğince uzak duralım. Hesabımızı bilelim. Saat 01:15 Neptün ile karşı karşıya geliyor. Aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır.  Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümü, güçlü insanlardan destek görmenizi sağladığı gibi, bazı değişimlerin sizi çok daha önemli bir çevrenin içinde yer almaya hazırladığını belirtiyor. Yani artık hedef çıtanızı biraz daha yükseğe çıkarma vaktiniz. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü, tüm güçlüklerin en yoğun şekildehayatınız ve mali konularda toplanması sonucu kendinizi baskı altında hissedersiniz. Sizin tüm arzunuz, hem yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz birhem de güvenebileceğiniz bir insanla olmak. Ancak her iki konuda da tatmin olmuyorsunuz.  Sorumluluklarınız bir hayli ağır. Ancak destek olan insan sayısı az. İlişkinizde yaşanan sorunlar sizi  fazlasıyla yormakta. Etrafınızda insanların sürekli kendi çıkarlarını düşünmeleri de ayrı bir problem.  Bu görünüm toplumsal bir baskının işareti olabilir. Bu baskı hiç hoşunuza gitmese de, katlanmak zorunda kalırsınız. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Yakınarkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bu nedenle,harici kafanızda oluşturduğunuz projelerinize çok fazla zaman ayırmayın.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aradığınız heyecanı yakalamak veya istediğiniz bağlantıları kurmak üzere olduğunuz bir noktadasınız. Bu gelişmelerden bazıları potansiyel fayda ya da kar içeriyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işe dair uğraşlarınız açısından son derece önemli bir gündesiniz. Çalışma hayatına odaklanmanız çok yerinde bir karar olacak. Yeni projelerinizi etkileyici biçimde sergilemenizi ve ihtiyaç duyduğunuz destekleri almanızı kolaylaştıracak enerjiler içindesiniz. Bu fırsatları değerlendirirseniz maddi kazançlar gündeme gelecek.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAHİP olduğunuz işin yanı sıra ek gelir fırsatları karşınıza çıkabilir. Bu yeni sektör umduğunuzdan daha iyi. Yeter ki biraz sabır gösterin.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 40" R
Ay
Oğlak
04° 08' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 37"
Venüs
Koç
29° 03' 28"
Mars
Balık
28° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 24"
Satürn
Balık
16° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 15' 26"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 11"
Lilith
Başak
23° 09' 46"
True Node
Koç
15° 24' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>